عصر کرد

آخرين مطالب

زمین برای 26 هزار واحد مسکن ملی در کردستان فراهم شد گفتگو

زمین برای 26 هزار واحد مسکن ملی در کردستان فراهم شد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، جهانگیر الیاسی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای نهضت ملی مسکن استفاده از اراضی ملی راه و شهرسازی یا منابع طبیعی و استفاده از اراضی کشاورزی مورد توجه است.
وی با بیان اینکه اراضی ملی نیز شرایط خاص خود را برای استفاده در طرح نهضت ملی مسکن دارد، افزود: اراضی ملی نباید دارای معارض باشد و شیب آن کمتر از 12 درصد بوده و در مسیر رودخانه نباشد تا بتوان برای نهضت ملی مسکن بهره برد.
وی خاطر نشان کرد: برنامه راه و شهرسازی استان در ساخت نهضت ملی مسکن 36 هزار و 780 مسکن برای متقاضیان بوده است در حالیکه متقاضیان ما بیش از 204 هزار نفر ثبت نام کردند و 90 هزار نفر تأیید شده‌اند.
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان تصریح کرد: 36 هزار نفر در سنندج متقاضی مسکن ملی داریم و 12 هزار و 800 واحد برنامه ساخت در سنندج داشته‌ایم که تاکنون 8 هزار و 900 واحد در مرحله آماده سازی و ساخت است.
الیاسی با بیان اینکه سه لکه زمین برای نهضت ملی مسکن در سنندج در نظر گرفته شده است، افزود: این زمین‌ها شامل 40 هکتاری شهرک وحدت برای هزار و 500 نفر، 201 هکتاری جنوب شهر سنندج برای 6 تا 8 هزار متقاضی و توافق با سپاه پاسداران در دوشان برای 2 هزار متقاضی و توافق با دانشگاه آزاد برای 2 هزار متقاضی است.
وی ادامه داد: متأسفانه براساس ظرفیت استان ثبت نام متقاضی انجام نشد در حالیکه باید ظرفیت‌های استان رصد می‌شدند.
الیاسی اذعان کرد: در شهر دهگلان 113 درصد برنامه مسکن ملی محقق شده، در شهر بیجار با الحاق زمین برنامه‌های نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت، در سقز نیز صد در صد محقق و در کامیاران زمین برای ساخت هزار و 120 واحد واگذار شده اما بیش از 700 متقاضی بلاتکلیف هستند.
وی با بیان اینکه در بانه و مریوان چالش‌هایی در تأمین زمین داریم، بیان کرد: در مریوان به دلیل مرزی بودن، داشتن دریاچه در تنگنای تأمین زمین هستیم و 9 هزار متقاضی نیز در این شهرستان وجود دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان اضافه کرد: دولت متولی تأمین مسکن برای خانواده‌های است که مسکن ندارند.
الیاسی با بیان اینکه برای 26 هزار متقاضی در کردستان تأمین زمین داشته‌ایم، گفت: کردستان در این زمینه جزو 6 استان اول کشور است.
وی گفت: در شهرهایی که بافت فرسوده داریم بسته تشویقی به آنها تعلق گرفته است و در کل کشور اجازه ساخت و ساز در محدوده میراثی وجود نداشت اما در این زمینه نیز تشویق‌هایی در نظر گرفته شده است.
وی به حوزه راه در استان اشاره و عنوان کرد: در حوزه راه کردستان به دلیل توپوگرافی خشن وضعیت مطلوبی ندارد و در پروژه کریدور شمال جنوبی 50 درصد پیشرفت داریم.
مدیرکل راه و شهرسازی عنوان کرد: پروژه‌هایی که به کردستان تفویض شده است از محل اوراق خزانه اسلامی بیش از 90 درصد پیمانکاران پرداخت شده است.
الیاسی ادامه داد: زمان احداث راه‌ها در استان هرچه بیشتر شود عقب ماندگی در حوزه راه در کردستان افزایش می‌یابد اما نیاز است
وی تصریح کرد: به وزارت راه پیشنهاد شده که برای اتمام پروژه‌های مهم از جمله کریدور شمال جنوب از مولدسازی و شهرک‌سازی استفاده شود.
کد خبر 6411798

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/974625/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

بیرانوند، شجاع و حالا علی علیپور؛ کافی است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی

علم نوری الهی است که انسان را به قنوت و بندگی خدا سوق می‌دهد

دختران در اسلام جایگاه ویژه‌ای دارند

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به شهدای بندر رجایی

اولویت تامین انرژی صنعت و تولید/ پیشران توسعه و اقتصاد در نوبت اول تامین برق قرار می‌گیرد

چرا ترامپ به توافق با ایران نیازمند است؟

اثر موج جدید تعرفه‌ها؛ اقتصاد آمریکا در مسیر طوفانی؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

افتخارآفرینی کشتی‌گیر کردستانی

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

ز دور باش حوادث دلم

آزادی بازی سپاهان را از دست داد

آقایی‌پور برای دیدار با استقلال آماده شد

بازی خیرخواهانه تیم ملی پیشکسوتان

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

بازگشت مهرداد محمدی بعد از 200 روز

ژابی به‌ درد رئال می‌خورد چون اداره مالیات را برد!

گتفگو با امیر قلعه نویی در حاشیه دیدار دوستانه

فرجی و دستور ویژه کارتال؛ 11 نفره تمام می‌کنیم

گروسیان علیه غول‌کشی دوباره شمس‌آذر

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند(عکس)

چه کسی وزیر پیشنهادی اقتصاد را به مجلس معرفی می‌کند؟

معماری نوین مالی، پیش‌نیاز بازآفرینی در اقتصاد هوانوردی است

ظرفیت‌های مغفول وزارت اقتصاد در توسعه تأمین مالی نوین کسب‌وکارها

تقوا، اقتصاد، جمعیت و سازندگی؛ مسیر تعالی جامعه

یکی از خواسته های کرمانشاهیان از رئیس جمهور رفع عقب افتادگی این استان است

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

درخشان و جنگنده؛ ستاره رئال خستگی نمی‌شناسد

فصل برای کاپیتان رم تمام شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

آرسنال مشتری ستاره پرطرفدار میلان شد

پرز نمی‌خواهد ال‌کلاسیکو را از نزدیک ببیند!