عصر کرد
مدیریت مصرف انرژی در یکی از واحد‌های صنعتی مواد غذایی مجموعه کشت و صنعت روغن در کرمانشاه
دوشنبه 8 خرداد 1402 - 12:47:57
عصر کرد - به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،

عصر کرد

فرخی افزود: خرید سه دستگاه مولد (ژنراتور) برنامه ریزی تولید در ماه‌هایی که پیک مصرف پایین است، بهسازی، نوسازی و تعمیر دستگاه‌های فرسوده کارخانه از مهمترین اقدامات برای مدیریت مصرف انرژی است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
آن‌ها با راه اندازی مدیریت سبز در مجتمع برای حامل‌های انرژی امسال سرمایه گذاری 500 میلیارد تومانی انجام دادند.
مدیر مجتمع گفت: سال گذشته با قطع برق صنایع، متحمل خسارت‌های فراوانی در تولید شدیم و امسال برای جبران آن و کمک به پایداری شبکه برق خانگی و همسو با سیاست‌های وزارت نیرو‌های پای کار آمدیم.
دستگاه‌های مستهلک و فرسوده را از رده خارج و نوسازی کرده‌ایم.
ناترازی عرضه و تقاضا باعث شده وزارت نیرو برای تابستان امسال 140 برنامه پیش بینی کند.
این مجموعه تولیدی برای روشنایی سالن‌ها و انبار‌های خود از نورگیر استفاده کرده تا مصرف انرژی را به حداقل برساند.
براساس آیین نامه اجرایی تبصره ب ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور صنایع می‌بایست نسبت به نوسازی دستگاه‌ها و تجهیزات خود اقدام کنند.
صنایع پرمصرف برای به حرکت درآمدن چرخ‌های تولید و جلوگیری از خاموشی‌های تابستان می‌بایست سرمایه‌گذاری را با هدف افزایش منافع ملی در کارخانجات انجام دهند.
تابستان امسال 900 نیروی کار این واحد تولیدی برای تامین روغن سفره‌های مردم چراغ تولیدشان روشن است و انرژی را بهینه مصرف می‌کنند.
تولید 500تن روغن خوراکی نقش بسزایی در تامین مایحتاج سبد خانوار دارد.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/714152/مدیریت-مصرف-انرژی-در-یکی-از-واحد‌های-صنعتی-مواد-غذایی-مجموعه-کشت-و-صنعت-روغن-در-کرمانشاه
بستن   چاپ