عصر کرد
مدیر روابط عمومی ورزش و جوانان کردستان:
بانوان کونگ فو کار کردستانی قهرمان رقابت های کشوری را کسب کردند
یکشنبه 14 اسفند 1401 - 11:08:40 AM
مهر
عصر کرد - سنندج- مدیر روابط عمومی ورزش و جوانان کردستان گفت: بانوان کونگ فو کار کردستانی سکوی نخست رقابت های قهرمانی کونگ فو توای کشور را از آن خود کردند.

فرشید شاه محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مسابقات کونگ فوتوآ قهرمانی بانوان رده سنی جوانان و بزرگسالان کشور طی روزهای 11 و 12 اسفند ماه برگزار شد.
وی افزود: بانوان کونگ فوکار کردستانی در پایان این مسابقات برای اولین بار سکوی نخست تیمی رده سنی بزرگسالان را به دست آوردند و در جایگاه سوم رده سنی جوانان ایستادند.
شاه محمدی اعلام کرد: در رده سنی بزرگسالان کردستان با شایستگی عنوان نخست تیمی را کسب کرد و در رده سنی جوانان نیز تیم کردستان پس از تیم‌های اصفهان و تهران موفق به کسب عنوان سوم شد.
وی افزود: در رده سنی بزرگسالان بانوان کونگ فو کار کردستانی توسط منا معین شیخ الاسلامی و کوثر مرادی نشان طلا، رضوان غلامی، معصومه مندمی و الهه صبوری نشان نقره و یگانه امیری و سمیه یوسفی نشان برنز این رقابت‌ها را به خود اختصاص دادند.
شاه محمدی خاطرنشان کرد: در رده سنی جوانان نیز آیرین کریمی نشان طلا، عسل وهابی نشان نقره و ثنا عبدی و هستی شریفی نیز نشان برنز را کسب کردند.
وی افزود: «گلبهار زندسلیمی » به عنوان سرپرست همراه تیم کونگ فوی بانوان کردستان حضور داشت و « ژینا جلالی» و « روژین امامی» نیز هدایت این تیم را برعهده داشتند.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/402766/بانوان-کونگ-فو-کار-کردستانی-قهرمان-رقابت-های-کشوری-را-کسب-کردند
بستن   چاپ