عصر کرد

آخرين مطالب

حججی: تجهیزات حرف اول‌ را در ترای اتلون می‌زند اقتصادی

حججی: تجهیزات حرف اول‌ را در ترای اتلون می‌زند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - فارس /رئیس فدراسیون ترای اتلون(سه گانه) گفت: برای رشد سایر رشته‌های ورزش باید دیدگاه برابری متصور شد تا بتوان بسترهای لازم را به صورت مساوی برای آنان فراهم کرد.
محمد کاظم حججی با بیان این مطلب اظهار کرد: این رشته تلفیقی از سه رشته شنا، دو و دوچرخه سواری است البته نیازمند تجهیزات استاندارد خودش است. با توجه به اینکه بسیاری از فضاهای دولتی به بخش خصوص واگذار شده این موضوع باعث شده تا بسیاری از استان‌ها ورزشکاران از نبود استخر و فضای تمرینی گلایه‌هایی را داشته باشند. یکی از نفرات ملی‌پوش در شهرکرد به دلیل نبود استخر تمرینی مجبور شده تمرینات خود را در شهر اصفهان ادامه دهد.
وی ادامه داد: با وجود اینکه شنا در آبهای آزاد توانایی نفرات را مشخص می‌کند اما شنا در استخر می‌تواند به اصلاح تکنیک شنای قهرمانان کمک کند. طبق ماده 88 بسیاری از استخرهای دولتی به بخش خصوصی واگذار شده‌اند اما این موضوع باعث شده تا ورزشکاران و ملی‌پوشان برای تمرین مجبور شوند که سانس‌هایی را اجاره کنند.رییس فدراسیون ترای اتلون این راهم گفت: مشکل اساسی که در تمامی استان‌ها نبود استخر استاندارد(طول 50متر) است چرا که باید روزانه وزشکاران برای بهبود رکورد حداقل 4 تا 5 کیلومتر شنا کنند. در حال در سطح کشور چنین استخرهایی استانداردی تنها در تهران و اصفهان وجود دارد.
بازار
حججی با اشاره به اینکه انحصار طلبی در ورزش کشور، افت جدی محسوب می‌شود گفت: نگاه‌ بسیاری از استان‌ها توجه به یک ورزش خاص است. این موضوع باعث شده رشته‌هایی از جمله سه گانه کمتر مورد استقبال عمومی قرار گیرند چرا که این رشته قابلیت مدال آوری در المپیک و رویدادهای جهانی را دارد اما نیاز است که این رشته دیده شود.وی این راهم گفت: در این رابطه ما به ادارات کل نامه‌نگاری ‌ها را داشته‌ایم، امیدواریم حمایت‌هایی از این رشته صورت بگیرد.
رییس فدراسیون ترای‌اتلون خاطر نشان کرد: سه‌گانه رشته‌ای جذاب و در عین حال سخت است اما از لحاظ شرایط به گونه‌ای است که باید نفرات از استقامت بالایی برخوردار باشند. یکی از علت‌های اینکه این ورزش کمتر از دید عموم مغفول مانده مربوط به هزینه‌های بالای آن است. یکی از ابرازهای مورد نیاز این ورزش دوچرخه با کیفیت است؛ اما به علت وارداتی بودن آن باعث شده علاقمندان برای تهیه آن می‌بایست هزینه زیادی را بپردازند. با توجه به پیچیدگی این ورزش باید ورزشکاران در دو رشته دو یا شنا، دوچرخه‌سواری یا شنا از تجربه کافی برخوردار باشند تا بتوانند رکورد خوبی ثبت کنند.حججی ادامه داد: برای پیشرفت این رشته نیازمند به روز بودن تجهیزات هستیم چرا که این مقوله در عملکرد ورزشکاران تاثیرگذار است. نبود دوچرخه استاندارد یکی از چالش‌های ما در این ورزش است و برای تهیه این تجهیزات که تکنولوژی خاصی دارند نیازمند اعتبارات ویژه‌ای هستیم.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/975036/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

بازیکنان گل‌محمدی، بدون پیراهن به خانه رفتند!

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

تکرار تجربه تلخ برجام، خسارتی بزرگ برای کشور است/ اقتصاد کشور را به مذاکره گره نزنید

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار/ گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به چه عددی می‌رسد!

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

«رژه مسکو» نمایش شکست انزوای روسیه

درخواست شلاق برای دو بازیگر زن سینما توسط یک تهیه‌کننده به جرم اشاعه فحشا

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

بیرانوند، شجاع و حالا علی علیپور؛ کافی است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی

علم نوری الهی است که انسان را به قنوت و بندگی خدا سوق می‌دهد

دختران در اسلام جایگاه ویژه‌ای دارند

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به شهدای بندر رجایی