عصر کرد
حشمت‌اله فلاحت‌پیشه: کارخانه فروآلیاژ سلامت مردم را تهدید می‌کند
سه شنبه 13 خرداد 1404 - 08:15:35
عصر کرد - آخرین خبر / نماینده پیشین مردم اسلام‌آبادغرب و دالاهو با انتقاد از عملکرد زیست‌محیطی کارخانه فروآلیاژ، خواستار اعلام نظر رسمی سازمان محیط زیست درباره سلامت فعالیت این کارخانه شد و گفت: آلودگی این واحد صنعتی خطرات جدی برای سلامت مردم ایجاد کرده است.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، نماینده سابق مجلس و استاد دانشگاه، ادعای مسئولان کارخانه فروآلیاژ مبنی بر استفاده شبانه‌روزی از فیلترهای تصفیه را نادرست دانسته و معتقد است که این کارخانه برخلاف گفته‌ها، آلایندگی بالایی دارد و سلامت مردم منطقه را تهدید می‌کند.
بازار
او با اشاره به تجارب جهانی در زمینه برخورد با صنایع آلاینده تأکید کرده که کارخانه‌های فروآلیاژ در بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته، به دلیل آلودگی‌های شدید زیست‌محیطی، جزء صنایع ممنوعه محسوب می‌شوند. به گفته وی، طی پنج سال گذشته، فعالیت این صنایع در اروپا کاملاً ممنوع شده و کشور چین نیز در حال انتقال آن‌ها به کشورهای آفریقایی و ایران است.
فلاحت‌پیشه همچنین خواستار آن شده که سازمان محیط زیست طی نامه‌ای رسمی اعلام کند که فعالیت کارخانه فروآلیاژ هیچ ضرر و خطری برای سلامت مردم ندارد و تمام استانداردهای زیست‌محیطی در آن رعایت می‌شود.
وی معتقد است که فعالیت این کارخانه با افزایش آمار بیماری‌های خطرناک مانند سرطان و تولد نوزادان نارس در منطقه مرتبط است و این مسئله باعث نگرانی‌های جدی در بین مردم شده است.
او همچنین ادعای استفاده از فیلتر در طول روز را غیرمنطقی و عوام‌فریبانه توصیف کرده و یادآور شده که در هیچ جای دنیا پذیرفته نیست که کارخانه‌ای شب‌ها بدون فیلتر فعالیت کند. چراکه شب‌هنگام بدن انسان بیشتر در حالت استراحت است و در این زمان احتمال آسیب‌پذیری دستگاه تنفسی افزایش می‌یابد.
فلاحت‌پیشه در پایان تأکید کرد که مسئولان باید در قبال سلامت مردم پاسخگو باشند و فعالیت کارخانه فروآلیاژ نباید به بهای به خطر افتادن نسل آینده و به خاطر منافع گروهی محدود به این شکل ادامه یابد.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1006298/حشمت‌اله-فلاحت‌پیشه--کارخانه-فروآلیاژ-سلامت-مردم-را-تهدید-می‌کند
بستن   چاپ