عصر کرد
تا 2028 با بارسلونا تمدید کرد
سه شنبه 30 ارديبهشت 1404 - 21:51:54
عصر کرد - طرفداری /باشگاه فوتبال بارسلونا با رافینیا برای تمدید قرارداد به توافق کامل رسید. بر اساس گزارش فابریتزیو رومانو، این ستاره 28 ساله برزیلی قرارداد جدیدی را تا ژوئن 2028 با آبی‌اناری‌ها امضا خواهد کرد.
این تمدید، یکی دیگر از اقدامات کلیدی بارسلونا در راستای حفظ ستون‌های اصلی تیم است؛ اقدامی که با تلاش‌های قابل‌توجه دکو، مدیر ورزشی باشگاه، در ماه‌های اخیر به نتیجه رسیده است.
در ادامه تحولات باشگاه، فردا قرارداد جدید هانسی فلیک با بارسلونا امضا می‌شود و بلافاصله پس از آن، نوبت به رسمی شدن تمدید قرارداد رافینیا خواهد رسید.
رافینیا در فصل 25-2024، طی 56 بازی آمار شگفت‌انگیز 34 گل و 25 پاس گل را به ثبت رساند؛ این در حالی است که او طی یکی دو فصل گذشته، بسیار مورد انتقاد هواداران و مطبوعات نزدیک به بارسا قرار می‌گرفت.
بازار

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1002673/تا-2028-با-بارسلونا-تمدید-کرد
بستن   چاپ