عصر کرد
پوتین و اردوغان حمله اسرائیل به ایران را محکوم کردند
دوشنبه 26 خرداد 1404 - 15:41:27
عصر کرد - فارس / سخنگوی کرملین با اعلام خبر تماس تلفنی سران روسیه و ترکیه، گفت که دو طرف خواستار توقف جنگ و حل مسالمت‌آمیز موضوع هسته‌ای ایران شدند.
«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه امروز (دوشنبه) به‌صورت تلفنی با «ولادیمیر پوتین» همتای روس خود رایزنی کرد.کاخ کرملین طی بیانیه‌ای با اعلام این خبر، گفت: «پوتین در گفتگو با اردوغان از ترکیه به خاطر کمک در مذاکرات مستقیم روسیه و اوکراین قدردانی کرد».به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این بیانیه آمده است: «این تماس بر وضعیت به شدت رو به وخامت خاورمیانه تمرکز داشت و در آن پوتین و اردوغان نگرانی خود را از تشدید مداوم درگیری ایران و اسرائیل ابراز کردند».
کرملین در ادامه توضیح داد: «پوتین و اردوغان خواستار توقف فوری درگیری و حل مسالمت‌آمیز موضوع هسته‌ای ایران شدند. آنها اقدام نظامی اسرائیل علیه ایران را که نقض منشور سازمان ملل و سایر هنجارهای حقوق بین‌الملل بود، محکوم کردند».طبق این گزارش، این بیانیه افزود: «پوتین به اردوغان اطمینان داد که روسیه پس از دور دوم مذاکرات، از جمله تبادل زندانیان، به طور دقیق توافقات با کی‌یف را اجرا می‌کند».
بازار

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1010571/پوتین-و-اردوغان-حمله-اسرائیل-به-ایران-را-محکوم-کردند
بستن   چاپ