عصر کرد

آخرين مطالب

شاهرخ بیانی در واکنش به اظهارات اسدی: این اختلافات به استقلال لطمه می‌زند ورزشي

شاهرخ بیانی در واکنش به اظهارات اسدی: این اختلافات به استقلال لطمه می‌زند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا / پیشکسوت استقلال گفت: مربیگری مثل فوتبال می‌ماند و با دو برد نمی‌توانیم عیار مربیگری را مشخص کنیم و بگوییم مربی خوبی است یا خیر؟
شاهرخ بیانی درباره عملکرد استقلال برابر آلومینیوم اراک اظهار کرد: استقلال باید برابر این تیم برد خوبی کسب می‌کرد. کار خوبی که جباری انجام داد روزبه چشمی را در خط هافبک قرار داد. وقتی چشمی در این پست قرار گرفت فاصله خط هافبک و دفاع کمتر شد و او پاس رو به جلو را خوب انجام می‌داد و استقلال توانست به گل دست پیدا کند.
جباری باید آبدیده شود
وی درباره ادامه همکاری مجتبی جباری با استقلال، گفت: او باید در استقلال حفظ شود ولی حضورش موقتی است. یکی دو سال باید کمک کند تا مربی خارجی در راس این تیم قرار بگیرد، آبدیده شود و تجربه کسب کند. مربیگری به همین راحتی نیست که با نشستن روی نیمکت و با گرفتن دو نتیجه بگوییم بهترین مربی است.
ساپینتو هم دستمزد پایین‌تری نسبت به ماتزاری دارد و هم مربی به روزی است
بیانی درباره مذاکره دوباره باشگاه استقلال با والتر ماتزاری خاطرنشان کرد: من همیشه گفتم باید با مربی کار کنیم که حداکثر بدانیم چه کسی است و چه رزومه ای دارد. ساپینتو بسیار مربی خوبی است و فوتبال را به روز می‌داند مربی موفقی است. روانشناسی را به خوبی می‌داند و بازیکنان او را دوست دارند. حال نمی‌دانم این‌ها چرا دنبال ماتزاری هستند و چه قدر می‌خواهند با او قرارداد ببندند. در حالی که با ساپینتو می‌توانیم با دستمزد پایین‌تری قرارداد ببندیم. بازیکنان او را دوست دارند و تجربه کافی در فوتبال دارد.
بازار
حرف‌های اسدی از روی بی‌تجربگی بوده اگر...
پیشکسوت استقلال درباره فایل صوتی منتشر شده علیرضا اسدی و اختلاف نظر در هیات مدیره برای حفظ مجتبی جباری، گفت: مربیگری مثل فوتبال می‌ماند با دو برد که عیار مربیگری مشخص نمی‌شود. اگر در این زمینه اختلاف نظری هم در هیات مدیره وجود دارد باید زودتر اختلافات را برطرف کنند. همین اختلافات به استقلال لطمه می‌زند. باید هم دل باشند و یک هدفی را دنبال کنند تا موفقیت برای استقلال رقم بخورد.
او افزود: اگر منظور اسدی برای حفظ جباری به خاطر دو نتیجه اخیرش بوده بی‌تجربگی کرده، مربیگری مثل فوتبال می‌ماند که مرتب باید تجربه کسب کند و بازیکنان را به خوبی بشناسد.
رتبه امسال استقلال باعث کوچک شدن جایگاه باشگاه شده است
بیانی در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا تصور می‌کند استقلال قهرمان جام حذفی شود یا خیر؟ اظهار کرد: امیدوارم استقلال به خاطر هوادارانش و باشگاه قهرمان جام حذفی شود. جایگاه استقلال در جدول رده بندی لیگ برتر خوب نیست و باعث کوچک شدن جایگاه باشگاه شده و در شان استقلال نیست. امیدوارم قهرمان جام حذفی شود اما سخت است. جام حذفی جامی است که حق اشتباه در آن وجود ندارد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/996683/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایت «فرمانده سری» از 7 روز قبل از عملیات طوفان‌الاقصی

مورینیو، ژاوی و اینزاگی گزینه‌های هدایت الهلال

اینزاگی تایید کرد؛ شانس بالای طارمی مقابل بارسا

سهمیه آسیایی، عامل جدایی رونالدو از النصر!

اینزاگی: یامال را به طور ویژه‌ای زیر نظر خواهیم گرفت

قطعی شدن غیبت کامران قاسمپور در جام تختی

ممنوع الورود شدن مادام‌العمر آرنولد در لیورپول!

ونگر علیه یونایتد و تاتنهام؛ سهمیه ‏CL‏ حق‌شان نیست

اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ونهم لیگ برتر فوتبال

نمایشگاه آثار هنری دانش‌آموزان در بیجار برپا شد

مدیران روابط عمومی آبفای شمالغرب کشور در سنندج جمع شدند

ویژه برنامه‌های میلاد امام رضا(ع) در بیجار برگزار می‌شود

ساخت خط‌آهن خسروی ــ بغداد بدون مشارکت عراق توجیه دارد

داستانک/ در مسیر اوج

رئال انتخاب کرد، زجر دادن هواداران!

خداحافظی‌ احساسی لیورپول؛ آرنولد، از تو ممنونیم

تصاویر اختصاصی از عجیب‌ترین فوتبال در ایران

آرسنال ناامیدم کرد، این تیم جام نمی‌برد!

رای انضباطی بازی ملوان-سپاهان اعلام شد

یازده مبارز بارسلونا برای جهنم سن‌سیرو

باستونی: با 200 درصدمان بارسا را حذف می‌کنیم

ایوب العملود از بازی در لیگ مصر استقبال می‌‌کند

نگرانی فیفا؛ جام باشگاه‌های جهان بدون قهرمان اروپا!

فلیک می‌تواند موفقیت‌های پپ را تکرار کند

اعطای مدرک بدون آزمون جامع به طلاب کردستان برای اولین بار پس از انقلاب

جشنی باشکوه روز دختر در کامیاران برگزار شد

چرخ تولید کشور به همت کارگران می‌چرخد

تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی از دغدغه‌های کارگران است

جذب 95میلیارد تومان برای نوسازی بافت قدیمی بیمارستان تأمین اجتماعی سقز

کردستان میزبان جشنواره ملی هنری «نسل امید» با تمرکز بر جوانی جمعیت

معرفی نکردن وزیر اقتصاد نشان اختلاف در دولت است

نقشه‌راه تنظیم‌گری هوش مصنوعی تدوین می‌شود

پایش بخش حقیقی اقتصاد ایران/ رشد اقتصادی 1403کشور 2/8 درصد است

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده شهید والامقام عسکر کبودی

«قاسم» کامل‌ترین زندگی‌نامه شهید حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه کتاب

اولین جدایی از استقلال با احتمال بسیار زیاد!

مورد عجیب پدیده عراقی بارسلونا

اینتر علیه روز درخشان تاریخ بارسلونا

اینتر-بارسلونا؛ گران‌ترین بازی تاریخ فوتبال ایتالیا!

ژوزه مورینیو در رادار الهلال!

فرستاپن: ردبول در سطح مک‌لارن نیست

انتقاد مفسر عربستانی از مثلث ویران کننده النصر!

اولین عکس مهدی لیموچی بعد از عمل جراحی رباط صلیبی

طلاب استفاده از فناوری‌های نوین را مورد توجه قرار دهند

آتش سوزی گسترده ساختمان متروکه قدیمی در خیابان سعدی کرمانشاه

برپایی میز خدمت در دادسرای کرمانشاه

داستان ضرب المثل "کاهی که کمر شتر را هم می‌شکند"

ایتالیا می‎‌خواست رافینیا را از برزیل بدزدد!

کسب اولین جام ستاره انگلیسی به روایت انیمیشن

سیوهای وحشتناک دخیا در فصل 2024-2025