عصر کرد

آخرين مطالب

نتایج دور رفت و پیش‌بینی قهرمان لیگ ورزشي

نتایج دور رفت و پیش‌بینی قهرمان لیگ
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /رقابت‌های حساس مثلث صدرنشینی خیلی زود کلید خواهد خورد. از همین فردا. در این مطلب به اعداد احتمالی قهرمانی مدعیان پرداخته‌ایم.
رقابت‌های لیگ برتر بعد از تعطیلی دو هفته‌ای آغاز می‌شود و نگاه‌ها به رقابت سه تیم مدعی برای کسب عنوان قهرمانی است، جایی که تراکتور با یک بازی کمتر و یک بازی بیشتر، شانس اول قهرمانی محسوب می‌شود اما در عین حال پرسپولیس و سپاهان را هم به عنوان تعقیب‌کننده پشت سر خود می‌بیند.
تراکتور 48 امتیازی اگر همه بازیهای خود را ببرد بهترین قهرمان تاریخ فوتبال ایران لقب می‌گیرد و به اولین تیم 70 امتیازی تبدیل می‌شود اما همچنین دو توقف از این تیم باعث می‌شود تا پرسپولیس وارد رقابت قهرمانی شود و کار را دست بگیرد.
در این بین پرسپولیس نسبت به تراکتور در بازی رودررو برتری دارد و تراکتور هم همین موقعیت را نسبت به سپاهان دارد. باتوجه به نزدیکی امتیازات، احتمال اینکه امتیازات برابر شود، کم نیست و در این حالت بازی رودررو اهمیت خواهد داشت.
برنامه بازیهای سه تیم مدعی قهرمانی به این شرح است:
تراکتور (48): آلومینیوم، استقلال، چادرملو، ملوان، فولاد، شمس‌آذر، نساجی، استقلال خوزستان
بازار
تراکتور 2-0 آلومینیوم 0
استقلال 0- تراکتور 2
تراکتور 1- چادرملو 0
ملوان 0- تراکتور 2
تراکتور 1- فولاد 2
تراکتور 0- شمس آذر 1
نساجی 1- تراکتور 1
تراکتور 3- استقلال خوزستان 0
تیم فوتبال تراکتور در صورتی که مانند نیم فصل اول عمل کند، سرنوشت قهرمانی را از دست خواهد داد. آنها در هشت هفته پایانی نیم فصل، دو باخت برابر فولاد و شمس‌آذر داشتند و یک بار هم مقابل نساجی متوقف شدند تا 16 امتیاز کسب کنند. در صورت تراکتور این نتایج، 64 امتیازی خواهند شد.
تا پایان فصل تراکتور سه بازی خانگی مقابل استقلال، ملوان و نساجی خواهد داشت و پنج دیدار را هم بیرون از خانه برگزار می‌کند که در خوزستان (دو بار)، قزوین، اراک و یزد خواهد بود و حساسیت بالایی خواهد داشت.
نکته جالب اینکه تراکتور در صورت برد در هشت بازی، بی چون و چرا قهرمان می‌شود و 72 امتیازی خواهد شد که حدنصاب کسب امتیاز در لیگ برتر ایران است.
پرسپولیس (47): شمس‌اذر، استقلال خوزستان، نساجی، سپاهان، مس رفسنجان، خیبر، هوادار
پرسپولیس 2- شمس‌آذر 0
استقلال خوزستان 1- پرسپولیس 0
پرسپولیس 0- نساجی 1
سپاهان 2- پرسپولیس 1
پرسپولیس 1- مس رفسنجان 3
پرسپولیس 2- خیبر 1
هوادار 0- پرسپولیس 5
اگر همه چیز مانند دور رفت باشد، پرسپولیس تنها 9 امتیاز از هفت بازی آخر خود کسب می‌کند که یک فاجعه محسوب می‌شود و این فصل فصل را 56 امتیازی به پایان می‌رساند و عملا شانسی برای سبقت از تراکتور و کسب عنوان قهرمانی نخواهد داشت.
اما نکته مهم این است که پرسپولیس سرمربی دور رفت خود را اخراج کرده و امیدوار است حداقل برابر تیمهای قعرنشین نظیر اس خوزستان، مس رفسنجان و نساجی نبازد تا 18 امتیاز بگیرد و 65 امتیازی شود. پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان، سپاهان و هوادار در خانه بازی خواهد کرد و به قزوین، قائمشهر، رفسنجان و خرم آباد هم سفر خواهد کرد.
بیشترین میزان امتیاز قابل کسب برای پرسپولیس 68 امتیاز خواهد بود که با لیگ بیست و یکم استقلال فرهاد مجیدی برابر است و حدنصاب محسوب می‌شود.
سپاهان (46): فولاد، آلومینیوم، مس رفسنجان، پرسپولیس، گل گهر، هوادار، استقلال
فولاد 2- سپاهان 2
سپاهان 1- آلومینیوم اراک 0
مس رفسنجان 0- سپاهان 3
سپاهان 2- پرسپولیس 1
گل‌گهر سیرجان 1- سپاهان 1
سپاهان 5- هوادار 0
استقلال 1- سپاهان 1
سپاهان از 7 بازی پایانی خود 15 امتیاز کسب کرد که صورت تکرار 61 امتیازی خواهد شد و شاید شانس زیادی برای قهرمانی نداشته باشد اما اگر همه نتایج مثل بازی رفت رقم بخورد، سپاهان بالاتر از پرسپولیس خواهد ایستاد و تراکتور قهرمان خواهد شد.
سپاهان دشوارترین بازیها را خواهد داشت و با استقلال، پرسپولیس ، گل‌گهر و فولاد رودررو می‌شود تا کار سختی برای کسب حداکثر امتیازات داشته باشد اما در عین حال آنها می‌توانند در دیدار با پرسپولیس این تیم را کنار بزنند و حداقل دوم شوند.
زردپوشان اصفهانی که در بازی رفت پرسپولیس را شکست دادند، برتری خوبی در بازی رودررو دارند اما دیدار برگشت هم از اهمیت زیادی برخوردار خواهد بود. سپاهان در صورت برد در همه بازیها 67 امتیازی می‌شود که بیشترین امتیاز برای این تیم در همه ادوار است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/978177/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گلر استقلال با کلین‌شیت به نیمکت برمی‌گردد!

تحول عجیب در نیم فصل دوم لیگ یک!

پیشکسوت استقلال: مشخص شد، زدن 5 گل به آلومینیوم اتفاقی بوده است

پرتابگر ایران: صدم را برای قهرمانی آسیا گذاشته‌ام

ابراهیمی: پرسپولیس یک ضعف جدی دارد

کارشناسی صحنه‌های جنجالی خیبر - پرسپولیس

کارشناسی دو تصمیم مهم داوری علیه سپاهان!

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

دقیقی: بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم!

رحمتی: می‌توانستیم بازنده نباشیم؛ بی‌ثبات‌ترین لیگ دنیا برای ایران است!

اعتراض خیبر به داوری دیدار با پرسپولیس: گل اورونوف خطا بود!

7200 پروژه آموزشی در دست اجرا است

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

رحمتی: بی‌ثبات‌ترین لیگ دنیا را داریم!

دقیقی: تیمم بی‌عرضه بود که پرسپولیس را نبرد

رحمتی: بی‌ثبات‌ترین لیگ فوتبال دنیا متعلق به ایران است/ از 3، 4 هفته قبل بازیکنان ما درگیر پبیشنهاداتی بودند

رحمتی: بی‌ثبات‌ترین لیگ فوتبال دنیا را داریم/ از 3، 4 هفته قبل بازیکنان ما درگیر پبیشنهاداتی بودند

علما در معرفی کردستان به عنوان استانی فرهنگی نقش موثری دارند

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

صحبت های مدیر رسانه ای خیبر خرم آباد در واکنش به اظهارات کارتال و مدیر رسانه ای پرسپولیس

ایمان عالمی، سرپرست استقلال:به اخباری بابت تیم خوبش تبریک می گویم

انتقاد پویا اسدیان مجری شبکه خبر از جهرمی وزیر اسبق ارتباطات

گندوز و رفیعی و امیری از ورزشگاه بدون مصاحبه خارج شدند

شلیک دیدنی؛ گل اول اتلتیک‌بیلبائو توسط میکل در دقیقه 31

محمدی، ریگی و دورسون بدون مصاحبه از ورزشگاه خارج شدند

اشرف، مدیر رسانه‌ای پرسپولیس:از لحظه ورود ما به ورزشگاه فحاشی و سنگ‌پرانی شروع شد

مالک نساجی: آقایان تاج و ممبینی از خواب بیدار شوید