عصر کرد
انسجام مردم و گروه‌های سیاسی عامل موفقیت در برابر رژیم صهیونی بود
سه شنبه 10 تير 1404 - 18:25:52
عصر کرد - ایرنا / معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: انسجام و وحدت مردم، دستگاه‌ها و گروه‌های سیاسی، عامل موفقیت در برابر تحاوز رژیم صهیونی در جنگ تحمیلی 12 روزه بود.
علی‌اکبر ورمقانی روز شه‌سنبه در نشست بررسی ابعاد حقوقی تجاوز نظامی رژیم اسرائیل و ایالات متحده آمریکا به قلمرو سرزمینی ایران از منظر حقوق بین الملل و حقوق بشردوستانه بین المللی در سنندج با بیان اینکه اسراییل با اصل و اساس اسلام مشکل دارد، افزود: حکومت اسلامی در سال 57 بر مبنای قوانین و مقررات اسلام در ایران ایجاد شد و بدیهی بود کینه دیرینه این رژیم عود کند.
بازار
وی تاکید کرد: اولین گام برای مقابله با انقلاب اسلامی، جنگ هشت ساله تحمیلی بود که در نهایت با مقاومت مردم کشورمان، ناکام ماند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان ادامه داد: دشمنان بعد از جنگ تحمیلی، توطئه‌های دیگری را طراحی کردند که باز هم با هوشیاری و بصیرت مردم به نتیجه نرسید و در نهایت انرژی هسته‌ای را بهانه ای برای حمله به ایران قرار دادند، در حالیکه رهبری بارها بر حرام بودن ساخت بمب اتم تاکید کرده‌اند.
وی یادآور شد: هدف اصلی رژیم صهیونی از تجاوز به ایران، تجزیه کشورمان و ایجاد شورش و درگیری‌های داخلی بود که البته با انسجام ملت، باز هم ناکام ماند و دشمن دچار اشتباه محاسباتی شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با بیان اینکه آمریکا و دشمن صهیونی با وحدت و پیشرفت ایران مشکل دارند، افزود: آمریکا در اوایل جنگ 12 روزه در سایه بود اما وقتی متوجه شد اسرایبل توان مقابله ندارد، مستقیم وارد جنگ با ایران شد.
ورمقانی تاکید کرد: ایران کشور و تمدنی هزاران ساله و خاستگاه حقوق بشر است و جنگ طلب نبوده‌ایم اما برای پاسداری از این آب و خاک، کوتاهی نخواهیم کرد.
وی یادآور شد: آمریکا که در کشورهای مختلف از جمله ویتنام، افغانستان، عراق و ایران جنایت کرده است، حق ندارد از حقوق بشر حرف بزند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان اضافه کرد: طی جنگ 12 روزه، انسجام بی‌نظیری در کشورمان به وجود آمد.
ورمقانی با اشاره به اینکه رژیم صهیونی به چهار شهرستان کردستان حمله کرد و تعدادی شهید و مجروح شدند، گفت: طی این جنگ، 200 جلسه اضطراری برگزار شد و اجازه ندادیم در 230 کیلومتر مرز مشترک با عراق، توطئه یا خللی برای امنیت کشور ایحاد شود.
وی ادامه داد: دشمن بداند با شهید کردن رده‌های بالای نظامی و دانشمندان هسته‌ای، صدها نفر دیگر جایگزین برای آنان وجود دارد و در صورت اشتباه و حمله مجدد، نیروهای مسلح کشورمان، با قدرت مقابله خواهند کرد.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1014149/انسجام-مردم-و-گروه‌های-سیاسی-عامل-موفقیت-در-برابر-رژیم-صهیونی-بود
بستن   چاپ