عصر کرد
ضرورت تقویت واحدهای روستایی تولید گوشت قرمز در کردستان
پنجشنبه 25 ارديبهشت 1404 - 00:04:52
عصر کرد - معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی بر اهمیت توسعه و تقویت واحدهای روستایی تولید گوشت قرمز تأکید کرد و گفت: استان کردستان ظرفیت بالایی در حوزه دامداری دارد که باید به خوبی مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، محمدابراهیم حسن‌نژاد، شامگاه امروز _چهارشنبه بیست‌وچهارم اردیبهشت_ در جریان سفر به استان کردستان در دیدار با استاندار کردستان، با اشاره به ظرفیت‌های دامداری در استان کردستان، اظهار کرد: تقویت و توسعه واحدهای روستایی با هدف افزایش تولید گوشت قرمز از مهم‌ترین اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی است.
وی همچنین از برنامه‌ریزی برای حمایت از سرمایه‌گذاری و حفظ نژاد برتر مرخز در استان خبر داد و افزود: کردستان با برخورداری از مراتع غنی، توان بالقوه‌ای برای افزایش جمعیت دامی را دارد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با تأکید بر اهمیت مقاوم‌سازی منازل روستایی؛ بر لزوم توجه به جنبه معیشتی این اقدام در راستای پایداری روستاها تأکید کرد.
آرش زره‌تن‌لهونی، استاندار کردستان نیز در این دیدار با اعلام حمایت از سرمایه‌گذاران حوزه کشاورزی، تصریح کرد: با حفظ کالبد روستا می‌توان سطح تولید را افزایش داد و آن را از حالت معیشت‌محور به سمت اقتصادی شدن سوق داد.
وی افزود: با کمترین میزان سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف کشاورزی و با بهره‌برداری صحیح از منابع آب، خاک و محیط زیست می‌توان زمینه اشتغال گسترده‌ای را در مناطق روستایی فراهم کرد.
در ادامه این دیدار، سعدی نقشبندی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان نیز با اشاره به تعاملات اخیر با صاحبان سرمایه، اظهار کرد: جلساتی با هدف هدایت سرمایه‌گذاران به حوزه کشاورزی برگزار شده که نتایج آن امیدبخش بوده است.
وی با بیان اینکه دامداری روستایی به‌واسطه استفاده از مراتع در چند ماه از سال، بازدهی مطلوبی دارد، افزود: توسعه دامداری در روستاها می‌تواند زمینه مهاجرت معکوس و رونق تولید را فراهم آورد.
این دیدار و گفت‌وگو در راستای بررسی راهکارهای توسعه کشاورزی و دامداری در استان کردستان، نشان‌دهنده اهتمام دولت برای استفاده از ظرفیت‌های بومی به منظور افزایش تولید و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی است.
کد خبر 866259

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1000759/ضرورت-تقویت-واحدهای-روستایی-تولید-گوشت-قرمز-در-کردستان
بستن   چاپ