عصر کرد

آخرين مطالب

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری کیش: باید روند فرار سرمایه را متوقف کنیم. سیاسی

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری کیش: باید روند فرار سرمایه را متوقف کنیم.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مسعود نیک‌افروز، معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری منطقه آزاد کیش، در نشست اقتصادی با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد، بر لزوم حمایت از سرمایه گذاری، ضرورت اصلاح قوانین مالیاتی، حمایت از گردشگری ، توسعه تجارت و اتصال کیش به اقتصاد جهانی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی کیش گفت: «کیش می‌تواند یکی از موتورهای اصلی اقتصاد کشور باشد، اما قوانین پیچیده، مالیات‌های سنگین و تغییرات پی‌درپی بخشنامه‌ها موجب شده تا بسیاری از سرمایه‌گذاران، این منطقه را ترک کرده و به کشورهای همسایه مانند امارات، عمان و ارمنستان مهاجرت کنند.»
اقدامات انجام‌شده در حوزه سرمایه‌گذاری
نیک‌افروز با اشاره به اقدامات اخیر در راستای بهبود فضای سرمایه‌گذاری به کلنگ‌زنی اولین مینی LNG بومی کشور برای تأمین انرژی پایدار و کاهش هزینه‌های سوخت، انتشار فراخوان 35 طرح جدید گردشگری، هتلی، خدماتی و فرهنگی و جذب 33 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و حذف استعلامات زاید و کاهش زمان صدور جواز تأسیس صنعتی و صدور و تمدید مجوزهای فعالیت اقتصادی اشاره کرد.
لزوم اصلاح قوانین مالیاتی و حذف بخشنامه‌های متناقض
وی تأکید کرد که مناطق آزاد باید از قوانین مالیاتی اولیه خود پیروی کنند تا سرمایه‌گذاران با اطمینان بیشتری فعالیت کنند. همچنین، وی حذف بخشنامه‌های متناقض و تسریع در فرآیندهای اداری را از ضروریات توسعه سرمایه‌گذاری در کیش دانست.
توسعه گردشگری و جلوگیری از خروج ارز
نیک‌افروز در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت صنعت گردشگری پرداخت و گفت: «سالانه میلیاردها دلار ارز از کشور خارج می‌شود، زیرا جایگزین مناسبی برای مقاصد گردشگری خارجی تعریف نکرده‌ایم.» ایشان در خصوص برخی اقدامات اخیر برای تقویت گردشگری به ورود 732 خودروی موقت و 630 خودروی قطعی برای گردشگران و توسعه زیرساخت‌های گردشگری از جمله هتل‌سازی و خدمات اقامتی اشاره نمود.
وی پیشنهاد کرد که بسته‌های سفر جذاب‌تری برای گردشگران داخلی طراحی شود، محدودیت‌های ورود گردشگران خارجی کاهش یابد و گردشگری سلامت در کیش توسعه پیدا کند.
کیش، هاب تجاری منطقه
معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری کیش همچنین بر ظرفیت‌های تجاری این منطقه تأکید کرد و گفت: «کیش می‌تواند مانند جبل‌علی امارات یا وان ترکیه، به یک مرکز تجاری و صادرات مجدد تبدیل شود، اما موانع گمرکی و هزینه‌های بالا مانع تحقق این هدف شده است.»
وی در خصوص اقدامات اخیر در این حوزه به کاهش موانع گمرکی برای ورود کالاهای تجاری، حذف فرآیندهای زائد و کاهش یا حذف عوارض ورودی برای برخی کالاهای اساسی و زیرساختی اشاره کرد.
لزوم اتصال کیش به اقتصاد جهانی
نیک‌افروز با اشاره به مشکلات بانکی و نقل‌وانتقال پول برای سرمایه‌گذاران خارجی اظهار داشت: «سرمایه‌گذاران خارجی حاضر نیستند در جایی سرمایه‌گذاری کنند که امکان انتقال پول ندارند.» وی راهکارهایی همچون فعالیت بانک‌های خارجی و صرافی‌ها در کیش و توسعه دیپلماسی اقتصادی را برای جذب سرمایه‌های خارجی پیشنهاد داد.
در پایان، نیک‌افروز تأکید کرد:
1- قوانین مالیاتی مناطق آزاد باید به شرایط اولیه بازگردد.
2- گردشگری باید به‌صورت جدی تقویت شود تا هم از خروج ارز جلوگیری شود و هم ارز خارجی جذب گردد.
3- کیش باید به شبکه تجارت جهانی متصل شود و زیرساخت‌های لازم برای تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری فراهم گردد و
4- فرآیندهای اداری باید تسهیل شوند تا سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی بتوانند با سهولت بیشتری در این منطقه فعالیت کنند.
وی در پایان سخنان خود اظهار امیدواری کرد که با تصمیمات صحیح و سیاست‌گذاری‌های مناسب، و ایجاد امکان مدیریت درست بر اساس قانون چگونگی اداره مناطق آزاد، کیش بتواند جایگاه واقعی خود را در اقتصاد ایران و منطقه بازیابد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/977830/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

انریکه: به پاریس آمده‌ام تا تاریخ‌سازی کنم!

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

سیمئونه: باید به سطح اینتر و پی‌اس‌جی برسیم!

ژابی آلونسو: در پایان فصل از لورکوزن می‌روم

10 سیو برتر سری آ در ماه آوریل 2025

کارتال شاگردانش را به دو گروه تقسیم کرد

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

بیانیه مس رفسنجان در پی اظهارات مالک باشگاه نساجی

معمای بزرگ داوری در هفته بیست و نهم لیگ برتر

حضور بیرق رضوی در کردستان بیانگر ارادت مردم به امام رضا(ع) است

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در مسیر احیای اقتصاد اسلامی است

پیش‌بینی یک اقتصاددان از آینده اقتصاد با توافق و بی توافق/ افقه: آمریکا هم به توافق با ایران نیاز دارد

هفته آینده وزیر جدید اقتصاد به مجلس معرفی خواهد شد

معماری مالی نوین، پیش‌نیاز بازآفرینی در اقتصاد حمل‌ونقل هوایی است

اقتصاد کشور نیازمند جذب مشارکت‌های مردمی و دوری از زیاده‌خواهی‌ها

اعلام زمان معرفی وزیر جدید اقتصاد به مجلس

ایجاد منطقه آزاد مشترک با افغانستان و ترکمنستان

راه برون‌ رفت از «اقتصاد شرطی» تکیه بر توان داخلی است

پیش‌بینی یک اقتصاددان از آینده اقتصاد ایران با توافق و بی‌توافق

سرمایه‌گذاران با قناعت مسیر تولید داخلی را هموار کنند

هفته آینده وزیر پشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود

زمان معرفی وزیر اقتصاد جدید

حرکت تاریخی امام رضا(ع)از مدینه تا مرو زیربنای گسترش تشیع در ایران بود

مردم کرمانشاه که همیشه پشتیبان نظام بوده و شایسته توجه ویژه هستند

غزل زیبای سعدی

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

بازگشت سیدحسین حسینی به تمرین استقلال

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

7 بازیکن جوانی که زودتر از حد انتظار به باشگاه‌های بزرگ پیوستند

سرمربی تیم اسپانیایی در بیمارستان بستری شد

وعده‌های آرتتا برای رقم زدن یک فصل رویایی با آرسنال

جنگ لواندوفسکی و امباپه در ال‌کلاسیکو

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

خلیج فارس گهواره تمدن و هویت ایران

نمایش «این آدم‌های غریب» راهی جشنواره صحنه‌ای فتح خرمشهر شد

محرومیت علیرضا بیرانوند از آخرین بازی فصل

دعوت برادران دینی به عبادت و ذکر خدا از صفات مسلمان واقعی است

ساعات کاری ادارات کرمانشاه در تا پایان شهریورماه تغییر کرد

هواشناسی کرمانشاه: احتمال وزش باد شدید و رگبار بهاری در هفته آینده

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

صلاح بهترین بازیکن فصل لیگ برتر شد

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

گل اول تیم ملی فوتسال بانوان ایران به هنگ‌کنگ و خوشحالی پس از گل