عصر کرد

آخرين مطالب

توجه ویژه به نهضت تعمیر و بومی‌سازی قطعات هواپیما در برنامه هفتم پیشرفت اقتصادی

توجه ویژه به نهضت تعمیر و بومی‌سازی قطعات هواپیما در برنامه هفتم پیشرفت
  بزرگنمايي:

عصر کرد - - کاپیتان حسین خانلری مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) در خصوص نقش شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در برنامه هفتم پیشرفت افزود: تعامل با نهاد‌های دولتی، توسعه مهارت‌های نرم و تقویت سرمایه انسانی در سطح ملی، از جمله اهداف کلیدی ما در راستای برنامه هفتم است.
وی با اشاره به وضعیت آموزش‌های مهارتی در کشور، گفت: در حال حاضر، میزان آموزش‌های مهارتی در کشور بین 16 تا 20 درصد است و طبق برنامه هفتم پیشرفت، این مقدار به 40 درصد خواهد رسید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
کادر پروازی (عملیاتی و خدماتی) با کیفیت‌ترین خروجی‌های آموزش مهارتی هستند که مهارت‌آموزی را با بالاترین استاندارد‌های جهانی انجام می‌دهند. مدیرعامل ایران‌ایر تأکید کرد: شرکت هما به‌طور ویژه به آموزش مهارت‌های نرم، شامل خلبانی، مهمانداری، خدمات فرودگاهی و مدیریت منابع انسانی پرداخته است. مرکز آموزش هوانوردی هما با بهره‌گیری از تجهیزات مدرن و کادر آموزشی مجرب، دوره‌های تخصصی را با استاندارد‌های بین‌المللی برگزار می‌کند و مدارک صادر شده از سوی هما در سطح جهانی معتبر است.
کاپیتان خانلری همچنین به اهمیت تحول دیجیتال اشاره کرد و گفت: شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) حضور جدی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم با رویکرد تحول دیجیتال را از اولویت‌های اصلی خود قرار داده است.
وی یادآور شد: اکنون 25 درصد از اقتصاد جهان مربوط به اقتصاد دیجیتال است که رشد 2.5 برابری نسبت به اقتصاد سنتی دارد، در حالی که سهم اقتصاد دیجیتال در کشور ما حدود هفت تا هشت درصد است. هدف برنامه هفتم پیشرفت این است که از سال 1403 تا 1407، سهم اقتصاد دیجیتال در اقتصاد ایران به 15 درصد افزایش یابد.
وی ادامه‌داد: هما با توجه به فناوری‌های نوین، گام‌های بلندی در راستای تحول دیجیتال برداشته است و پروژه‌هایی در زمینه هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و تحلیل داده‌های بزرگ را در دستور کار خود قرار داده است؛ این اقدامات به بهبود کیفیت خدمات، افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها در عملیات‌های مختلف منجر خواهد شد.
کاپیتان خانلری خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم پیشرفت، به توسعه ناوگان و گسترش شبکه هوایی در کشور توجه ویژه‌ای شده است. شرکت هما به کاهش عمر ناوگان، توسعه و نوسازی توجه دارد و برای این منظور از توان متخصصین و نخبگان داخلی بهره‌برداری می‌کند.
مدیرعامل ایران‌ایر خاطرنشان کرد: نخستین راهبرد در این زمینه، نهضت تعمیر و بومی‌سازی تامین قطعات هواپیماهاست که این رویکرد مانع از زمین‌گیر شدن هواپیما‌ها به دلیل کمبود قطعه خواهد شد. همچنین، دو فروند هواپیمای جدید به ناوگان اضافه شده است.
وی بیان‌داشت: توسعه منابع، نوسازی ناوگان، بازمهندسی و اصلاح ساختار‌های سازمانی، بهبود فرآیند‌ها و گسترش خدمات به همراه همت کارکنان و مردم، زمینه‌ساز رقم زدن دورانی طلایی برای هما خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/997872/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اشتباه در کتاب‌ درسی!

النصر و رونالدو در آستانه سقوط کامل!

آخرین لحظات زین‌الدین زیدان به‌عنوان یک فوتبالیست

یامال نه، توپ طلا به اینتر می‌رسد

گل‌های زلاتان در لیگ برتر انگلیس

نوستالژی؛ هت‌تریک لوکاس مورا در آمستردام و صعود تاتنهام به فینال لیگ قهرمانان اروپا

خلاصه بسکتبال بوستون سلتیکس - نیویورک نیکس

گلاره ناظمی داور بازی حساس جام ملت‌های فوتسال زنان

برترین مهارت‌های پل پوگبا

حق با اشرف بود؛ فینالیست با یک نابغه

خبر بد برای ربیعی، صبح بازی حساس!

برگزاری نشست معاونان دانشجویی منطقه 5 وزارت علوم در خرم‌آباد

هزار میلیارد تومان برای توسعه زمین صنعتی در کردستان لازم است

توسعه فضای صنعتی کردستان نیازمند تامین زمین است

کرمانشاه میزبان رقابت‌های مینی بسکتبال منطقه‌ای دختران

پیش‌بینی پیتر شیف: پایان دلار به عنوان ارز ذخیره جهانی و تأثیر آن بر اقتصاد آمریکا

توسعه تعاملات تجاری محور برگزاری دو نشست تخصصی با هیئت پاکستانی در کیش

کتابی در حوزه خط مشی‌گذاری عمومی منتشر شد

حضور تنیسور ایرانی در تیم قاره آسیا

با شکست قهرمان نوجوانان اروپا؛ سرلک مقتدر ظاهر شد

کهکشانی‌ها آماده انتقام از بارسلونا!

عبدی: فخریان کمک زیادی به پرسپولیس خواهد کرد

جلسه تمرینات فشرده آث میلان

4 ستاره‌ دعوت فلیک را رد کردن

فینال لیگ قهرمانان؛ تاریخ علیه طارمی!

عبدی: بابت حواشی لیگ فقط متاسفم

پاس گلهای برتر هفته بیست و هشتم لیگ برتر ایران 04-1403

موضع جدید استقلال: بازی ما را پخش نکنید!

هت‌تریک آسیایی طارمی در لیگ قهرمانان اروپا

روزهای رویایی سیمونه و فیلیپه اینزاگی؛ موفق‌ترین برادران تاریخ فوتبال به عنوان سرمربی؟

توسعه روابط با اقلیم کردستان عراق از برنامه‌های دولت چهاردهم است

جایگاه امروز مسئولان حاصل زحمات معلمان است؛ ناترازی مدیریتی اصلاح شود

کشف 53 کیلوگرم مواد مخدر در کرمانشاه

11 زخمی در تصادف مینی‌بوس دانش‌آموزان با 2 خودرو در جاده سقز

اولین کتابی که در غرفه آثار رهبر انقلاب به فروش رفت چه کتابی بود؟

شارژ سپاهانی‌ها پیش از مصاف با هوادار

چپ‌پای استقلال دوباره آماده شد

ادعای جالب تارتار: 80 بازیکن به فوتبال معرفی کردم

امید ابراهیمی شانس قهرمانی دارد!

بالده به ال‌کلاسیکو رسید اما فلیک ریسک نمی‌کند!

تیم فوتبال المپیک ایران در گلدان دوم جام ملت‌های آسیا

هفت قایق ایران راهی فینال مسابقات قهرمانی آسیا شدند

امباپه: چطور پاریس بدون من اینقدر بهتر شد!

نظر جالب مربی افسانه‌ای درباره برد حماسی اینتر

٩ دلیل صداوسیما برای پخش دیدار استقلال-چادرملو از شبکه نسیم

درباره تاق بستان

آغاز رقابت های لیگ امید بسکتبال کشور در سنندج/ نماینده کردستان گام نخست را محکم برداشت

برگزاری نشست استانداران هم‌مرز ایران و اقلیم کردستان عراق در سنندج

جایگاه معلم در همه جوامع بالا است

با 4 میلیارد صاحب‌خانه شوید؛ تهران هنوز گزینه دارد