عصر کرد

آخرين مطالب

نمایشگاه «رشت ساخت» به مناسبت هفته کار و کارگر گشایش یافت سیاسی

نمایشگاه «رشت ساخت» به مناسبت هفته کار و کارگر گشایش یافت
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، سید یاسر اشرف زاده ظهر پنجشنبه در حاشیه افتتاحیه اولین دوره برگزاری نمایشگاه رشت ساخت به مناسبت هفته کار و کارگر اظهار کرد: کارگران و تولید کنندگان به عنوان مهم‌ترین عناصر تولید و پیشرفت اقتصاد کشور بستر رونق و پویایی اقتصاد کشور هستند.
وی با اشاره به دغدغه رهبر معظم انقلاب مبنی بر پیشرفت اقتصاد کشور با نگاه جهادی و تولیدی گفت: نامگذاری سال توسط رهبر معظم انقلاب مبنی بر «سرمایه گذاری برای تولید» بستری برای تحقق رشد اقتصادی پایدار با سرمایه گذاری داخلی است از این رو، تلاش برای تحقق سال با هدف پویایی اقتصاد کشور لازم و ضروری است.
جانشین فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت در امور اقشار و متخصصین بسیج با اشاره به برگزاری اولین دوره نمایشگاه رشت ساخت به مناسبت هفته کار و کارگر در پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت، افزود: این نمایشگاه به مدت 6 روز از ساعت 15 الی 22 در پیاده راه فرهنگی رشت برگزار و تولیدات کارخانجات شهرستان رشت به نمایش گذاشته می‌شود.
اشرف زاده با بیان اینکه این نمایشگاه به همت حوزه بسیج اداری و کارگری ستاد تخصصی اقشار و بسیج متخصصین سپاه ناحیه مرکزی رشت و با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی شهرستان رشت برگزار می‌گردد، گفت: این نمایشگاه با هدف معرفی آنچه در کارخانجات رشت تولید می‌شود برگزار شده است‌.
وی افزود: این نمایشگاه در روزهای پنج شنبه و جمعه از 10 صبح الی 22 در معرض دید مردم قرار می‌گیرد لذا از شهروندان رشت دعوت کرده تا با حضور در این نمایشگاه، از تولیدات جوانان شهر رشت بازدید کنند.
جانشین فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت در امور اقشار و متخصصین بسیج با اشاره به اهمیت بیان پیشرفت‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: امیدآفرینی در بین افکار عمومی با روایت پیشرفت‌ها نه تنها یک ضرورت فردی، بلکه یک راهبرد کلان و ملی برای پیشرفت‌های اقتصادی است.
وی با بیان اینکه دشمن با همه توان درصدد است تا با تزریق ناامیدی در بین افکار عمومی به اهداف شوم خود برسد، گفت: نقطه اصلی و کانونی در رسیدن به قله‌ها امیدآفرینی و روایت ایران قوی است.
اشرف زاده با تاکید بر ظرفیت صنعتی و تولیدی شهرستان رشت و ضرورت آشنایی مردم با این توانمندی‌ها گفت: بیان پیشرفت‌ها و دستاوردهای تولیدی و صنعتی کشور که حاصل تلاش جوانان این مرزو بوم است نشان دهنده باور عمیق ملت ایران به موضوع مهم «ما می‌توانیم» است.
وی با تاکید بر نقش رسانه در بیان دستاوردهای صنعتی و تولیدی در بین افکار عمومی گفت: عنصر امید مهمترین ابزار پیشرفت است لذا اصحاب رسانه با روایت پیشرفت‌ها جریان یاس آفرینی دشمن را خنثی و امید را در جامعه تزریق می‌کنند.
کد خبر 6453165

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/994995/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چاپ بیست‌وهشتم کتاب «اتاق شماره 6» منتشر شد

ترکیب فولاد مقابل چادرملو مشخص شد

یازده بازیکن مدنظر روانخواه در آخرین شانس هوادار

یازده بازیکن اخباری برای تقابل با گل‌محمدی

ترکیب متفاوت استقلال خوزستان مقابل خیبر

ترکیب خیبر برای رسیدن به رتبه تک رقمی

لیگ یک؛ فرار لحظه آخری پیکان از باخت خانگی

گل اول پرسپولیس به مس رفسنجان توسط علیپور

ترکیب مس با حضور دو فینالیست آسیا

علیپور دوباره در موقعیت آقای گلی انفرادی

گزارش زنده؛ مس رفسنجان 0 - 1 پرسپولیس

بهره‌برداری از پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب جوانرود در سفر ریاست‌جمهوری

سهم 2.5 درصدی اقتصاد دریامحور از تولید ناخالص داخلی

هشدار هواشناسی کرمانشاه نسبت به وزش باد شدید، گردوخاک و رگبارهای بهاری

نیروی کار، ستون فقرات توسعه پایدار جزیره است

انتصاب سرپرست جدید شرکت عمران، آب و خدمات کیش

«معمای هوش مصنوعی» منتشر شد

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

پیروزی نزدیک تیم ملی فوتبال ساحلی ایران مقابل موریتانی

لائوتارو بازی بارسا از دست داد: فرصت طلایی طارمی

تمجید بی‌سابقه رئیس مسترالمپیا از هادی چوپان

رئال روحیه گرفت؛ بازگشت به موقع امباپه و وینی

مختاری: سخت بردیم چون بازی را آسان گرفتیم

پیروزی پرگل ساحلی‌بازان ایران مقابل موریتانی

نوروزی‌‌فرد: مصدومیت‌هایم خنده‌دار است

درگیری شدید در اسپانیا؛ فیورنتینا سویل را به هم ریخت

ایران در نیمه سوم مشکوک و موریتانی مرموز بود

گندوز خاطره مهاجم شدنش را پاک می‌کند!

محور برنامه های هفته معلم، بر تکریم مقام معلم و تشریح توسعه عدالت آموزشی باشد

حواشی سالگرد ازدواج ستاره تیم صنعتی/ ضبط مشروبات الکلی؛ صاحب میهمانی و همسر بلاگرش در بازداشت، بازیکن خارجی تعهد داد و آزاد شد! | گزارش عجیب یک روزنامه دولتی

هدر رفت 58هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر

اقامه نماز جمعه 12 اردیبهشت در کرمانشاه به امامت حجت‌الاسلام غفوری

برگزاری همایش بزرگ پیاده‌روی خانوادگی کرمانشاه در دهه کرامت

صحبت هایی دلنشین از باران نیکراه

خدابنده‌لو و خاطرات شیرین از دل کویر

خبر بزرگ؛ بارسا حماسه را از رئال ربود!

فوری؛ والتر ماتزاری سرمربی استقلال شد

رسمی: سیمونه اینزاگی محروم شد

بازداشت ستاره‌های تیم صنعتی در میهمانی شبانه

20 سال از اولین گل دوران حرفه‌ای مسی گذشت

بهترین گل‌های ستاره‌های زیر 21 سال

باشگاه استقلال: هنوز قراردادی با ماتزاری امضا نشده است

گواردیولا: دیشب به بارسلونا افتخار کردم

اتهام عجیب به کمپانی روی نیمکت بایرن!

ایی که امید در دل خاک می‌جوشد

جزییات سالگرد ازدواج جنجالی ستاره تیم متمول صنعتی/ صاحب میهمانی و همسر بلاگرش در بازداشت / بازیکن خارجی تعهد داد و آزاد شد!

شرکت ها سود سرمایه‌گذاری خود را از استان کرمان خارج نکنند

رونق تولید و اشتغال رسالت اصلی شوراهای اسلامی در همدان

شهرداری کرمانشاه عملیات محیط‌زیستی علیه جوندگان و زوائد بصری را آغاز کرد

توسعه صادرات و گردشگری؛ مهم‌ترین دستاورد منطقه آزاد کیش در نمایشگاه ایران اکسپو 2025