عصر کرد
عرضه کتاب تجربیات گویندگان و مجریان خبر در نمایشگاه کتاب
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 11:28:59
عصر کرد - ایسنا / تجربیات گویندگان، مجریان و خبرنگاران برنامه‌های خبری در یک کتاب با نام «زندگی با خبر» منتشر شد.
کتاب «زندگی با خبر» تالیف فاطمه عودباشی از روزنامه‌نگاران حوزه فرهنگ و هنر با رویکرد گفت‌وگو با گویندگان و مجریان برنامه‌های خبری از سوی انتشارات جام جم به چاپ رسیده و در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شده است.
بازار


کتاب «زندگی با خبر» شامل گفت‌وگو با 10 نفر از گویندگان، مجریان و خبرنگاران است که درباره تجربیات خود در عرصه گویندگی و خبر صحبت کرده‌اند. در این کتاب گفت‌وگوهایی با دکتر مراد عنادی، حسین ذکایی، حسن سلطانی، فواد بابان، دکتر رضا حسین‌زاده، فریده فرخی‌نژاد، دکتر حسن عابدینی، مرتضی غرقی، محمد دلاوری و کامران نجف‌زاده منتشر شده است.
فاطمه عودباشی درباره تالیف این کتاب اظهار کرد: تلاش کردیم در قالب این کتاب، با چهره‌های خبری گفت‌وگو کنیم و هریک از این عزیزان از ورود خود به عرصه خبر، انگیزه‌های ماندگاری در حوزه خبر، ماجراها و اتفاقات خبری که با آن روبرو شده‌اند، سخن گفته‌اند.



http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/1000391/عرضه-کتاب-تجربیات-گویندگان-و-مجریان-خبر-در-نمایشگاه-کتاب
بستن   چاپ