دیدار استاندار کردستان با معاون اول رئیس جمهور
اجتماعی و فرهنگی
بزرگنمايي:
عصر کرد - در این دیدار آخرین مسائل مهم و اولویتدار استان از سوی آرش زرهتن لهونی با معاون اول رئیس جمهور مطرح و به بحث و تبادل نظر پرداختند
به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، "آرش زره تن لهونی" روز دوشنبه 15 اردیبهشت با حضور در پاستور ضمن دیدار با محمدرضا عارف، در خصوص آخرین مسائل مهم و اولویت دار استان دیدار و گفتگو کردند.
استاندار کردستان در این دیدار با اشاره به تنش آبی شهر بانه خواستار تخصیص یک هزار و 250 میلیارد تومان اعتبار برای انتقال آب از سد چراغ ویس به این شهر شد.
معاون اول رئیس جمهور نیز در این دیدار ضمن تایید درخواست استاندار کردستان، به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و وزارت نیرو مأموریت داد تا با تأمین اعتبار لازم مقدمات انتقال آب از سد چراغ ویس به شهرستان بانه را فراهم کنند.
-
سه شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۲:۵۱
-
۳ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/997309/