عصر کرد
تابستان، فرصت طلایی برای مهارت آموزی
سه شنبه 24 تير 1404 - 09:32:57
عصر کرد - 160 نفر در دوره‌های مهارت آموزی مرکز فنی و حرفه‌ای بیجار شرکت کرده‌اند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای کردستان ، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهید حبیبی بیجار گفت: 160 نفر در دوره‌های مهارت آموزی مرکز فنی و حرفه‌ای بیجار شرکت کرده‌اند و استقبال خوبی از کلاس‌ها شده است.
قلی زاده افزود: با شروع فصل تابستان غنی سازی اوقات فراغت یکی از مهمترین دغدغه‌های جوانان و نوجوان را به خود اختصاص می‌دهد.
قلی زاده عنوان کرد: مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای یکی از بهترین اماکن برای توانمند سازی جوانان و نوجوانان و کشف استعداد‌های پنهان آنان می‌تواند نقش مهمی را ایفا کنند.
وی افزود: در این راستا مرکز شهید حبیبی بیجار با ایجاد بستری مناسب و استفاده از اساتید ماهر و کارآزموده در رشته‌های مکانیک، برق قدرت، برق ساختمان، جوشکاری، صنایع معرق چوب، دارو‌های گیاهی، چرم سازی و الکترونیک در حال حاضر فعالیت می کند.
وی یادآور شد: دوره‌های آموزشی تابستانه امسال از 20 خرداد شروع شده و تا 20 شهریور ادامه خواهد داشت و در پایان به افرادی که در دوره‌ها موفق به کسب نمرات مناسب شوند کارت مهارت اهدا خواهد شد.
قلی زاده به استقبال کارآموزان از دوره‌های آموزشی مرکز فنی و حرفه‌ای بیجار اشاره کرد و گفت: در سال 1403، 950 نفر در بخش دولتی و بیش از هزار نفر در دوره‌های خصوصی شرکت و گواهینامه مهارتی دریافت کرده‌اند.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1017611/تابستان،-فرصت-طلایی-برای-مهارت-آموزی
بستن   چاپ