عصر کرد
90 درصد روستاهای استان تحت پوشش همراه اول
سه شنبه 17 تير 1404 - 18:05:27
عصر کرد - 90 درصد روستا‌های استان تحت پوشش تلفن همراه هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای کردستان ، در سه ماهه اول امسال هزار و 225 میلیارد ریال برای توسعه و ارتقای زیرساخت‌های شبکه ارتباطات سیار درمناطق مختلف استان سرمایه گذاری شده است.
مدیرمخابرات منطقه کردستان اظهار داشت: در راستای توسعه و ارتقا زیرساخت‌های شبکه ارتباطات و ارائه خدمات مطلوب، در قالب پنج عنوان پروژه در استان، سرمایه گذاری انجام داده است.
حکمت افزود: احداث شش سایت جدید فول تکنولوژی موبایل در شهرستان‌های مریوان، قروه، بانه، دیواندره و سنندج، ارتقا تکنولوژی پنج سایت موبایل در نقاط روستایی شهرستان‌های سقز، مریوان و دیواندره به فور جی از جمله پروژه‌هایی است که در سال جاری محقق شده است.
وی عنوان کرد: اضافه کردن شش مورد تکنولوژی LTE در سایت‌های شهری قروه، دهگلان، مریوان و سنندج، تعویض و جابجایی دو سایت شهری در سنندج از دیگر اقدامات انجام شده است.
به گفته مدیرمخابرات منطقه کردستان درحال حاضر 90 درصد روستا‌های استان تحت پوشش همراه اول هستند.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1015823/90-درصد-روستاهای-استان-تحت-پوشش-همراه-اول
بستن   چاپ