عصر کرد

آخرين مطالب

ایسکو و عجیب‌ترین ادعا درباره بتیس و رئال مادرید سیاسی

ایسکو و عجیب‌ترین ادعا درباره بتیس و رئال مادرید
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /ایسکو بتیس را بالاتر از رئال مهمترین باشگاه فوتبالش عنوان کرد و با وجود تجربه 5 فینال لیگ قهرمانان بازی فردا برابر فیورنتینا در لیگ کنفرانس را مهمتر دانست.
ایسکو کاپیتان رئال بتیس، در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی رفت نیمه‌نهایی لیگ کنفرانس اروپا مقابل فیورنتینا در ورزشگاه بنیتو ویامارین، همراه با مانوئل پیگرینی حضور یافت.
این ستاره مالاگایی با اشتیاق و جاه‌طلبی از فرصت رقابت برای کسب جام با بتیس، تیمی که در آن دوباره عشق به فوتبال و بهترین فرم خود را بازیافته، حرف زد. او که با رئال فاتح پنج لیگ قهرمانان شده، از بتیس به عنوان مهمترین باشگاه و از بازی فردا به عنوان مهمترین در همه فوتبالش نام برد.
ایسکو درباره بازی فردا گفت: «این یک دوئل بسیار نزدیک در 180 دقیقه خواهد بود. باید با حداکثر جاه‌طلبی و شخصیت از دقیقه اول برای برد در هر دو بازی بجنگیم. در این مراحل، جزئیات کوچک تعیین‌کننده‌اند. باید متمرکز باشیم، اشتباهات را به حداقل برسانیم، چون یک اخراج یا یک ضربه ایستگاهی می‌تواند سرنوشت را تغییر دهد. فردا با 60 هزار هوادار که از جان برای ما مایه می‌گذارند، روز مهمی است. اشتیاق آنها نیروی ماست.»
او به هم‌تیمی‌هایش توصیه‌ای خاص نداشت: «نیازی به نصیحت نیست. ما نشان داده‌ایم که توانمندیم. تیم با ذهنیت و جاه‌طلبی برای موفقیت آماده است. با وجود مصدومیت‌ها و لحظات سخت، تیم دوباره برخاست. اولین قدم برای پیروزی، باور است و من تیمی را می‌بینم که باور دارد.»

عصر کرد

ایسکو افزود که بتیس در لالیگا و کنفرانس عملکرد خوبی داشته و برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان و موفقیت در اروپا می‌جنگد.
ایسکو تجربه‌اش در اروپا را کم‌اهمیت دانست: «بازی‌های گذشته اهمیتی ندارند. بازی فردا برایم مهم‌ترین بازی دوران حرفه‌ای‌ام است. امیدوارم به تیم کمک کنم تا در ویامارین نتیجه خوبی بگیریم.»
او درباره احیای خود در بتیس گفت: «از وقتی به بتیس آمدم، بسیار خوشحالم. لحظات سختی داشتم، اما باید بلند شوی و ادامه دهی. حالا در یکی از بهترین مقاطع دورانم هستم. کاش زودتر به بتیس آمده بودم.»
ایسکو از اتحاد تیم تمجید کرد: «ترکیبی از بازیکنان باتجربه مثل آدریان، فورنالس، لو سلسو و بارترا و جوانانی مثل کاردوسو و خسوس رودریگز داریم که جاه‌طلبند.»

عصر کرد

ایسکو انگیزه‌اش را کسب جام با بتیس، که برای باشگاه و هواداران تاریخی خواهد بود، دانست و بتیس را مهم‌ترین تیم دوران حرفه‌ای‌اش خواند: «بله، بدون شک. در چهار تیم بازی کرده‌ام که سه تای آن‌ها برایم بسیار مهم بوده‌اند. اولی، خب، دوران حرفه‌ای‌ام به‌عنوان فوتبالیست در مالاگا آغاز شد. در والنسیا دوره‌ای آموزشی بسیار خوبی داشتم و از آن‌ها سپاسگزارم. در رئال مادرید به عناوینی دست یافتم که هر کودکی آرزویش را دارد. در سویا اوضاع خوب پیش نرفت و حالا در بتیس یک جوانی دوم را تجربه می‌کنم. بسیار سپاسگزارم و کاش دو سال زودتر به این باشگاه فوق‌العاده آمده بودم تا بیشتر از آن و هواداران شگفت‌انگیزش لذت ببرم. امیدوارم چهار یا پنج سال عالی در پیش داشته باشم، به موفقیت‌های بزرگی برسیم و هم باشگاه و هم خودم به رشد ادامه دهیم. بازی فردا مهمترین بازی همه فوتبالم است.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/994732/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

ترکیب اینتر برابر بارسا: تورام فیکس، طارمی نیمکت!

گل سوم کاوازاکی به النصر توسط  آکیهیرو لناگا

سفر علی دایی به بندرعباس تکذیب شد

گل دوم النصر به کاوازاکی توسط آیمن یحیی

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

آملی لاریجانی: در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهیم کرد و نه تعجیل

آلبوم تصویری/ مسابقات ووشو قهرمانی بانوان کشور در کرمانشاه

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

کاهش متراژ غرفه‌ها برای حضور تعداد بیشتر ناشران است

باز آمدم چون ماه نو!

ستاره سپاهان و تکذیب تصویری یک شایعه!

ابراهیم شکوری: هدف ما رتبه تک رقمی است

تحقیرمان می‌کنید ولی تاتنهام قهرمان اروپا می‌شود

اخباری: بازی با تیم یحیی مثل شطرنج سخت است

گل‌محمدی: برای رسیدن به رتبه سوم می‌جنگیم

استقلال با شارژ روحی مهمانان در تقابل با آلومینیوم

گل اول کاوازاکی به النصر توسط ایتو

گل اول النصر به کاوازاکی توسط سادیو مانه

گل دوم کاوازاکی به النصر توسط اوزکی

یک دقیقه سکوت در مسابقات هفته بیست و هشتم

برچسب غیرقابل فروش روی ستاره خاموش پرسپولیس

لحظه‌ شگفت‌انگیزی که 101 سگ خالدار خلق شدند

وابستگی 70 درصدی اقتصاد خوزستان به نفت؛ سهم تنها سه درصدی این صنعت در اشتغالزایی استان

چشم امید دو مربی استقلالی به صعود

جمع آوری 5 هزار امضا در 10 روز برای توقف تله کابین تاق بستان

شاعرانه/ از تلخی جان کندنم، از عاشقی واسوختند

شهرداری گرگان؛ فاتح نخستین بازی فینال بسکتبال

دیدار وزیر ورزش با اسطوره پرسپولیسی‌ها

فرمول بردن بارسا؛ درس‌های مورینیو از پیروزی مقابل پپ!

در سپاهان اثری از ناامیدی نیست

قابل توجه یامال؛ مسی با عینک رنگی جشن نگرفت!‏

پایان بوکس نوجوانان آسیا با کسب 7 مدال توسط ایران

شکاری جورجینیو را لعنت می‌کند!

بوژوویچ: سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

اتفاق عجیب؛ الهلال فکر پرواز برگشت را نکرده بود!

‏48 ساعت پرتنش آنچلوتی؛ رئال مانع رفتن او به برزیل نشد!‏

سه طراح برجسته صحنه و لباس تئاتر تجلیل می‌شوند

کشف گلوله توپ جنگی عمل نکرده در گیلانغرب + عکس

دو باشگاه لیگ برتری صاحب VAR شخصی شدند

600 نقطه باستانی در مریوان شناسایی شد

نقش کارگران در تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» انکار ناپذیر است/ کارگران، ستون‌های استوار تولید و تحقق اقتصاد بدون نفت هستند

بنزین پایه بایواتانول برای نخستین بار در ایران تولید می‌شود

آغاز ساخت زیپ‌لاین در پارک شرقی کرمانشاه

دنبال علم و دانش نرو!