عصر کرد

آخرين مطالب

کارگران ستون اقتصاد کشورند/ وحدت شیعه و سنی یک ضرورت اجتماعی است گفتگو

کارگران ستون اقتصاد کشورند/ وحدت شیعه و سنی یک ضرورت اجتماعی است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام عابدین رستمی امام جمعه شهرستان قروه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به مناسبت‌های هفته از جمله هفته کار و کارگر، هفته سلامت و همچنین ضرورت وحدت بین مسلمانان، به تبیین مسائل معیشتی، بهداشتی و اجتماعی روز پرداخت و خواستار توجه جدی مسئولان به مشکلات و مطالبات مردم شد.
وی با دعوت همگان به تقوا و پرهیزگاری، گفت: انسان باید در تمام لحظات زندگی خود به یاد خدا باشد و بداند که خداوند همواره ناظر بر اعمال و نیت‌های اوست.
وی با اشاره به وصیت امام صادق (ع) به اسحاق بن عمار اظهار داشت: اگر کسی گمان کند که خداوند او را نمی‌بیند، از دایره ایمان خارج شده است؛ و اگر با وجود آگاهی از نگاه خداوند مرتکب گناه شود، خدا را کم‌ارزش‌ترین ناظر بر اعمال خود دانسته است.
وی افزود: در آیه شریفه "إِنَّ رَبَّکَ لَبِالْمِرْصَادِ"، خداوند خود را در کمین‌گاه اعمال انسان‌ها معرفی می‌کند؛ پس هر لحظه باید با بصیرت و آگاهی در مسیر بندگی گام برداشت.
کارگران، ستون فقرات تولید
حجت‌الاسلام رستمی به مناسبت هفته کار و کارگر، ضمن تبریک این هفته به تلاشگران عرصه تولید، نسبت به وضعیت معیشتی و شغلی آنان ابراز نگرانی کرد و گفت: کارگران ستون فقرات اقتصاد کشور هستند و برخورد ابزاری با این قشر، خیانت به آینده کشور است.
امام جمعه قروه از مسئولان خواست برای اصلاح قوانین کار، تقویت بیمه و مزایا، و ارتقای شأن کارگران تلاش کنند و تصریح کرد: رشد اقتصادی بدون کرامت نیروی کار، توهمی بیش نیست.
مطالبه ساخت بیمارستان جدید در قروه
وی همچنین با اشاره به هفته سلامت و یادآوری ایثارگری‌های شهدای سلامت در دوران کرونا، از تلاش‌های کادر درمان قدردانی کرد و گفت: بیمارستان فعلی قروه پاسخگوی نیازهای مردم نیست و پروژه بیمارستان 160 تخت‌خوابی قروه باید با سرعت پیگیری شده و گزارش روند آن به مردم ارائه شود.
امام جمعه قروه با انتقاد از توقف ساخت درمانگاه تأمین اجتماعی به‌دلیل کشمکش‌های اداری و سازمانی، اظهار داشت: مردم حق دارند بدانند چرا پروژه‌ای که می‌تواند بخشی از فشار را از دوش بیمارستان بردارد، به سرانجام نرسیده است لذا از مسئولان انتظار داریم ضمن رفع موانع، پاسخ شفاف به مردم بدهند.
توهین به مقدسات هیچ یک از مذاهب اسلامی پذیرفته نیست
در ادامه، حجت‌الاسلام رستمی با تأکید بر لزوم حفظ وحدت میان مسلمانان گفت: توهین به مقدسات هیچ مذهب اسلامی پذیرفته نیست چون شیعه و سنی مشترکات فراوانی دارند و نباید اجازه دهیم دشمنان اسلام با دامن زدن به اختلافات، وحدت امت اسلامی را به چالش بکشند.
وی با اشاره به نامه‌نگاری‌های تاریخی آیت‌الله بروجردی و شیخ شلتوت، بر لزوم بازگشت به عقلانیت دینی تأکید کرد و گفت: وحدت اسلامی به‌معنای یکی شدن مذاهب نیست، بلکه یعنی توجه به اشتراکات، احترام متقابل و پرهیز از افتراق و دشمنی درون‌دینی.
پایان‌بخش سخنان امام جمعه قروه، دعوت به وحدت، آگاهی و حضور مسئولانه در جامعه بود. 
وی از مردم خواست در کنار توکل بر خداوند، با بصیرت، مطالبه‌گری و همبستگی، در مسیر اصلاح جامعه گام بردارند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/992725/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توجه ویژه استان اربیل اقلیم کردستان عراق برای توسعه روابط با زنجان

توافق واشنگتن و کی یف برای ایجاد صندوق بازسازی اوکراین

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

گلوله توپ جنگی عمل نکرده در گیلانغرب کشف شد

اقتصاد آمریکا 0.3 درصد کوچک شد

صادرات 165 میلیون دلاری کالا از زنجان به اربیل عراق طی سال گذشته

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

بانوان سرپرست خانوار در دشتی حمایت می شوند

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

دختران، آینده‌سازان ایران اسلامی هستند

سازمان هواشناسی نسبت به وقوع طوفان و سیلاب هشدار داد!

دستگیری چهار سوداگر مرگ در قروه

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

تولید بنزین پایه بایواتانول در ایران

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

ترکیب اینتر برابر بارسا: تورام فیکس، طارمی نیمکت!

گل سوم کاوازاکی به النصر توسط  آکیهیرو لناگا

سفر علی دایی به بندرعباس تکذیب شد

گل دوم النصر به کاوازاکی توسط آیمن یحیی

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

آملی لاریجانی: در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهیم کرد و نه تعجیل

آلبوم تصویری/ مسابقات ووشو قهرمانی بانوان کشور در کرمانشاه