عصر کرد

آخرين مطالب

انتشار «فهم جانوران» و کتابی از یونگ مقالات

انتشار «فهم جانوران» و کتابی از یونگ
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا / «فهم جانوران: فلسفه برای دوستداران سگ و گربه» نوشته لارس اسوِنسن با ترجمه مجتبی پُردل در 197 صفحه با شمارگان 1100 نسخه در فرهنگ نشر نو با همکاری آسیم منتشر شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: جانوران جهان را چگونه ادراک می‌کنند؟ گربه یا سگ بودن واقعاً چه احساسی دارد؟ لارس اسونسن در فهم جانوران به بررسی این موضوع می پردازد که چگونه انسان‌ها می‌توانند زندگی دیگر جانوران را بفهمند. کتاب به کندوکاو در هوش، 0ارتباط، خودآگاهی، تنهایی و اندوه در جانوران می‌پردازد؛ اما به گونه‌ای بنیادی‌تر این موضوع را به را بررسی می‌کند که انسان‌ها و جانوران چگونه می‌توانند با یکدیگر همزیستی کنند و گونه‌ای دوستی میان خود شکل دهند. اسونسن مثال‌هایی از بسیاری گونه‌های متفاوت به دست می‌دهد، از شمپانزه‌ها گرفته تا اختاپوس‌ها، اما کانون اصلی توجه او گربه‌ها و سگ‌ها هستند _ جانورانی که بسیاری از ما در زندگی روزانه خود به آن‌ها نزدیکیم.
اسونسن با استفاده از تحلیل فلسفی و نیز تازه‌ترین کشف‌های علمی، استدلال می‌کند دانشی که از رابطه صاحبان حیوانات خانگی و این جانوران دست‌آموز کسب می‌کنیم به اندازه پژوهش‌های علمی در مورد روابط انسان‌ها و جانوران معتبر و بصیرت‌بخش است.
دوستداران جانوران و صاحبان حیوانات خانگی با این کتاب جذاب و اندیشه‌برانگیز فهم ژرف‌تری از این موضوع به‌دست خواهند آورد که جانور بودن، و به تبع آن، انسان بودن چگونه است.

عصر کرد


همچنین کتاب «خاطرات، رؤیاها، اندیشه‌ها» نوشته کارل گوستاو یونگ با ترجمه پروین فرامرزی در 510 صفحه با شمارگان 1100 نسخه در نشر یادشده عرضه شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: «خاطرات، رؤیاها، اندیشه‌ها» مدرکی است دست اول و بهترین متن برای کسانی که می‌خواهند یونگ را بشناسند.
او در خاطرات خود که روایت آن را در بهار 1957، وقتی 81 سال داشت، برای آنی‌یلا یافه آغاز کرد و برخی فصل‌های آن را نیز به دست خویش نوشت، بیش از قصه ماجراهای بیرونیِ زندگی‌اش از رویدادهای دنیای درونش می‌گوید، از چگونگی رسیدن به ایده‌ها و پندارهایش درباره صور مثالی و ناخودآگاه جمعی که نشانه‌های آنها از همان نخستین سال‌های زندگی در رویدادهای ذهنی و رؤیاها و رؤیاواره‌هایش پیدا شده بود. از دوران کودکی و جوانی خود نیز می‌گوید و از سفرهایش به سرزمین‌های دور دست، از نامه‌نگاری‌هایش با روانشناسان بزرگ زمان، از اندیشه‌هایش درباره زندگی پس از مرگ، از آشنایی و دوستی‌اش با فروید و گسستن از او، از بنیان نهادن مکتب روانشناسی تحلیلیِ خویش، و ... .

عصر کرد


لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/992804/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاید قهرمان لیگ باز هم در قزوین مشخص می‌شود

توجه ویژه استان اربیل اقلیم کردستان عراق برای توسعه روابط با زنجان

توافق واشنگتن و کی یف برای ایجاد صندوق بازسازی اوکراین

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

گلوله توپ جنگی عمل نکرده در گیلانغرب کشف شد

اقتصاد آمریکا 0.3 درصد کوچک شد

صادرات 165 میلیون دلاری کالا از زنجان به اربیل عراق طی سال گذشته

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

بانوان سرپرست خانوار در دشتی حمایت می شوند

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

دختران، آینده‌سازان ایران اسلامی هستند

سازمان هواشناسی نسبت به وقوع طوفان و سیلاب هشدار داد!

دستگیری چهار سوداگر مرگ در قروه

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

تولید بنزین پایه بایواتانول در ایران

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

ترکیب اینتر برابر بارسا: تورام فیکس، طارمی نیمکت!

گل سوم کاوازاکی به النصر توسط  آکیهیرو لناگا

سفر علی دایی به بندرعباس تکذیب شد

گل دوم النصر به کاوازاکی توسط آیمن یحیی

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

آملی لاریجانی: در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهیم کرد و نه تعجیل