عصر کرد

آخرين مطالب

در آیین افتتاحیه ششمین جشنواره قرآن و عترت بنیاد؛

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران: در راه تعالی جامعه قرآنی به استعدادیابی بپردازید بنیاد شهید و امور ایثارگران

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران: در راه تعالی جامعه قرآنی به استعدادیابی بپردازید
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین افتتاحیه ششمین جشنواره قرآن و عترت بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در راه تعالی جامعه قرآنی به استعدادیابی بپردازید.

به گزارش «ایثار»، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم، نماینده ولی‌فقیه در بنیاد در آیین افتتاحیه ششمین جشنواره قرآن و عترت بنیاد شهید و امور ایثارگران ، ضمن گرامیداشت مقام شهدای والامقام به خصوص «شهید حمیدرضا اسداللهی»، گفت: از تمام تلاش‌هایی که در مسیر ترویج، تبلیغ و تبیین قرآن متحمل می‌شوید، صمیمانه تشکر می‌کنم و امیدوارم پاداش شما را صاحب قرآن بپردازد.
وی با استناد به روایتی از حضرت اباعبدالله الحسین(ع) که در رابطه با ترویج قرآن است، تصریح کرد: حضرت حسین بن على (علیه السّلام) فرمود: «کتاب خداى عزیز و بزرگ بر چهار چیز استوار است: الفاظ‍‌، اشارات، لطایف و حقایق. الفاظ‍‌ قرآن برای عموم مردم و اشارات آن برای خواص و نخبگان است، لطائف قرآن براى اولیاء خدا و حقایق آن براى پیامبران است» و فرمود: «ظاهر قرآن، آراسته و زیبا و باطن قرآن، ژرف و ناپیداست».
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: بخش عمده مثنوی مولوی نیز دارای الفاظ، اشارات، لطایف و حقایق قرآن است، ابیات این کتاب وزین تفسیر و تبیین آیات قرآنی است و مولانا در قالب ابیاتی زیبا، اشارات قرآنی را استخراج و به زیبایی بیان کرده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم با بیان اینکه باید به آثار و برکات قرآن که توسط نخبگان و خواص استخراج شده بپردازیم تا به حیات طیبه برسیم، تاکید کرد: این مسیر به سمت زندگی پاک و منزهی است که ما را به سمت تعالی و تکامل پیش می‌برد.
وی خطاب به کسانی که در راه تعالی جامعه قرآنی تلاش می‌کنند، گفت: در درجه اول استعدادیابی را جدی گرفته و به دنبال افرادی باشید که استعداد یادگیری و تلاوت قرآن را دارند و چه بسا بسیاری از این نخبگان از مناطق دوردست و محروم شناسایی می‌شوند. همچنین به هنر در قرآن توجه کنید زیرا بسیار هنرمندانه به مسائل نهفته در آیات قرآن پرداخته شده است.
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: تنها به دروازه ورود به قرآن که تلاوت و قرائت است، اکتفا نکنید بلکه به عمق آن توجه کرده و معارف آن را دریابید، همچنین به نظمی که در آن حاکم است توجه کنید. کسانی که در این راه قدم برمی‌دارند هم توقع تشکر نداشته باشند، زیرا برای قرآن کار کردن معامله با خداست و او بهترین پاداش را به بندگان خود می‌دهد که امیدواریم در این مسیر موفق باشید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/989780/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توجه ویژه استان اربیل اقلیم کردستان عراق برای توسعه روابط با زنجان

توافق واشنگتن و کی یف برای ایجاد صندوق بازسازی اوکراین

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

گلوله توپ جنگی عمل نکرده در گیلانغرب کشف شد

اقتصاد آمریکا 0.3 درصد کوچک شد

صادرات 165 میلیون دلاری کالا از زنجان به اربیل عراق طی سال گذشته

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

بانوان سرپرست خانوار در دشتی حمایت می شوند

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

دختران، آینده‌سازان ایران اسلامی هستند

سازمان هواشناسی نسبت به وقوع طوفان و سیلاب هشدار داد!

دستگیری چهار سوداگر مرگ در قروه

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

تولید بنزین پایه بایواتانول در ایران

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

ترکیب اینتر برابر بارسا: تورام فیکس، طارمی نیمکت!

گل سوم کاوازاکی به النصر توسط  آکیهیرو لناگا

سفر علی دایی به بندرعباس تکذیب شد

گل دوم النصر به کاوازاکی توسط آیمن یحیی

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

آملی لاریجانی: در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهیم کرد و نه تعجیل

آلبوم تصویری/ مسابقات ووشو قهرمانی بانوان کشور در کرمانشاه