عصر کرد
پیش‌بینی هواشناسی کردستان؛ رگبار پراکنده و افزایش دمای هوا
پنجشنبه 22 خرداد 1404 - 14:36:58
عصر کرد - ایمنا / کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کردستان گفت: امروز احتمال رگبار پراکنده و خفیف برای بخش‌های شمالی استان وجود دارد و دمای هوا نیز تا روز شنبه روند افزایشی دارد.
ریحان امیدی‌راد، کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کردستان اظهار کرد: طی امروز پنجشنبه و فردا جمعه در ساعات بعدازظهر، شرایط برای رشد ابر و وزش باد در سطح استان کردستان فراهم است.
بازار
وی با اشاره به احتمال وقوع بارش‌های مقطعی، افزود: برای امروز پنجشنبه، احتمال رگبار خفیف و پراکنده همراه با رعد و برق در نواحی شمالی استان وجود دارد که ماهیتی زودگذر خواهد داشت.
کارشناس هواشناسی کردستان با بیان اینکه پدیده غالب استان از روز شنبه تا دوشنبه هفته آینده، وزش باد است، گفت: طی این مدت، در ساعات بعدازظهر در استان شاهد وزش باد به‌نسبت شدید خواهیم بود که در برخی مناطق ممکن است با خیزش گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا نیز همراه شود.
امیدی‌راد درباره تغییرات دمایی تصریح کرد: روند افزایش دما از امروز آغاز شده است و تا روز شنبه ادامه خواهد داشت که در این بازه زمانی، میانگین دمای روزانه استان حدود سه تا چهار درجه سانتی‌گراد افزایش پیدا می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: طی شبانه‌روز گذشته کمینه دمای ثبت شده مربوط به شهر هزارکانیان با هشت درجه سانتی‌گراد و بیشینه دما مربوط به سلین با 40 درجه سانتی‌گراد بوده و در سنندج نیز دمای هوا بین 17 تا 34 درجه سانتی‌گراد در نوسان بوده است.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1009530/پیش‌بینی-هواشناسی-کردستان؛-رگبار-پراکنده-و-افزایش-دمای-هوا
بستن   چاپ