عصر کرد - به گزارش “ورزش سه”، لئاندرا پریرا که قرار بود بعد از یورگن لوکادیا تاجی پرسپولیس در خط حمله لقب گیرد، هنوز نتوانسته اولین گل خود را با پیراهن این تیم رقم بزند.
مهاجم برزیلی پرسپولیس بعد از حضوری فیکس در بازی قبلی مقابل تراکتور اینبار هم شانس بازی برابر سپاهان را در فهرست اصلی به دست آورد و امید زیادی در اردوی سرخها وجود داشت که او طلسم گلزنی خود را بشکند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
با این حال نیمه اول کابوسوار پریرا ابتدا با یک کارت زرد بابت اعتراض به داوری همراه شد و در ادامه هم یک خطای غیرحرفهای و زرد دوم و در نهایت هم اخراج.
پیام حیدری که پیش از این اعتراض، تذکر سفت و محکمی بابت عدم اعتراض بازیکنان پرسپولیس به واسطه اقدام مرتضی پورعلی گنجی داده بود، اینبار اما بعد از اعتراض پریرا خیلی زود دست به جیب برد تا او را به آرامش فراخوانده و حساب کار دست دیگر بازیکنان هم بیاید.
![عصر کرد]()
پریرا اما در صحنه اخراج اعتراض شدیدی به پیام حیدری داشت که شاید خیلیها تصور میکردند بیشتر به خاطر کارت قرمزی است که دریافت کرده. اما او بابت عدم گرفتن خطای چند ثانیه قبل روی هم تیمیاش و آوانتاژ به زعم او بدموقع، در شرایطی قرار گرفت که مجبور به خطا شده و اخراج شد. با این حال او تمام دقایقی که معترض زمین را ترک میکرد به این موضوع اعتراض داشت و مدعی بود داور در آن صحنه که همتیمیاش تحت فشار قرار داشته نباید آوانتاژ میداد و با گرفتن خطا میتوانست جریان بازی را به سود تیمش تغییر دهد اما در نهایت او بود که با کارت قرمز راهی رختکن شد.
http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/425446/دلیل-اعتراض-تند-پریرا-بعد-از-اخراج-از-سوی-حیدری