عصر کرد
خرید 460 هزار تن گندم از کشاورزان کرمانشاه
چهارشنبه 18 تير 1404 - 23:57:45
عصر کرد - فارس / مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه از خرید تضمینی 460 هزار تن گندم تا نیمه تیرماه از کشاورزان استان خبر داد.
علی ملکشاهی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه اظهار کرد: خرید تضمینی گندم از کشاورزان استان از 21 اردیبهشت‌ماه در مناطق گرمسیری آغاز شده و این روند تا شهریور ادامه دارد.
بازار
وی افزود: تاکنون (18 تیرماه) 460 هزار تن گندم در قالب خرید تضمینی در دو نوع گندم معمولی و گندم نان، از کشاورزان استان خریداری شده که این فرایند توسط سیلوهای بخش دولتی، خصوصی و مراکز تعاون روستایی انجام گرفته است.
ملکشاهی با اشاره به پرداخت مطالبات گندم‌کاران گفت: تا این لحظه حدود یک هزار میلیارد تومان معادل 12 درصد از مطالبات کشاورزان پرداخت شده و موضوع تسویه کامل مطالبات با جدیت از سوی مسئولان در حال پیگیری است.
وی از پیگیری‌های ویژه معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر جهاد کشاورزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و همچنین مدیریت ارشد استان برای تسریع در پرداخت خبر داد و گفت: با توجه به اینکه استان کرمانشاه جزو پنج استان اول کشور در تولید گندم است، قول مساعد داده شده تا پایان هفته جاری یا اوایل هفته آینده بخش عمده‌ای از مطالبات پرداخت شود.
مدیرکل غله استان کرمانشاه با اشاره به پیش‌بینی اولیه برای خرید 800 هزار تن گندم در سال جاری گفت: این میزان ممکن است به دلیل شرایط آب‌وهوایی مانند خشکسالی، کم‌بارشی و سرمازدگی کاهش یابد، اما گندم تولیدی استان علاوه بر تأمین نیاز داخلی، بخشی از نیاز دیگر استان‌های کشور را نیز پوشش خواهد داد.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1016228/خرید-460-هزار-تن-گندم-از-کشاورزان-کرمانشاه
بستن   چاپ