عصر کرد
دستیار نکونام سرمربی می‌شود
جمعه 13 تير 1404 - 13:46:18
عصر کرد - ورزش 3 /تیم فوتبال شهرداری نوشهر سال گذشته در اولین فصل حضور در رقابت های لیگ دسته یک موفق شد تحت هدایت رضا ربیعی، با 46 امتیاز در جایگاه هشتم قرار بگیرد.
نوشهری ها که سال پیش به ربیعی جوان اطمینان کردند و او برای اولین بار در قامت سرمربی، توانست با کسب نتایج خوب جواب اعتماد مدیران و مسئولان نوشهری را بدهد، حال به سراغ یک گزینه جوان خواهند رفت و احتمالا کیانوش رحمتی به زودی بعنوان سرمربی این تیم معرفی خواهد شد.
رحمتی که در سال های اخیر همواره در کادر فنی جواد نکونام بعنوان دستیار حضور داشته، حال فرصت این را دارد که در شهر زادگاهش اولین تجربه حرفه‌ای خود را بعنوان سرمربی یک تیم لیگ دسته اولی بدست بیاورد.
طبق پیگیری ها رحمتی نیز تمایل به قبول هدایت نوشهری ها را دارد و احتمالا به زودی بعنوان سرمربی این تیم معرفی خواهد شد.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1014767/دستیار-نکونام-سرمربی-می‌شود
بستن   چاپ