عصر کرد

آخرين مطالب

اقتصاد مقاومتی کلید حل مشکلات کشور سیاسی

اقتصاد مقاومتی کلید حل مشکلات کشور
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علیرضا اعرافی درخطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به آموزش و پرورش ستون فقرات فرهنگ و علم و پیشرفت یک جامعه است، اظهار داشت: این ستون فقرات باید استوار و نیرومند باشد. آموزش و پرورش در اولویت کار و توجه همگان باید باشد.
وی افزود: نوجوان‌های ما برای آینده باید از مهارت و آشنایی با کار و توانایی اجتماعی برخوردار باشند.
مهارت کار تشخیص اجتماعی و سیاسی درست، و نقش آفرینی در پیشرفت کشور انتظار سومی است که از دستگاه تعلیم و تربیت می‌رود. آیت الله اعرافی با بیان اینکه دولت و مسئولان و جامعه باید معلم را و فرهنگ را در اولویت قرار دهند، ابراز داشت: آموزش و پرورش را باید تقویت کرد. معیشت معلمان و مربیان و مدیران و دستگاه تعلیم و تربیت ضرورتی است که باید در برنامه‌ها پیش بینی شود.
وی با گرامیداشت 5 اردیبهشت و شکست آمریکا در واقعه طبس، اذعان داشت: به روح شهدای این واقعه درود می‌فرستیم و یادآور می‌شویم که اگر پایداری و اخلاص و استوری ملت اگر باشد خدا در جای خود به آنها کمک می‌کند.
امام جمعه میبد در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این موضوع که اقتصاد را با مسائل تحریم گره نزنیم، گفت: باید تلاش بکنیم با اقتصاد مقاومتی و فرهنگ مقاومت، جهاد و همبستگی، راه‌های جدیدی را پیدا کنیم تا استقلال و عظمت ایران مصون بماند. آنها استقلال و عظمت ما و استقلال عالم اسلام را نمی‌خواهند؛ مگر آنکه مجبور باشند. ملت ایران این استقامت را از خود نشان داد. نباید خوش بینی مطلق داشت. البته باید در پرتو هدایتی که رهبری می‌فرمایند با هوشیاری و با حکمت و با هوشمندی عمل کرد؛ اما نباید هیچ چیز را به آن گره زد. اما این را بدانیم وقتی دشمن آماده گفتگویی می‌شود که اقتدار و همبستگی و عظمت را از ملت ببیند؛ این اقتدار کار همه ملت است. کار نیروهای مسلح ماست. ارتش و سپاه عزیز ماست.
وی تصریح داشت: اهداف شوم دشمنان در غلبه بر ایران و عالم اسلام را کم نشماریم. پرده غفلت بر دیدگاه ما در برابر اهداف شوم دشمن افکنده نشود.
آیت الله اعرافی در ادامه با بیان اینکه اهتمام به مسائل معیشتی و فرهنگی کارگران، وظیفه کارفرمایان و دستگاه‌های مسئول است، گفت: در سال سرمایه گذاری برای تولید باید ارتباط بین کارگر و کارفرما، برنامه ریزی دستگاه‌های مسئول و داشتن طرح‌های جدی با ملاحظه همه آسیب‌ها و نقاط قوت و ضعف مد نظر قرار بگیرد و در شرایطی که قرار داریم این موضوع به عنوان یک اولویت باید پیش رود و در اولویت‌های شهرستان هم این موضوع مورد تاکید قرار گرفته است. تلاش برای ارتقای صنعت، فناوری‌های سالم و تأمین عدالت و گسترش توجه به سرمایه گذاری با رعایت محیط زیست اصولی است که در اینجا باید مورد اهتمام قرار گیرد.
وی در پایان یاد و خاطره شهید استاد مطهری و شهدای گرانقدر فرهنگ و شهدای آموزش و پرورش را گرامی داشت و از همه معلمان دبیران مربیان مدیران و خیرین و همه کسانی که در ارتقای سخت افزاری و نرم افزاری آموزش و پرورش کمک می‌کنند باید صمیمانه تشکر کرد.
کد خبر 6446197

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/992603/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

بازیکنان گل‌محمدی، بدون پیراهن به خانه رفتند!

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

تکرار تجربه تلخ برجام، خسارتی بزرگ برای کشور است/ اقتصاد کشور را به مذاکره گره نزنید

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار/ گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به چه عددی می‌رسد!

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

«رژه مسکو» نمایش شکست انزوای روسیه

درخواست شلاق برای دو بازیگر زن سینما توسط یک تهیه‌کننده به جرم اشاعه فحشا

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

بیرانوند، شجاع و حالا علی علیپور؛ کافی است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی

علم نوری الهی است که انسان را به قنوت و بندگی خدا سوق می‌دهد

دختران در اسلام جایگاه ویژه‌ای دارند

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به شهدای بندر رجایی