عصر کرد
FIVB لباس تیم ملی والیبال را تایید نکرد!
پنجشنبه 22 خرداد 1404 - 13:51:16
عصر کرد - میزان/ با وجود رونمایی چند هفته پیش از لباس جدید تیم ملی والیبال، تفاوت‌های مشهودی در لباس بازی ملی‌پوشان کشورمان در دیدار نخست لیگ ملت‌ها به چشم خورد.
 تیم ملی والیبال ایران بامداد امروز (پنجشنبه) در نخستین بازی خود در لیگ ملت‌های والیبال 2025، با نتیجه 3 بر صفر مقابل تیم ملی برزیل شکست خورد؛ شکستی که در کنار عملکرد ضعیف فنی، یک نکته حاشیه‌ای دیگر را هم به همراه داشت: تفاوت در لباس بازیکنان نسبت به طرح رونمایی‌شده.
ملی‌پوشان والیبال ایران در حالی در گام نخست مقابل برزیل تن به شکست دادند که از یک سو برزیل با ترکیبی از بازیکنان نیمکت‌نشین پا به میدان گذاشته بود و از سوی دیگر ضعف فنی در تمام فاکتور‌ها و اشتباهات متعدد فردی کاملا مشهود بود، اما جدا از مباحث فنی درخصوص این بازی یکی از موضوعاتی که در بازی نخست به چشم خورد تغییرات در طراحی اولیه پیراهن تیم ملی والیبال بود.
باوجود آنکه تنها 2 هفته از رونمایی پرسر و صدای لباس جدید تیم ملی بزرگسالان می‌گذرد، اما پیراهن قرمزی که ملی‌پوشان در بازی با برزیل بر تن داشتند، تفاوت‌هایی با لباس رونمایی شده دارد. یکی از مهم‌ترین تفاوت‌ها، حذف پرچم جمهوری اسلامی ایران از پشت لباس و بالای شماره بازیکنان بود؛ المانی که در لباس رونمایی‌شده وجود داشت، اما در دیدار با برزیل دیده نشد.
طبق شنیده‌ها، فدراسیون جهانی والیبال (FIVB) پس از بررسی لباس جدید تیم ملی، به دلیل مغایرت‌هایی با مقررات بین‌المللی از جمله محل قرارگیری پرچم، این طراحی را تأیید نکرده است. به همین دلیل، تیم ملی با لباسی متفاوت از نسخه رونمایی‌شده وارد رقابت‌ها شد.

عصر کرد


این موضوع بار دیگر پرسش‌هایی درباره عملکرد بخش بین‌الملل فدراسیون والیبال ایران ایجاد کرده است. مشخص نیست چگونه و بدون بررسی دقیق مقررات FIVB، طراحی لباس جدید صورت گرفته و حتی مراسم رونمایی برای آن برگزار شده است. در عین حال، تاکنون هیچ توضیح رسمی در وب‌سایت فدراسیون درباره این تغییرات ارائه نشده و سکوت خبری در این‌باره ادامه دارد.
گفتنی است این نخستین بار نیست که اقدامات فدراسیون والیبال ایران در حوزه اطلاع‌رسانی بین‌المللی با انتقاد همراه می‌شود. پیش از این نیز اعلام اشتباه درباره تأثیر 30 امتیازی قهرمانی در رقابت‌های کاپ آسیا (کاوا) بر رنکینگ جهانی، مورد اعتراض رسانه‌ها قرار گرفته بود؛ خبری که در نهایت نادرستی آن مشخص شد.
این اتفاقات، زنگ خطری برای فدراسیونی است که در مسیر آماده‌سازی تیم ملی برای رقابت‌های مهم پیش‌رو، نیازمند نظم، دقت و شفافیت بیشتری در عرصه بین‌الملل است.
بازار

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1009523/FIVB-لباس-تیم-ملی-والیبال-را-تایید-نکرد!
بستن   چاپ