عصر کرد
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های صنعت آب‌و‌برق در شهرستانهای غربی استان کرمانشاه
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 13:49:32
عصر کرد - صدا و سیما / همزمان با سفر رئیس جمهو و وزیر نیرو به کرمانشاه طرح‌های صنعت آب و برق، افتتاح و عملیات اجرایی برخی دیگراز طرح‌های این حوزه در شهرستانهای غربی استان آغاز می شود.
از مهم‌ترین برنامه‌های سفر عباس علی‌آبادی وزیر نیرو می‌توان به افتتاح طرح‌های صنعت آب و برق و آغاز عملیات اجرایی برخی دیگر از طرح‌های این حوزه اشاره کرد.
همزمان با سفر رئیس جمهور و وزیر نیرو به استان کرمانشاه فاز اول شبکه آبیاری و زهکشی از سد تنگ حمام به مساحت 2450 هکتار در شهرستان قصر شیرین و پست 400 کیلوولت شهدای بازی دراز و توسعه دو فیدر خط 230 کیلوولت سرپل‌ذهاب و خطوط ارتباطی افتتاح می‌شود.
بازار
بر این اساس، امروز و در نخستین روز سفر رئیس جمهور و وزیر نیرو به کرمانشاه شاهد آغاز عملیات اجرایی مجتمع 18 روستایی گراویان شهر گیلانغرب هستیم و بازدید از اراضی سرمست و کل‌کش، دایک گیلانغرب، اراضی حوزه قصر شیرین و سد هواسان از دیگر برنامه‌های امروز سفر وزیر نیرو به استان کرمانشاه است.
طرح فاضلاب شهر سرپل ذهاب، طرح آبرسانی به مجتمع 15 روستایی بانی عزیز و شهر میرآباد، تصفیه‌خانه فاضلاب شهر تازه آباد در شهرستان ثلاث باباجانی و سالن تست کارخانه تولید سیم و کابل نیرو پویا از دیگر طرح‌های افتتاحی دومین روز سفر وزیر نیرو به استان کرمانشاه است.
همچنین فردا پنجشنبه با حضور رئیس جمهور و وزیر نیرو شاهد احداث پست 400.230 کیلوولت شهدای بازی دراز و توسعه دو فیدر خط 230.63 کیلوولت سرپل ذهاب و خطوط ارتباطی، افتتاح فاز اول شبکه آبیاری و زهکشی سد تنگ حمام به مساحت 2450 هکتار در شهرستان قصر شیرین، افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب شهر تازه آباد و آبرسانی به مجتمع 15 روستایی بانی عزیز و شهر میرآباد شهرستان ثلاث باباجانی به صورت ویدئو کنفرانسی خواهیم بود.
همچنین حضور در جلسه شورای اداری شهرستان گیلانغرب و قصر شیرین و نیز شرکت در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با حضور رئیس جمهور از دیگر برنامه‌های وزیر نیرو در سفر به استان کرمانشاه است.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1000464/افتتاح-و-آغاز-عملیات-اجرایی-طرح‌های-صنعت-آب‌و‌برق-در-شهرستانهای-غربی-استان-کرمانشاه
بستن   چاپ