شروع رسمی تیم ملی زنان برای جام ملتها
ورزشي
بزرگنمايي:
عصر کرد - ورزش 3 /اردوی تیم ملی فوتبال زنان ایران از امروز 20 اردیبهشت آغاز میشود.
تیم ملی فوتبال زنان ایران از امروز 20 اردیبهشت ماه با برگزاری یک اردوی تدارکاتی، آمادهسازی خود را برای مسابقات مقدماتی جام ملتهای آسیا آغاز خواهد کرد. بازیکنان موظف هستند، ساعت 18 امروز خود را به کمپ تیم ملی معرفی کنند.
این اردوی تمرینی، اولین اردو زیر نظر مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان ایران خواهد بود. جعفری که پیشتر به عنوان سرمربی پرافتخار تیم خاتون بم شناخته میشد، جایگزین مریم آزمون شده است. آزمون اخیراً از سمت خود برکنار شد و فدراسیون فوتبال ایران با انتخاب جعفری، امیدوار است تیم ملی را با تجربه و دانش فنی او برای رقابتهای پیشرو آماده کند.
مسابقات مقدماتی جام ملتهای آسیا از دوم تیرماه آغاز خواهد شد و ایران در تلاش است تا با برگزاری چند اردوی پیدرپی، بازیکنان را در بهترین شرایط ممکن به این تورنمنت مهم بفرستد.
ناگفته نماند که تیم ملی فوتبال زنان ایران پیشتر در زمان هدایت مریم ایراندوست در این رقابتها حضور داشت و حالا با تغییرات جدید در کادر فنی، به دنبال عملکرد بهتری در مرحله مقدماتی است.
-
شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۶:۱۴
-
۴ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/998573/