عصر کرد - مهر / در راستای تحقق عدالت اجتماعی و ارج نهادن به یاد و خاطره شهدای خدمت، طرح ملی«چله خدمت حقوقی»با ارائه مشاورههای رایگان توسط وکلا، مشاوران حقوقی و روانشناسان داوطلب، در سنندج آغاز شد.
در قلب شهر سنندج، و در آستان مقدس امامزاده هاجر خاتون ( س) ، طرحی ملی و انساندوستانه با نام «چله خدمت حقوقی» به ابتکار اداره کل اوقاف و امور خیریه کردستان در حال برگزاری است.
بازار
![]()
این طرح که با هدف تحقق عدالت اجتماعی و به نیابت از شهید آیتالله رئیسی و دیگر شهدای خدمت شکل گرفته، گامی مهم در جهت دسترسی آسانتر مردم به خدمات حقوقی و مشاورهای به شمار میرود.
حجتالاسلام و المسلمین محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان، ضمن اعلام این خبر، بر اهمیت این طرح در رفع نیازهای حقوقی و روانشناختی اقشار مختلف جامعه تاکید کرد.
وی افزود: طرح «چله خدمت حقوقی» با همکاری صمیمانه مرکز وکلای قوه قضائیه و مشارکت جمعی از وکلا، مشاوران حقوقی و روانشناسان داوطلب به اجرا درآمده است.
وی یادآور شد: این همافزایی میان نهادهای رسمی و متخصصان متعهد، فضایی را ایجاد کرده که افراد بتوانند در محیطی آرام و معنوی، دغدغههای حقوقی و حتی روانشناختی خود را مطرح کرده و راهنماییهای لازم را دریافت کنند.
ماهیت داوطلبانه حضور متخصصان در این طرح، نشانهای از تعهد اجتماعی و حس مسئولیتپذیری جامعه حقوقی کشور است که بیشک در تقویت اعتماد عمومی به نهادهای مدنی و قضائی نقش بسزایی دارد.
یکی از ویژگیهای برجسته این طرح، رایگان بودن تمامی خدمات ارائه شده است، این رویکرد، بستر را برای افرادی که به دلیل محدودیتهای مالی امکان دسترسی به خدمات حقوقی را ندارند، فراهم میآورد.
این اقدام، به معنای واقعی کلمه، مصداق عدالت اجتماعی است و به کاهش بار مالی از دوش نیازمندان کمک شایانی میکند.
خدمات «چله خدمت حقوقی» تا تاریخ 24 خرداد ماه سال جاری، هر روز از دو ساعت مانده به اذان مغرب، در محل بقعه متبرکه امامزاده هاجر خاتون ( س) در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
این زمانبندی نیز با هدف تسهیل حضور شهروندان، به ویژه آنهایی که در طول روز مشغول به کار هستند، در نظر گرفته شده است.
اجرای چنین طرحهایی در جوار بقاع متبرکه، علاوه بر ارائه خدمات تخصصی، به تقویت پیوند مردم با اماکن مذهبی و فرهنگی نیز کمک میکند.
امامزاده هاجر خاتون ( س) به عنوان یک مکان مقدس و محترم، فضایی معنوی و آرامشبخش را برای مراجعهکنندگان فراهم میآورد که میتواند در طرح مسائل حساس حقوقی و روانشناختی تأثیرگذار باشد.
این ابتکار نه تنها به عنوان یک گام مؤثر در ارائه خدمات حقوقی رایگان قابل تقدیر است، بلکه به عنوان نمادی از تعهد به آرمانهای شهدای خدمت و تداوم مسیر خدمترسانی به مردم نیز اهمیت دارد.
«چله خدمت حقوقی» نمونهای موفق از همکاریهای بینبخشی برای رسیدگی به نیازهای اساسی جامعه است که امید میرود در آینده نیز تداوم یابد و به سایر نقاط کشور گسترش پیدا کند.
http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1004122/طرح-ملی-«چله-خدمت-حقوقی»-در-سنندج-گامی-برای-تحقق-عدالت-اجتماعی