استعداد افراد وابسته به شهر، روستا یا استان خاصی نیست
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، اولین دوره المپیاد ملی علمی_مهارتی دانشجویان دارای معلولیت روز گذشته 19 اردیبهشتماه با برگزاری آیین اختتامیه و معرفی برترینها در 11 رشته به پایان رسید.
در آیین اختتامیه این رویداد حسین افشین معاون علمی فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، علی نیکبخت معاون مستعدان آیندهساز بنیاد ملی نخبگان و علی مقداری رئیس دانشگاه آزاد واحد بینالملل فرشتگان حضور داشتند.
نخبگی مرز و محدودیت نمیشناسد
حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور ضمن ابراز خرسندی از برگزاری المپیاد ملی علمی- مهارتی دانشجویان دارای معلولیت گفت: در اواخر پاییز، زمانی که دکتر مقداری برای نخستین بار ایده المپیاد علمی-کاربردی را برای دانشگاه فرشتگان مطرح کرد، از این پیشنهاد استقبال کردم. درواقع دانشگاه فرشتگان به عنوان تنها دانشگاه ویژه دانشجویان با استعداد و دارای محدودیت در کشور است. در همین راستا، بنیاد نخبگان همواره بر نکاتی کلیدی تأکید داشته که یکی از مهمترین آنها این است که نخبگی، مرزهای جغرافیایی نمیشناسد. استعداد و توانمندی، وابسته به شهر، روستا یا استان خاصی نیست؛ بلکه هر فرد، در هر نقطهای از کشور، میتواند در مسیر نخبگی گام بردارد و به موفقیت دست یابد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در ادامه بیان داشت: نکته مهم دیگر اینکه محدودیت، هرگز مانعی برای نخبگی نخواهد بود. شما نخبگان، ثابت کردید که داشتن یک یا چند محدودیت، هیچگاه مانع از بروز تواناییهای افراد و خدمت به جامعه نبوده و نخواهد بود. درواقع شما نشان دادید که داشتن معلولیت باعث میشود نخبگی را بهترین شکل ممکن به نمایش گذاشت.
کد خبر 6462511

-
شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲:۴۲
-
۴ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/998701/