عصر کرد - تسنیم /باشگاه ناپولی در تلاش است تا جذب هافبک بلژیکی منچسترسیتی را به عنوان بازیکن آزاد قطعی کند.
کوین دیبروینه که در پایان فصل جاری به حضور 10 سالهاش در منچسترسیتی پایان خواهد داد و با منقضی شدن قراردادش در پایان ماه ژوئن به عنوان بازیکن آزاد از جمع سیتیزنها جدا خواهد شد، پیشنهادهایی دریافت کرده از جمله پیشنهادهایی از دو باشگاه شیکاگو فایر و ناپولی. هافبک خوشتکنیک منچسترسیتی که مراسم عروسیاش در شهر سورنتو واقع در سواحل ناپل بوده؛ به نظر میرسد به ناپولی نزدیکتر است.
نشریه اسپانیایی «رلوو» خبر داد؛ ناپولی پیشنهادی سه ساله به دیبروینه 33 ساله ارائه کرده است. قهرمان ایتالیا در نظر دارد برای دو فصل اول، دستمزد خالص سالانه 6 میلیون یورو به او بپردازد و سپس دستمزد او برای فصل سوم به 5 میلیون یورو کاهش مییابد. انتظار میرود این هافبک بلژیکی به زودی تصمیمش در خصوص آینده حرفهایاش را اعلام کند، این در حالی است که پیشنهاد شیکاگو فایر هم روی میز است.
فابریتزیو رومانو خبرنگار سرشناس ایتالیایی و کارشناس نقلوانتقالات فوتبال اروپا خبر داد؛ مدیران ناپولی در نظر دارند پس از آخرین بازی منچسترسیتی در لیگ برتر، به منظور تلاش برای متقاعد کردن پیوستن دیبروینه به جمع آبیپوشان ناپل، تماسهای بیشتری با این بازیکن برقرار کنند.
طبق ادعای رومانو؛ پیشنهاد ناپولی قراردادی سه ساله با مجموع بسته مالی 27 میلیون یورویی شامل دستمزد و پاداش امضای قرارداد (گفته میشود 10 میلیون یورو) است. انتظار میرود او هفته بعد تصمیمش را اعلام کند.
ناپولی جمعه شب قهرمانی در سری A ایتالیا را در هفته پایانی این رقابتها جشن گرفت که این دومین قهرمانی این تیم در سه فصل اخیر بود که این بار با سرمربیگری آنتونیو کونته حاصل شد.
بازار
![]()
هافبک پیشین چلسی که از سال 2015 در عضویت باشگاه منچسترسیتی است، تاکنون در 421 بازی برای این تیم به میدان رفته و آمار 108 گلزده و 177 پاسگل را از خود بر جای گذاشته است.
دیبروینه 33 ساله 16 قهرمانی با منچسترسیتی تجربه کرده از جمله 6 قهرمانی در لیگ برتر انگلیس و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا.