دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی و فرهنگی

پیگیر مشکلات و مطالبات به‌حق فرهنگیان هستیم

پیگیر مشکلات و مطالبات به‌حق فرهنگیان هستیم
عصر کرد - استاندار کردستان، آموزش و پرورش را زیربنای توسعه هر جامعه‌ای خواند و گفت: با تمام توان و تلاش در راستای پیگیری مطالبات و مشکلات فرهنگیان اقدام خواهیم کرد.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - استاندار کردستان، آموزش و پرورش را زیربنای توسعه هر جامعه‌ای خواند و گفت: با تمام توان و تلاش در راستای پیگیری مطالبات و مشکلات فرهنگیان اقدام خواهیم کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، “آرش زره‌تن لهونی” روز یکشنبه 14 اردیبهشت در مراسم گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از معلمان نمونه استان که در محل سالن آمفی تئاتر اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد، معلمان را فرهیختگان عرصه دانش و دانایی توصیف کرد.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش زیربنای توسعه هر جامعه‌ای است، ادامه داد: قطعا اگر ما بخواهیم تحول و توسعه در جامعه اتفاق بیافتد باید از آموزش و پرورش شروع کنیم.
استاندار کردستان با اشاره به نقش کلیدی معلم در نظام آموزشی، تصریح کرد: در توسعه و ارتقای سطح علمی جامعه کیفیت معلم
از ساختمان، فضا و بودجه مهمتر است کما اینکه ما در استان کردستان بهترین و شایسته‌ترین معلمان را داریم.
زره‌تن لهونی در ادامه تلاش معلمان دلسوز کردستانی که افتخارات آنان در سطح ملی شناخته شده هستند، را ارج نهاد و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معلم گرانقدر مرحوم ادهم مظفری، تجلیل آموزش و پرورش از معلمان شاخص و نمونه استان از جمله محمد علی محمدیان و ثریا مطهرنیا را ستود.
وی خاطرنشان کرد: از نظر تعداد مدارس و فضاهای آموزشی نسبت به قبل از انقلاب با پیشرفت‌های قابل توجهی روبرو شده ایم اما هنوز با کمبود فضای ورزشی و آموزشی مواجه هستیم و بخش زیادی از این کمبودها با وجود معلمان پرتلاش در استان جبران شده است.
استاندار کردستان با بیان اینکه تعداد مدارس کردستان از 500 مدرسه قبل از انقلاب اکنون به 3 هزار و 500 مدرسه افزایش یافته است تصریح کرد: در حال حاضر نرخ باسوادی استان بیش از 89 درصد است.
گفتنی است؛ در این مراسم جمعی از معلمان نمونه استانی با حضور استاندار کردستان تجلیل شدند.


نظرات شما