عصر کرد

آخرين مطالب

معلمی؛ آرزوی کودکی، چالش بزرگسالی سیاسی

معلمی؛ آرزوی کودکی، چالش بزرگسالی
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایرنا / معلمان تعلیم‌دهندگان نسل آینده و تاثیرگذارترین قشر در زمینه افزایش آگاهی در جامعه هستند اما در این میان، خود نیز مشکلاتی دارند و نیازمند توجه ویژه از سوی مسئولان هستند.
معلمی یک از سخت ترین و تاثیرگذارترین شغل‌های جامعه است، شغلی که آرزوی دوران کودکی همه ما بوده و برخی از افراد در بزرگسالی به این آرزوی خود رسیده و برخی نیز بنا بر شرایطی مسیر شغلی و زندگی خود را عوض کرده اند.
بازار


کسانی که امروز به عنوان معلم و تربیت کننده نسل‌های آینده شناخته می شوند با عشق و علاقه گام در این مسیر پر فراز و نشیب نهاده و تمام تلاش و دغدغه‌شان تربیت دختران و پسرانی است که در آینده بتوانند هم برای خود و هم برای جامعه مفید باشند.
معلمان با عشق وعلاقه در مسیر تربیت انسان‌ها گام نهاده و عاشقانه جا پای انبیا گذاشته‌اند و درسخت‌ترین شرایط همچنان بر سر عهد و پیمان خود می مانند، معلمان با عشق و علاقه در مسیر تربیت انسان‌ها گام نهاده و عاشقانه جا پای انبیا گذاشته‌اند و در سخت‌ترین شرایط همچنان بر سر عهد و پیمان خود می مانند،حتی گاهی به اندازه ای در کار خود غرق می شوند که خانواده خود را نیز فراموش می کنند.
با لبخند دانش آموزانشان شاد و با اشک و ناراحتی آنان اندوهگین می شوند و این فقط یک معنی دارد و آن هم عشق است، اما این قشر علی رغم تمام فداکاری‌هایشان در دنیای پر از چالش و هیاهوی امروز، فراموش شده و به نوعی مورد بی مهری قرار گرفته اند.
وقتی به بهانه گرامیداشت هفته معلم با چند نفر از این قشرهمکلام شدم تنها خواسته و دغدغه شان توجه ببیشتر مسئولان به وضعیت اقتصادی و معیشتی شان بود و از مسئولان انتظار داشتند مشکلات آنان را نیز دریابند
معلمی شغل نیست، هنر است
شلیر راوند که 17 سال سابقه تدریس دارد و با عشق و علاقه این شغل را انتخاب کرده، معتقد است، معلمی شغل نیست هنر است و هرکسی توانایی تحمل سختی‌های معلمی را ندارد و بی شک اگر کسی با عشق آن را انتخاب نکرده باشد نمی تواند این مسیر را تا پایان برود.
وی که هم اکنون مدیر یکی از مدارس مقطع متوسطه اول شهرستان مریوان است، گسترش فضای مجازی و اوضاع و احوال دوران مدرنیته را علی رغم فوایدی که در زمینه افزایش آگاهی دارد، سدی در مقابل معلم و دانش آموز دانست.
این معلم کردستانی اضافه کرد: در زمان‌های گذشته احترام بین معلم و دانش‌آموز خیلی بیشتر بود اما امروز دانش‌آموزان آن احترامی که باید، برای جایگاه معلم قایل نیستند و این مساله خود یکی از سختی های این شغل است که اگر عشق و علاقه نباشد، قابل تحمل نخواهد بود.
وضعیت معیشت معلمان شایسته این قشر نیست
وی در ادامه مشکلات معیشتی معلمان و کمبود حقوق و مزایا را از دیگر مشکلات این قشر اعلام کرد و گفت: مشکلات معیشتی این قشر کاملا مشخص و بدیهی است و قشر معلم در مسیر خدمت سختی های زیادی می کشند اما در مقابل آن دریافتی خیلی پایینی دارند.
راوند افزود: وضعیت معیشت معلمان به هیچ عنوان شایسته این قشر نیست و از مسئولان انتظار داریم به این مساله توجه ویژه تری داشته باشند وضعیت معیشت معلمان به هیچ عنوان شایسته این قشر نیست و از مسئولان انتظار داریم به این مساله توجه ویژه تری داشته باشند،چرا که در هر کشوری که آموزش و پرورش جایگاه خود را داشته باشد آن کشور به توسعه و پیشرفت می رسد.
معلم، فرشته نجات
وی در ادامه سخنان خود از معلم به عنوان فرشته نجات بخصوص در این دوران اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه معلمان بر خلاف سایر مشاغل با قشر جوان و نوجوان سروکار دارند، به تمام معنا انسان ساز هستند.
این معلم مریوانی اظهار کرد: نقش تاثیرگذار معلمان در توسعه جامعه انکاناپذیراست و اگر دولت آنگونه که در شان آنان است دغدغه‌ها و خواسته‌هایشان را بررسی و پیگیری کند، تاثیرگذاری بیشتر و بهتری خواهند داشت.
سنایت مرادی یکی دیگر از معلمانی است که در یکی از مدارس ابتدایی شهرستان دهگلان تدریس می کند، بر این باور است که معلمی عشق، هنر، ایثار و فداکاری است و معلم اگر عاشق شغلش نباشد، نمی تواند با دانش آموزان ارتباط بگیرد.
وی که 18 سال سابقه تدریس دارد، اظهار کرد: معلمان به نسبت بسیاری از مشاغل از مزایا و حقوق پایین تری برخوردارند، در حالیکه سختی کاری که معلمان بویژه در مدارس ابتدایی دارند، در کمتر شغلی دیده می شود.
مرادی یادآور شد: رتبه بندی معلمان تا حدودی بر حقوق و مزایا تاثیر گذاشته است اما باز هم این قشر با مشکلات اقتصادی و معیشتی زیادی مواجه هستند و انتظار داریم صدای ما به گوش مسئولان برسد و به مشکلات معیشتی و حقوقی فرهنگیان توجه ویژه شود.
وی کمبود امکانات در مدارس، تعداد زیاد دانش‌آموزان و وجود کلاس‌های پرجمعیت را از دیگر چالش‌ها و مشکلات معلمان در برخی از نقاط استان اعلام کرد و گفت: از مسئولان انتظار رسیدگی، بودجه بندی بیشتر و فراهم کردن شرایط فیزیکی مناسب تر در مدارس را داریم.
اشک‌ها و لبخندهای شغل معلمی
این معلم کردستانی در میان صحبت‌هایش به یکی از خاطرات تلخ دوران تدریسش اشاره کرد و گفت: شغل ما پر از خاطرات خوب و بد است و هرلحظه ای که دانش آموزانمان را شاد می بینیم شاد، و لحظه ای که غمگین باشند ما نیز غمگین هستیم.
وی اضافه کرد: چند سال پیش یکی از دانش آموزانم که خانواده نابسامان و پدر معتادی داشت را با بدنی پر از جای کتک و سوختگی دیدم وقتی پرسیدم چه کسی این کار را با تو کرده و با گریه گفت " alt="عصر کرد" width="100%" />

مرادی یادآور شد: هرچند موضوع را تا حدودی پیگیری کردیم و الان سال‌ها از آن قضیه می گذرد اما هنوز هم چهره آن کودک را که جای سوختگی وسط پیشانی اش برای همیشه باقی ماند در خاطر دارم می توان به عنوان یکی از خاطرا تلخ دوران تدریسم از آن نام ببرم.
معلم خود نیز نیازمند توجه است
محمد خالدی یکی دیگر از معلمان استان است که 24 سال سابقه تدریس دارد و هم اکنون در یکی از مدارس متوسطه اول سطح شهر سنندج مشغول تدریس است، نیز خواستار رسیدگی بیشتر به وضعیت معیشت معلمان شد و گفت: انتظار داریم حقوق و مزایایی که برای همه کارمندان دولت وجود دارد برای ما هم باشد.
وی خواستار توجه جدی تر به وضعیت مدارس، امکانات و تجهیزات، توانمندسازی معلمان نیز شد و افزود: معلم با عشق در این مسیر گام نهاده است و هر سختی را نیز در این راه به جان می خرد اما از طرف دیگر خود نیز نیازمند توجه است.
دغدغه‌های معلمان پیگیری می شود
استاندار کردستان چند روز پیش در مراسم بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: معلمان، فرهیختگان عرصه دانش و دانایی هستند و ما به وجود معلمان شایسته در استان افتخار می‌کنیم و برای پیگیری مطالبات این قشر در کنارشان خواهیم بود.
آرزش زره تن لهونی افزود: آموزش و پرورش زیربنای توسعه در هر جامعه‌ای به شمار می‌رود و اگر ما بخواهیم توسعه و تحول در جامعه اتفاق بیفتد باید از آموزش و پرورش شروع کنیم و توجه ویژه به قشر معلم داشته باشیم.
وی اضافه کرد: در آموزش، کیفیت معلم مهمتر از ساختمان، فضا و بودجه است و ما در استان کردستان بهترین معلمان را داریم در آموزش، کیفیت معلم مهمتر از ساختما، فضا و بودجه است و ما در استان کردستان بهترین معلمان را داریم و باید به رفع مشکلات و دغدغه‌های آنان توجه ویژه ای داشته باشیم.
مجلس پیگیر مطالبات فرهنگیان خواهد بود
رییس مجمع نمایندگان اسان کردستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این رابطه اظهار کرد: تا زمانی که فرهنگیان برای گرفتن پاداش و مطالبات خود مجبور به تجمع و تحصن مقابل استانداری‌ها و سازمان برنامه و بودجه و جاهای دیگر باشند، شان و منزلتی برای این قشر در جامعه باقی نمی ماند.
محمد رسول شیخی زاده افزود: همه دستگاه‌ها از قوه مجریه و مجلس گرفته تا دستگاه‌های دیگر که دلشان برای بیکاری جوانان و حل مشکلات جامعه می سوزد باید به آموزش و پرورش بپردازند و مطالبات فرهنگیان را پیگیری کنند.
وی یادآور شد: همه نمایندگان مجلس بویژه کمیسیون فرهنگی، صادقانه در کنار آموزش و پرورش خواهند بود که این نهاد جایگاه واقعی خود را حفظ کند و دغدغه‌های معلمان رفع شود. همه نمایندگان مجلس بویژه کمیسیون فرهنگی، صادقانه در کنار آموزش و پرورش خواهند بود که این نهاد جایگاه واقعی خود را حفظ کرده و دغدغه های معلمان رفع شود.
تشکیل کمیته ویژه برای پیگیری مشکلات معلمان
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز اظهار کرد: اگر مشکلات آموزش وپرورش حل شود در سایر بخش ها هم مشکل نخواهیم داشت، بنابراین با تشکیل کمیته‌ای ویژه با جدیت پیگیر وضعیت مطالبات فرهنگیان هستیم.
سید فواد حسینی افزود: طبق گزارش‌های رسمی معلمان کمترین دریافتی را در بین کارمندان دولت دارند، در حالی که در سخت ترین شرایط و حتی فراتر از وظایف خود کار می کنند، بنابراین باید تلاش کنیم جایگاه این قشر ارتقا یابد.
وی اضافه کرد: آموزش وپرورش محور توسعه است و در نظام تعلیم وتربیت، معلم ستون و محور اصلی است، بنابراین اهمیت تعلیم و تربیت به قدری برجسته است که آن را محور اصلی پیشرفت در همه‌ی ابعاد زندگی عنوان می کنند.
در حال حاضر 24 هزار معلم در مدارس شهری و روستایی استان مشغول به تدریس هستند و این تعداد معلم در سه هزار و 200 مدرسه شهری و روستایی به بیش از 300 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی آموزش ارائه می‌دهند.
عارفان علـم عاشـق می‌شوند
بهـترین مردم معلـم می‌شـوند
عشق با دانش متمم می‌شود
هر که عاشق شد معلم می‌شود
12 تا 18 اردیبهشت به هفته بزرگداشت مقام معلم نامگذاری شده است تا تاریخ قدردان معلمانی باشد که در راه تربیت نسل های آینده از هیچ تلاشی فروگذذار نیستند و در این مسیر پر پیچ و خم فداکاری‌های زیادی را به نام خود ثبت کرده اند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/997610/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کتاب کودکانه «پرواز وارونه» در نمایشگاه

پاسخ صریح مبینا به ناهید و مربی‌اش!

بارسا باید هرچه زودتر پست یامال را عوض کند

از برلین تا مونیخ؛ مسیر 10 سال انریکه برای فینال دوباره

تراژدی در برزیل؛ مرگ 4 جوان در زمین فوتبال!

خبری از فرصت کارتال به رانده شده‌های پرسپولیس نیست

واکنش باشگاه استقلال به پخش بازی این تیم از شبکه نسیم

اینتر - پاری‌سن‌ژرمن؛ 10 خرداد در آلیانز آرنا!

اینتر با خستگی زیاد به جام باشگاه‌های جهان می‌رود!

برگزاری رویداد بزرگ نقشه راه بورس در 1404/ از تحلیل اقتصادی تا ساخت استراتژی معاملاتی

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 18 اردیبهشت‌ماه

آفتابی که بر آمد به غدیر از یادت

ولین مصاحبه ستاره فولاد پس از جدایی غیرمنتظره

ادامه رقابت داغ نایب‌ قهرمانی

خداداد یا پیروانی، دوربرگردان سپاهان

اولین واکنش رسمی به آینده فرهاد مجیدی

کارشناس فوتسال زنان: دوست داریم تیم ملی ایران با جام قهرمانی برگردد

رکوردشکنی شبکه تلویزیونی ایتالیا با پخش اینتر-بارسا

ریسک مشترک استقلال و جباری؛ قهرمانی حذفی نباید مبنای تصمیم باشد

فولاد سومین باشگاه دارای VAR اختصاصی

اینفوگرافی/ آن‌چه باید از سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بدانید

جایزه 18 هزار یورویی تور دوچرخه‌سواری ایران - آذربایجان

گوندوگان می‌خواهد دستیار گواردیولا شود!

کارشناسی: دو پنالتی صنعت نفت سوخت!

پایان دوران ستاره بارسا: آرائوخو برای فروش!

دوناروما: پی‌اس‌جی بدون امباپه متحد شده است

ساکا تا آخر عمر حسرت این موقعیت را می‌خورد

تسلیم نشدند، فوق‌ستاره آمد تا زنده بمانند!

پابان کابوس‌وار برای تیمی که مدعی اول قهرمانی بود

نگاهی به ارزشمندترین شرکت‌های آمریکا در 30 سال اخیر + اینفوگرافیک

3 گزینه بزرگ روی میز غول یونانی میلواکی

ترکیب احتمالی استقلال بدون چند ستاره مهم

لوبه 2-3 ترنتینو؛ پایان، جام به پسر ایرانی پشت کرد!

چرا بازی استقلال به شبکهٔ نسیم رفت؟

اعلام برنامه رقابت‌های قهرمانی بسکتبال بانوان آسیا

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای نبرد با خیبر

ساکا آخرین امیدهای آرسنال را زنده نگه داشت

پنالتی ویتینیا در حد نیمه‌نهایی سی‌ال نبود!

کشف اسناد جدید در پرونده مرگ مشکوک مارادونا

بیانیه تند استقلال علیه شبکه نسیم؛ به ما توهین کردید!

کشف 60 هزار لیتر روغن موتور تقلبی در رباط‌کریم

اعتراض بارسایی‌ها: کارگردان بازی هم علیه ما بود!

باران کرامت بر زندگی نو؛اهدای 62 سری جهیزیه به زوج‌های بهزیستی کردستان

گل دوم پاری‌سن‌ژرمن به آرسنال توسط حکیمی

گل اول آرسنال به پاری‌سن‌ژرمن توسط ساکا

درگیری شدید بازیکنان النصر و الاتحاد در انتهای بازی

خشم رونالدو از هم‌تیمی‌ها؛ همه‌تون خوابید!

برای بازی با آرسنال؛ الخلیفی با دشمنش آشتی کرد!

آقا جلال در گوش حردانی چه می‌گوید

پاری‌سن‌ژرمن - اینتر مسافران نهایی مونیخ؛ تکلیف فینال لیگ قهرمانان مشخص شد