عصر کرد
مرکز نوآوری شهرستان کامیاران راه‌اندازی می‌شود
چهارشنبه 29 شهريور 1402 - 17:48:26
عصر کرد -

عصر کرد

به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پارک علم و فناوری کردستان روز سه شنبه 28 شهریور 1402 ، بابک سوری رئیس پارک علم و فناوری کردستان با کیانوش ثقفی نیا فرماندار شهرستان کامیاران به منظور هماهنگی در خصوص راه اندازی مرکز نوآوری در این شهرستان دیدار کرد.
در این دیدار که مدیر آموزش و پرورش نیز حضور داشت ، ثقفی نیا با اشاره به موقعیت مکانی و جغرافیایی شهرستان کامیاران و وجود نیروی انسانی بالقوه جوان نخبه و توانمند و اهمیت نوآوری در تولید و کسب و کارها گفت : راه اندازی مرکز نوآوری و استفاده از پتانسیل‌های پارک علم و فناوری استان به منظور حمایت از ایده‌ها و طرح‌های خلاق که بتواند اشتغال ایجاد نماید حائز اهمیت است.
ثقفی‌نیا با تاکید بر همکاری ادارات شهرستان با مرکز نوآوری و فناوری کامیاران در جهت پیش‌ برد اهداف پارک علم و فناوری، افزود : مرکز نوآوری و فناوری شهرستان کامیاران باید در حل مشکلات در شهرک‌های صنعتی و واحدهای تولیدی نیز ورود کند.
فرماندار شهرستان اظهار امیدواری کرد : با راه اندازی این مرکز در کامیاران خدمات و محصولات دانش بنیان تجاری‌سازی شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان با تشریح رسالت‌های پارک علم و فناوری کردستان، گفت : از افراد صاحب ایده و شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای تولید و اشتغال حمایت خواهد شد.
وی توسعه مراکز نوآوری و فناوری را مبنای توسعه دانست و عنوان کرد: نیروی انسانی کارآفرین و ایجاد واحدهای تحقیق و توسعه، از مشخصه‌های این دوران و راه‌اندازی مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری، توسعه فناوری‌های نوین و دانشگاه‌های کارآفرین از الزامات توسعه می‌باشد.
بابک سوری با تاکید بر سیاست گسترش پارک علم و فناوری کردستان و فرهنگ نوآوری و فناوری به تمامی نقاط استان، اظهار داشت: مراکز رشد مریوان، قروه و بیجار و همچنین مراکز نوآوری شهرستان‌های سنندج، مریوان، دیواندره، سقز و بیجار در این راستا ایجاد شده‌اند و امید بر این است که در آینده نزدیک با تعامل و همراهی مسئولان شهرستان کامیاران، این مرکز راه اندازی و اهداف مد نظر محقق شود.
رئیس پارک علم وفناوری استان با اشاره به نقش پارک علم و فناوری در توسعه استان تصریح کرد : تبدیل دانش به تولید و ایجاد اشتغال پایدار دو نقشی است که برای پارک علم و فناوری مورد انتظار است.
مهدی ولیئی مدیر آموزش و پروش کامیاران با اشاره به رسالت پارک علم و فناوری در ارتباط و همکاری با نخبگان و دانش آموزان مستعد و فراهم نمودن بسترهای لازم برای توسعه و ارتقاء سطح علمی و آموزشی اظهار داشت : آموزش و پرورش به عنوان بخش مهمی از این کار تعامل لازم را به منظور جهش‌های پژوهشی و راه اندازی کسب و کار های نوین با محوریت استعدادهای جوانان به ویژه دانش آموزان خواهد داشت.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/742492/مرکز-نوآوری-شهرستان-کامیاران-راه‌اندازی-می‌شود
بستن   چاپ