عصر کرد

آخرين مطالب

معاون آموزش ابتدایی در گفتگو با رادیو ایران؛

آغاز تحول بنیادین در کلاس‌های درس ابتدایی با مشارکت 320 هزار معلم فرهنگی

آغاز تحول بنیادین در کلاس‌های درس ابتدایی با مشارکت 320 هزار معلم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از آغاز تحول بنیادین در کلاس‌های درس با مشارکت 320 هزار معلم خبر داد و گفت: این طرح بر سه محور توانمندسازی معلمان، ایجاد محیط‌های یادگیری مثبت و بهره‌گیری از فناوری استوار است. رضوان حکیم‌زاده با اشاره به حمایت مستقیم رئیس‌جمهور از این برنامه، تأکید کرد که تاکنون بیش از 50 هزار معلم در جشنواره روش‌های نوین آموزشی شرکت کرده‌اند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، در برنامه ایران امروز رادیو ایران با اشاره به برنامه جامع ارتقای کیفیت یادگیری در مدارس ابتدایی کشور، از مشارکت گسترده معلمان در طرح تحول محیط‌های یادگیری خبر داد و گفت: بیش از 320 هزار نفر از آموزگاران و مدیران مدارس ابتدایی کشور در سامانه اجتماعات یادگیری معلمان ثبت‌نام کرده‌اند و با اشتراک تجارب و تولید محتوای آموزشی، نقشی فعال در این فرایند ایفا می‌کنند.
وی افزود: این تحول، بر سه محور اصلی استوار است: توانمندسازی معلمان در روش‌های تدریس فعال مبتنی بر کار گروهی، ایجاد محیط‌های یادگیری مثبت، و بهره‌گیری از فناوری برای غنی‌سازی تجربه آموزشی دانش‌آموزان.
حکیم‌زاده با تأکید بر حمایت مستقیم ریاست محترم جمهوری از این برنامه، خاطرنشان کرد: این طرح حاصل جلسات مکرر و کارگروه‌هایی است که شخص رئیس‌جمهور در آن مشارکت فعال داشته‌اند. نگاه ایشان این است که مسیر پیشرفت جامعه از ارتقای کیفیت آموزش در کلاس‌های درس و تحول در محیط مدرسه می‌گذرد.
به گفته معاون آموزش ابتدایی، تاکنون بیش از 50 هزار معلم داوطلب در جشنواره کشوری «روش‌های نوین آموزش و تحول در محیط‌های یادگیری» شرکت کرده‌اند. وی تصریح کرد: با طراحی سناریوهای تدریس فعال و تولید فیلم‌های آموزشی کوتاه، تلاش شده است که معلمان علاوه بر یادگیری نظری، مهارت عملی لازم برای تغییر رویکرد در کلاس درس را نیز کسب کنند.
حکیم‌زاده همچنین از طراحی سازوکارهای نظارت و انگیزه‌بخشی خبر داد و گفت: مدیران مدارس موظف شده‌اند تا اطمینان حاصل کنند که همه معلمان در اجتماعات یادگیری حضور مؤثر دارند. فعالیت در این برنامه در ارزیابی سالانه معلمان و ارتقاء شغلی آنان لحاظ خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد: از سال تحصیلی آینده، شاهد اجرای سراسری این برنامه در مدارس ابتدایی کشور باشیم؛ برنامه‌ای که در راستای سند تحول بنیادین مبتنی بر توسعه عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت، می‌تواند نقطه آغاز یک تحول اساسی در آموزش و پرورش ایران باشد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/996008/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استاندار کرمانشاه: جوانان جسورانه نقد کنند اما مسئولانه پیشنهاد دهند

واکنش به ادعای عراقچی درباره ورود سرمایه گذاران آمریکایی به بازار ایران/ او یا نمی داند هزار میلیارد دلار چقدر است یا شاید قصد شوخی داشته است

بابک زنجانی با 25 شرکت به اقتصاد ایران بازگشته است/ دقیقا چه چیزی را تکذیب می کنید؟

تاج: مشهد شهر زوار است و صاحب بهترین ورزشگاه

پاس گل قلی‌زاده، گل سوم لخ پوزنان به پوزسکا

برای لیورپول تونل افتخار خواهیم زد اما می‌بریمشان!

یامال را با فشار دو برابری از جریان بازی خارج می‌کنیم

تقابل اشک و لبخند؛ مهم ترین حواشی هفته 28 لیگ برتر

بررسی وضعیت تیم ملی فوتبال ساحلی در جام جهانی از زبان شهرام دانه‌کار

بانک‌ها نقدینگی را به سمت بخش‌های غیرمولد سوق می‌دهند

بسته حمایتی دولت ژاپن در برابر تعرفه‌های وارداتی آمریکا/ تاکید توکیو بر همکاری با واشنگتن

خلاصه بازی وایادولید 1 - بارسلونا 2

خلاصه بازی اینتر 1 - هلاس ورونا 0

خلاصه بازی دورتموند 4 - ولفسبورگ 0

امشب فقط یک بازیکن اینتر به بارسا فکر می‌کرد!

مربی قهرمان آسیا: به هیچ چیز دیگری فکر نمی‌کنم

تراشتگن: دلم برای بودن در دروازه بارسا تنگ شده بود

فیرمینو پس از قهرمانی آسیا: دلم برای صلاح تنگ شده

مربی کاوازاکی: باید از عربستان الگوبرداری کنیم

گل اول لخ پوزنان به پوزسکا

گل دوم لخ پوزنان به پوزسکا

اولین تبریک استقلال به تراکتور

مشکل جدید فلیک؛ گاوی در لیست مصدومان!

الاهلی، یازدهمین صاحب جام طلایی/ یایسله رکورد استقلال را تکرار کرد!

فسخ 6 قرارداد راکد در شهرک‌های صنعتی سنندج و قروه

استاندار کهگیلویه و بویراحمد: توسعه زیرساخت‌های فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در دستور کار است

قیمت روز دیگنیتی در بازار خودرو؛ 13 اردیبهشت 1404

شکست شباب الاهلی در شب گلزنی عزت‌اللهی

پیام دومنظوره؛ تبریک خطیبی و سایپا به تراکتور

تعریف بزرگ از یامال؛ او انسان عادی نیست!

آرتتا: ناامید، عصبانی و سرخورده هستیم!

دو رقمی شوید! درخواست هواداران از 4 مهاجم استقلال

عطر رضوی در کردستان؛ استقبال گرم از خادمان حرم مطهر

تنش‌های تعرفه‌ای در اقتصاد جهانی تهدیدی برای بازارهای مصرفی حوزه خاورمیانه

نامه جلال به امام خمینی(ره) از سرزمین وحی

بخشی از کتاب/ تواضع درباره خرد خاموش بشر

نقشه جذاب سروش و علیپور برای پرسپولیس

تشکر ژسوس از الهلال؛ تا ابد قدردان‌تان هستم

لژیونر پرسپولیسی در آستانه قهرمانی جدید!

تداوم صدرنشینی ناپولی با غلبه بر لچه

تعویق قهرمانی شباب الاهلی در شب گلزنی عزت‌اللهی

آرسنال بازی برده را به بورنموث باخت

گل اول اینتر به هلاس ورونا توسط کریستین اصلانی

ادوارد مندی، دروازه‌بان الاهلی به عنوان بهترین دروازه‌بان لیگ نخبگان آسیا انتخاب شد

لحظه بالا بردن جام قهرمانی لیگ نخبگان آسیا توسط فیرمینو و بازیکنان الاهلی

گل اول رئال وایادولید به بارسلونا توسط ایوان سانچس

درخواست تراکتور به آبی‌ها رسید

پاسخ سازمان لیگ به استقلال؛ حریفتان خسته است!

آغاز تحول بنیادین در کلاس‌های درس ابتدایی با مشارکت 320 هزار معلم

گلاب آدینه در شب نکوداشت خود چه گفت؟