عصر کرد
اکران مستند «موتورسواران» در کرمانشاه همزمان با سالگرد رئیس‌جمهور شهید
سه شنبه 30 ارديبهشت 1404 - 17:12:06
عصر کرد - مهر / مدیر امور سینمایی حوزه هنری استان کرمانشاه از اکران مستند «موتورسواران» به مناسبت سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و دیگر شهدای خدمت، در پردیس سینمایی آزادی این شهر خبر داد.
محمدجواد کنجوری اظهار کرد: به مناسبت سالگرد شهادت رئیس‌جمهور مردمی، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و دیگر شهدای خدمت، مستند «موتورسواران» در سینما آزادی کرمانشاه اکران خواهد شد.
وی افزود: این مستند، به کارگردانی مسعود دهنوی و تولید مرکز مستند سوره، روایتی تأثیرگذار از شجاعت و فداکاری شش موتورسوار است که در شب سرد و تاریک اردیبهشت 1403 با عزم و اراده‌ای استوار به دل جنگل‌های ارسباران زدند تا پیکرهای مطهر شهدای خدمت را جستجو و بازیابی کنند.
کنجوری با بیان اینکه این مستند تبلوری از ایثار و همبستگی مردمی در لحظات بحرانی است، گفت: مستند «موتورسواران» روز پنجشنبه، اول خردادماه، رأس ساعت 15 در پردیس سینمایی آزادی کرمانشاه به نمایش درخواهد آمد و حضور برای عموم شهروندان و علاقه‌مندان کاملاً رایگان است.
وی در ادامه تأکید کرد: اکران این اثر مستند، کوچک‌ترین اقدامی است که حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کرمانشاه می‌تواند در راستای گرامیداشت یاد و خاطره رئیس‌جمهور شهید و دیگر همراهان او انجام دهد. این مستند فرصتی است برای تأمل دوباره بر ارزش‌های ایثار، خدمت و فداکاری که این شهیدان والامقام در مسیر خدمت به مردم و انقلاب اسلامی از خود نشان دادند.
بازار

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1002625/اکران-مستند-«موتورسواران»-در-کرمانشاه-همزمان-با-سالگرد-رئیس‌جمهور-شهید
بستن   چاپ