عصر کرد
زنگ خطر در پارس جنوبی؛ تهدید 30 میلیارد دلاری در کمین اقتصاد ایران
شنبه 27 ارديبهشت 1404 - 23:04:47
عصر کرد - به گزارش آفتاب نو، اغلب چاه‌های نفت و گاز ایران کهنه شده‌اند و دیگر توان تولید کافی ندارند. نگرانی جدی وجود دارد که در دو سال آینده، میدان گازی پارس جنوبی با افت فشار روبه‌رو شود که می‌تواند منجر به کاهش 70 درصدی تولید روزانه شود.
محمدحسین عادلی، اقتصاددان و رئیس کل پیشین بانک مرکزی، در همایش «خلیج فارس در پرتو تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی» گفت: امروز همه کشورهای حاشیه خلیج فارس برنامه‌ای مشخص برای توسعه در یک بازه زمانی تعیین‌شده دارند؛ اغلب آنها چشم‌انداز 2030 را دنبال می‌کنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
استراتژی توسعه آینده این کشورها دو بُعد دارد: بخشی بر تداوم بهره‌برداری از منابع نفت و گاز، یعنی انرژی‌های فسیلی، متمرکز است و بخشی دیگر بر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و متنوع‌سازی اقتصاد. در مقابل، وضعیت ما نگران‌کننده است. اغلب چاه‌های نفت و گاز ایران کهنه شده‌اند و دیگر توان تولید کافی ندارند. نگرانی جدی وجود دارد که در دو سال آینده، میدان گازی پارس جنوبی با افت فشار روبه‌رو شود که می‌تواند منجر به کاهش 70 درصدی تولید روزانه شود. این اتفاق می‌تواند حداقل 30 میلیارد دلار به اقتصاد کشور خسارت وارد کند.
+
حقوق زنان، قربانی تأخیر؛ لایحه منع خشونت از مجلس پس گرفته شد الان بخر، بعداً پرداخت کن(BNPL): آزادی مصرف یا دام بدهی‌های پنهان؟ نقدی بر عملکرد دولت و رسانه‌ها در فاجعه بندرعباس گاف‌های پرهزینه رسانه ملی؛ تشدید اختلافات داخلی و تنش در روابط خارجی چالش های آبرو داری از ایران و ایرانی در واتیکان

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1001954/زنگ-خطر-در-پارس-جنوبی؛-تهدید-30-میلیارد-دلاری-در-کمین-اقتصاد-ایران
بستن   چاپ