عصر کرد
550 خودرو در کردستان با خلافی بالای پنج میلیون تومان
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 11:29:06
عصر کرد - - سرهنگ رضا همت زاده اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون 117 خودرو از این تعداد متوقف و رانندگان 120 دستگاه خلافی خود را پرداخت کرده‌اند.
وی افزود: توقف و پارک ماشین‌های سنگین در سطح خیابان‌ها به معضل ترافیک دامن زده است.
رئیس پلیس راهور کردستان با بیان اینکه پارک ماشین‌های سنگین و سبک در پارکینگ‌های سطح شهر، باعث امنیت ماشین‌هاست، افزود: استفاده از پارکینگ عمومی، علاوه بر جنبه ایمنی، انضباط‌بخشی ترافیک و مدیریت ترافیک شهری و کاهش تصادفات درون شهری را به همراه دارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سرهنگ همتی‌زاده ادامه داد: اگر خودرو‌های سنگین درمسیر تردد خودرو‌ها پارک شود، تردد را مسدود کرده و باعث افزایش تصادفات می‌شود.
وی بیان کرد: در صورتی که خودرو، عامل سدمعبر باشد مبلغ 120 هزار تومان و اگر فروش کالا داشته باشد 100 هزار تومان و تکرار در ایجاد سد معبر اعمال قانون را در برخواهد داشت.
همتی‌زاده با بیان اینکه شکایت‌های مردمی مبنی بر آلودگی صوتی در خصوص خودرو‌های سنگین نیز ثبت شده است، گفت: بعضی از کوچه‌ها و خیابان‌های سطح شهر گنجایش عرض ماشین‌های سنگین را ندارد که در این زمینه خطراتی متوجه کودکان عابران پیاده است.
رئیس پلیس راهور کردستان گفت: در شهرستان‌های بیجار، دهگلان، دیواندره، مریوان و کامیاران به دلیل نداشتن کمربندی، باید از تیرپارک استفاده کنند اگر خودرو‌های سنگین در کف آسفالت باعث اعمال قانون شده و تماً باید در پارکینگ‌های سطح شهر خودرو‌های خود را پارک کنند.
همتی‌زاده ازاعمال محدودیت ورود خودرو‌های سنگین به داخل شهر‌ها در ساعاتی از روز خبر داد و گفت: برای خودرو‌هایی که بار غیر متعارف دارند، برنامه‌هایی برای اعمال قانون صورت گرفته است.
وی از بسترسازی متناسب برای پارک خودرو‌های سنگین در سطح شهر خبر داد و گفت: سامانه تلفنی 120 در اختیار مردم قرار دارد تا بصورت 24 ساعته پاسخگویی شهروندان باشد.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1000393/550-خودرو-در-کردستان-با-خلافی-بالای-پنج-میلیون-تومان
بستن   چاپ