عصر کرد

آخرين مطالب

پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد؛ پیشران اقتصاد دیجیتال در جنوب کشور اقتصادی

پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد؛ پیشران اقتصاد دیجیتال در جنوب کشور
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نتیجه‌ی سفر وزیر ارتباطات در سال گذشته به استان، به تصویب طرح ایجاد آزمایشگاه تخصصی فناوری دیجیتال در پارک علم و فناوری یاسوج منجر شد؛ طرحی که با پیگیری‌های مستمر، اکنون وارد فاز اجرایی شده و به گفته مصطفی مافی، رئیس پارک فاوا، تا ماه آینده تجهیزات آن به استان منتقل خواهد شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این آزمایشگاه قرار است فضای مشترک تولید، آزمون و توسعه در حوزه هوش مصنوعی و فناوری دیجیتال فراهم کند و اشتغال مستقیم برای بیش از 40 نفر ایجاد نماید.
مافی در حاشیه بازدید از شرکت‌های فناور یاسوج تأکید کرد: یاسوج ظرفیت تبدیل به قطب اقتصاد دیجیتال جنوب کشور را دارد و افزود: برنامه‌های وزارت ارتباطات در استان، از جمله راه‌اندازی کارخانه نوآوری، با محوریت همین پارک و نیروهای بومی دنبال می‌شود.
این سخنان در حالی بیان می‌شود که پارک علم و فناوری استان هم‌اکنون میزبان بیش از 200 واحد فناور است؛ از این میان، 18 شرکت تأییدیه دانش‌بنیان و بیش از 40 واحد نیز در حوزه دیجیتال فعال هستند.
برآوردها نشان می‌دهد که تا پایان 1403، تعداد واحدهای دیجیتال به 100 خواهد رسید و سهم هوش مصنوعی در میان آن‌ها نیز رشد چشمگیری خواهد داشت.
نکته مهم دیگر، عملکرد درخشان این شرکت‌ها در بازار است. فروش بیش از 50 میلیارد تومانی استارت‌آپ‌های پارک در سال گذشته و 10 میلیارد تومان صادرات محصولات فناورانه، از استانی که هنوز هم از بسیاری زیرساخت‌های توسعه‌ای محروم است، یک دستاورد ملی محسوب می‌شود.
اما نقش پارک تنها در توسعه اقتصادی خلاصه نمی‌شود؛ تربیت نسل آینده نخبگان دیجیتال یکی دیگر از حوزه‌هایی‌ست که با همکاری آموزش و پرورش استان، توسط این نهاد دنبال می‌شود.
محمد ثقفی‌منش، مدیرعامل شرکت دانش‌پویان ارجان و سرگروه هوش مصنوعی آموزش و پرورش می‌گوید: طی دو سال گذشته، با محوریت پارک علم و فناوری، موفق به شناسایی و توانمندسازی ده‌ها دانش‌آموز نخبه در زمینه برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی شده‌ایم.
وی بر این باور است که این برنامه آموزشی می‌تواند به الگویی ملی در تربیت نخبگان فناور تبدیل شود.
از سوی دیگر، شرکت‌هایی همچون دنا برق یاسوج، با تکیه بر ظرفیت پارک، مسیر رشد را از یک کارگاه کوچک تا تأسیس کارخانه در شهرک صنعتی طی کرده‌اند. 
محمد دانش‌پایه، مدیرعامل این شرکت، با اشاره به محصولات نوآورانه‌شان در حوزه انرژی خورشیدی و شارژر خودروهای برقی می‌گوید: در صورت تأمین تجهیزات، آماده‌ایم محصولات‌مان را به بازار کشورهای همسایه صادر کنیم.
حمایت‌های وزارت ارتباطات نیز همچنان ادامه دارد. طرح‌هایی چون «امیدآفرین» با بسته‌های متنوع حمایتی در راه است و به گفته مافی؛ هدف نهایی تنها تسهیلات نیست، بلکه ایجاد بازار داخلی و بین‌المللی برای محصولات فناورانه استان است.

عصر کرد

پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد، اکنون در مرز بین «ایده» و «صنعت» ایستاده است؛ نقطه‌ای که در آن، نه‌تنها مهاجرت نخبگان متوقف می‌شود، بلکه فرصت بازگشت و شکوفایی استعدادها فراهم می‌گردد. شاید همین حقیقت، مهم‌ترین پیام سفر اخیر مسئولان فناوری به این استان باشد.

عصر کرد

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/992723/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

صلاح بهترین بازیکن فصل لیگ برتر شد

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

گل اول تیم ملی فوتسال بانوان ایران به هنگ‌کنگ و خوشحالی پس از گل

گل‌ به‌ خودی نسترن مقیمی؛ گل اول برای هنگ کنگ

شاید این آخرین بازی گندوز در پرسپولیس بود!

اشلوت: غیرممکن است دیگر روی آرنولد حساب کنم

حمید درخشان: شکل بازی پرسپولیس خوب نیست

کمپانی: فردا به‌ خاطر مولر برنده می‌شویم

روند تغییر و پیشرفت لباس باشگاه بارسلونا از گذشته تاکنون

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

:::آفتاب نو::: نظر کارشناسان داوری درباره گل اورونوف در بازی پرسپولیس

خبر خوش برای طرفداران پایتخت 7 / امشب منتظر باشید

پشت صحنه پایتخت را امشب در تلویزیون ببینید

تمام انگلیسی؛ تقابل منچستریونایتد و تاتنهام در صحنۀ بزرگ اروپایی

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تیم پزشکی پرسپولیس گل سه‌امتیازی زد!

مدال برنز رقابت‌های بین‌المللی جام تختی بر گردن کشتی‌گیر کرمانشاهی

حسابرسی سیستمی تاثیر به سزایی در تحقق شعار سال دارد

حرکت به سوی اقتصاد بدون نفت با تکیه بر مالیات‌ستانی شفاف

جدیدترین قیمت آپارتمان در منطقه 10 تهران از بریانک تا هفت چنار + جدول

اقتصاد 90 درصد مردم افغانستان با مشکل مواجه شده است

سیره حضرت علی بن موسی الرضا (ع) یک الگو برای مسئولان است

افزایش نارضایتی از محیط کسب‌وکار در پایان 1403 + نمودار

برگزاری نشست استانداران هم‌مرز جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان عراق

روزگار از من گرفت

تصویری از ساق‌بند خاص مهاجم استقلال

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند

مارک کاسادو: هانسی فلیک زندگی‌ام را تغییر داد

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

مومنی: بخش حقوقی باشگاه مس رفسنجان جوابیه محکمی به مالک نساجی می‌دهد

کنایه‌های پیمان یوسفی به برخی افراد سیاسی با کری‌خوانی‌های عجیب در فوتبال

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

یک نیمه‌ کلین شیت به نام گلر جوان پرسپولیس

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

«پایتخت» را امشب روی آنتن تلویزیون ببینید

پایتخت 7 امشب روی آنتن می‌رود

نظر کارشناسان داوری درباره گل اورونوف در بازی پرسپولیس - گل گهر: هند بود!؟ / یک اخراج هم سوخت!؟

قالیباف: اقتصاد کشور را باید به دست مردم بسپاریم نه مدیران ضعیف

هیچ‌کس مخالف ارتباط با دنیا نیست

عدم صدور مجوز فشارافزایی پارس جنوبی از سوی شورای اقتصاد تکذیب شد

اقتصاد ایران در برزخ مذاکرات؛ وقتی همه منتظرند/ کندی روند صادرات و واردات به دلیل ابهام در مذاکرات

نتیجه نشست مشترک با اقلیم باید توسعه روابط همه جانبه باشد

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

سوپراستار والیبال دنیا هم‌تیمی جدید عبادی‌پور

6 تیم انگلیسی در لیگ قهرمانان اروپا!

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران