عصر کرد

آخرين مطالب

واکنش فدراسیون به درگیری‌های نساجی و مس ورزشي

واکنش فدراسیون به درگیری‌های نساجی و مس
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال ایران در خصوص تنش‌های به وجود آمده بین باشگاه‌های نساجی و مس رفسنجان واکنش نشان داد.
 سید امیر مهدی علوی درباره اظهارات اخیر رضا حدادیان، مالک باشگاه نساجی و اعتراض به صادر نشدن رای باشگاه مس رفسنجان، در گفت‌وگو با برنامه شب‌های فوتبالی عنوان کرد: در ابتدا باید به همه عزیزان رسانه‌ای و همکاران خود در خبرگزاری‌ها، سایت‌ها و برنامه‌های تلویزیونی برای پوشش این فصل پر فراز و نشیب و جذاب خدا قوت بگویم‌. نکات مثبتی در این لیگ داشتیم و نکاتی هم هست که باید برای فصل آینده و برنامه‌ریزی‌های آتی درموردشان برنامه‌ریزی شود.
او ادامه داد: به‌صورت کلی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ هیچگونه نگاهی بر مبنای مخالفت با عدالت‌محوری ندارند و بدون هیچگونه تبعیضی مسابقات برگزار می‌شود. همه تیم‌ها و هواداران‌شان برای فدراسیون و سازمان لیگ عزیز هستند. تیم نساجی با وجود تلاش زیادی که در طول فصل داشت، به هرشکل در جایگاه پانزدهم جدول قرار گرفت. در کل هیچ فرقی بین هواداران نساجی با سایر تیم‌ها مثل مس رفسنجان و تراکتور که با ظرفیت‌های خودش قهرمان شد و بار دیگر خدمت این تیم و هواداران پرشورش تبریک بگوییم، وجود ندارد.
سخنگوی فدراسیون فوتبال ایران اضافه کرد: هیچ تفاوتی در نوع ارتباط باشگاه‌ها با فدراسیون و نوع همکاری در حوزه تیم ملی بزرگسالان با باشگاه‌ها نیست. باید بار دیگر از زحمات رضا حدادیان (مالک باشگاه نساجی) برای تیم ملی تشکر کنیم، اما این موضوع موجب نشده تفاوتی بین نساجی با سایر تیم‌ها وجود وجود باشد
علوی تاکید کرد: نگاه فدراسیون فوتبال ایران این است لیگ با کمک‌ها و رهنمودهای همکاران عزیزمان در رسانه‌های گروهی، مخاطبان و مردم عزیز برگزار شود. از همین الان تا بازی اول تیم ملی در جام جهانی، 408 روز زمان باقی مانده که خواهش می‌کنم با توجه به خرد جمعی موجود بین اهالی رسانه و افکار عمومی، باید لیگ پیش‌رو منجر به آرامش برای اهالی فوتبال و موفقیت تیم ملی باشد و امیدوارم روندی طی شود که موفقیت تیم ملی در جام جهانی را تضمین کند. لیگی که همراه با توسعه فنی، ارتقای برگزاری، تداوم استانداردسازی ورزشگاه‌ها و تاکید و توجه روی کانون‌های هواداری باشد، کمک می‌کند تا ان‌شاالله سال بعد در همین زمان که در آستانه حضور در جام جهانی هستیم، شرایط خوبی را پیش رو داشته باشیم.
او یادآور شد: لیگ برای تیم ملی، شادی مردم، ارتقای فنی و استعدادیابی بازیکنان‌ و ... برگزار می‌شود. فدراسیون فوتبال ایران شفاف اعلام می‌کند برای این هدف خود همه ابزارها و تلاش‌های لازم را به کار خواهد گرفت.
بازار
مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال فوتبال در پاسخ به این سوال که ارتباط مستقیم رضا حدادیان، مالک باشگاه نساجی با فدراسیون در چه حد و اندازه‌ای است، گفت: بعد از ظهر امروز بخش محترم رسانه‌ای تیم ملی بزرگسالان توضیحاتی را ارائه کرد‌. موضوع کمک ایشان به تیم ملی از گذشته وجود داشته، اما هیچ دخل و تصرفی به تیم نساجی و حوزه باشگاهی ندارد. این موضوع فقط در حد در اختیار گرفتن هواپیمای اختصاصی بوده و خیلی هم رسمی و شفاف اعلام شد. حدادیان در سال‌های اخیر به‌عنوان علاقه‌مند به تیم ملی و فوتبال کشور زحماتی را متحمل شده و وقتی شرایط جدول لیگ را می‌بینیم مشخص می‌شود هیچ ارتباطی بین این کمک‌ها و همراهی او با نساجی ندارد. 
علوی درباره توقع قائم مقام باشگاه نساجی برای تعیین تکلیف پرونده مس رفسنجان، عنوان کرد: با عنایت به اینکه پرونده در مجمع قضایی صالحه در حال رسیدگی است، همچنان پرونده مفتوح است. ضمن اینکه همان زمان در کمیته اخلاق فدراسیون نیز پرونده‌ای در این خصوص مفتوح شد. در نهایت انتظار این است تصمیم‌گیری لازم و رای نهایی توسط رُکن محترم قضایی انجام شود و پس از آن کمیته اخلاق فدراسیون نیز موضوع را پیگیری و اطلاع رسانی شفاف و لازم خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/998533/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سامانه‌ای برای جستجوی پیشرفته کتاب

گاف بزرگ فدراسیون دوومیدانی؛ مسیر آب رفت همه رکورد زدند!

قضاوت داوران زن ایرانی در مقدماتی جام ملت‌ها

الخلیفی همه را در پاریس سوپرایز کرد

تمرین مشترک مدودف و آلکاراس در رم

گزارش فدراسیون جهانی از حسین رضازاده

ابهام بزرگ در پرسپولیس؛ دو نفر نمی‌خواهند قرارداد عالیشاه تمدید شود!

تاکتیک بلندگویی فرهاد مجیدی در امارات سوژه شد

تصمیم معنادار کارتال؛ او مدافع گاریدو را نمی‌خواهد

مریدی: با آقا یحیی به جایگاه واقعی برمی‌گردیم

پیشکسوت چوگان: آمریکا را در خاک خودش شکست می‌دهیم

رقص ارسطو و سالار معمولی در پشت صحنه پایتخت 7 + فیلم

پشت صحنه‌ خنده‌دار پایتخت 7 / این صحنه‌ها را در سریال ندیدید!+ فیلم

پشت صحنه مبارزه بهتاش با خرس در پایتخت 7

جواد عزتی و تماشای فوتبال میان اشرار خطرناک زندان! | صحنه نفس‌گیر قتل را ببینید

پیش بینی تولید 1.3 میلیون تن گندم در کردستان|سطح زیر کشت در استان به 666 هزار هکتار رسید

مسجد صاحب الزمان کاشان افتتاح و به بهره برداری رسید

سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی به 8 درصد رسیده است

جمشیدی: کتاب، فقط ویترین نمایشگاه نباشد

اگر توافق نشود، دلار به چه عددی می‌رسد؟

خاموشی‌ها به شهرک‌های صنعتی رسید/ تعطیلی 2 روز در هفته صنایع، سرطانی بر جان اقتصاد ایران

رونق مشاغل خانگی، گامی مؤثر در تحقق اقتصاد مقاومتی است

حمایت از سکانداری کارخانه‌های نوآوری توسط بخش خصوصی

خبرنگار روس: نمایشگاه کتاب از منظم‌ترین نمایشگاه‌هایی است که دیده‌ام

رد اعتراض نکونام به شکایت فولاد

هاشمی: 100 میلیارد به فوتبال دادیم و نباید اشتباهات قبل تکرار شود

آرسنال ستاره پرطرفدار را از رئال و لیورپول ربود!

نفرات برتر مسابقات جودو جوانان کشور مشخص شدند

غیبت ستاره میلان در فینال

اولین هت‌تریک نیمار در لباس بارسلونا

غیرمنتظره‌ترین امتیاز سپاهان از سمت هوادار!

شبیه‌سازی دیدار جذاب اینتر - بارسلونا با لگو

7 بازیکنی که سنگینی بار تیمشان را به تنهایی به دوش می کشند!

شیوه خاص برای انتقال نکات تاکتیکی

محکومیت 12 میلیاردی به سود ساکت الهامی

پنج زن سینماگر ایران باید محاکمه شوند و شلاق بخورند

تشکیل سالن سینما کنار مانیتور وی‌ای‌آر!

پشت‌صحنه لحظه روبرو شدن بهتاش با خرس در پایتخت7 | ببینید چطور نفس کم آورد + ویدئو

نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در استان کردستان منصوب شد

سیاست پولی یکی از عناصر مهم و تاثیرگذار بر اقتصاد کلان است

تفکر و اندیشه‌های بزرگ رمز پایداری خدمات بانک صادرات ایران به اقتصاد کشور است

قوانین مبهم، سرمایه‌های ناپایدار

صفحه اول روزنامه های کرمانشاه شنبه 20 اردیبهشت ماه

جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز شنبه 20 اردیبهشت منتشر شد

استقرار تیم سیار انتقال خون کرمانشاه در پاوه و دانشگاه صنعتی کرمانشاه

وحدت و همدلی، پایه‌های استوار پیشرفت و اقتدار ملی

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

تأمین مسکن و اشتغال معلولان کردستانی در اولویت کار بهزیستی

61 میلیارد تومان فروش در سه روز اول نمایشگاه کتاب

آقامیرزایی برنز گرفت