عصر کرد

آخرين مطالب

مهاجرانی: گزینه‌های وزارت اقتصاد در حال بررسی است/ جزئیات جدید درباره پرداخت کالابرگ‌ ها سیاسی

مهاجرانی: گزینه‌های وزارت اقتصاد در حال بررسی است/ جزئیات جدید درباره پرداخت کالابرگ‌ ها
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش صنعت مالی، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در آخرین نشست خبری خود در سال 1403 با خبرنگاران طی سخنانی بیان کرد: سال 1403 با فراز و نشیب‌های زیادی مواجه بود و در ابتدای سال شاهد شهادت رییس‌جمهور و تعویض دولت بودیم. همچنین در این سال شاهد وقایع بزرگی از جمله شهادت هنیه، نصرالله، السنوار و اتفاقات مختلف در منطقه بودیم.
وی با اشاره به تقارن لیالی قدر و نوروز، اظهار داشت: مردم ما به خوبی تعادل بین سنت و مذهب را رعایت می‌کنند و امثال این تقارن‌ها، در سال‌های گذشته وجود داشته و به خوبی برگزار شده است.
اخبار کسب و کار

عصر کرد

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا 27 اسفند؛ روند صعودی طلا ادامه دارد؟

عصر کرد

مهاجرانی درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: نقص این طرح نسبت به قبل کاهش داشته و شاهد اجرای خوب هستیم. نظارت‌ها نیز در وزارت تعاون دقیق است و شاهد این بودیم که مردم مشکل کمتری در این زمینه داشتند.
وی خاطرنشان کرد: هم‌چنین در روزهای گذشته افزایش 45 درصدی کف حقوق برای کارگران و افزایش 32 درصد برای سایر گروه‌ها را شاهد بودیم. مهار تورم، رشد اقتصادی، کنترل ناترازی ها در دستورکار است و جلسات برگزار می‌شود.
سخنگوی دولت با اشاره به پویش نه به تصادف اظهار داشت: همگان باید تلاش کنیم تا شاهد کاهش تصادفات و مرگ و میرهای جاده‌ای باشیم. امیدواریم این آمار به پایین‌ترین حد خود برسد.
مهاجرانی درباره تمهیدات دولت برای توسعه گردشگری، گفت: بلیط اماکن فرهنگی، تاریخی و موزه‌ها علیرغم اینکه نیاز به افزایش قیمت داشت ولی اینطور تدبیر شد که افزایش قیمت نداشته باشیم.
وی در پاسخ به سوالی درباره افزایش میزان برداشت از خودپردازها در ایام نوروز، عنوان کرد: این عدد از 200 هزار تومان به 300 هزار تومان رسیده و از الان قابل برداشت است.
سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درخصوص برنامه دولت برای تأمین معیشت مردم، خاطرنشان کرد: بهبود معیشت مردم نیازمند برنامه‌هایی از جنس رشد اقتصادی است؛ وقتی در رشد اقتصادی نباشیم راهی جز دادن کالابرگ برای حمایت از معیشت مردم نداریم. اقداماتی از جمله افزایش سرمایه‌گذاری‌ها و غیره نشان از تحرکات دولت در این زمینه دارد.
مهاجرانی در پاسخ به سوالی درخصوص بحران آب، گفت: دولت اعتقاد دارد که مشکلات باید بدون لکنت بیان شود؛ کشور ما در منطقه و اقلیم خشک است. با دستکاری‌های در طبیعت، شاهد بحرانهای زیست‌محیطی از جمله فرونشست زمین هستیم. ما این را به‌عنوان مسأله علمی می‌دانیم؛ اگر فهم مشترک شکل بگیرد، راهکار پیدا می‌شود. وزارت نیرو نیز گزارش‌های متعددی از آخرین وضعیت می‌دهند تا بتوان شرایط را به خوبی مدیریت کرد.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره برخی تجمعات غیرقانونی با موضوعات فیلترینگ و حجاب، بیان کرد: طبق اصل 27 قانون اساسی، تشکیل اجتماعات و راهپیمایی بدون حمل سلاح به شرایطی که مخل مبانی اسلام نباشد آزاد است. البته استفساریه‌ای وجود دارد که برای تجمعات باید از وزارت کشور مجوز گرفت؛ هر تجمعی نیازمند مجوز است. اگر هر کسی بخواهد تجمع کند، نظم جامعه برهم خواهد خورد. متولیان نظم را برقرار می‌کنند و امیدواریم بسترهای قانون به نحوی معین شود که هرکسی بتواند اعلام موضع کند.
سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره اقدام دولت برای فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام و اینکه برای این مسأله ابراز امیدواری کرده که تا پایان سال به سرانجام برسد، عنوان کرد: بنده قول نداده بودم و اظهار امیدواری کرده بودم؛ الان هم امیدوارم. اینکه چه زمانی این فرایند به نتیجه برسد را نمی‌توانم بگویم و باید از اعضای شورای‌عالی فضای مجازی پیگیری شود.
مهاجرانی در پاسخ به سوالی درخصوص گزینه دولت برای وزارت اقتصاد و اینکه آیا آقای طیب نیا گزینه است؟، گفت: من از زحمات آقای همتی که بار مسئولیت را عهده‌دار بود تشکر می‌کنم. شرایط اقتصادی به خاطر عملکرد شش ماهه نیست و تصمیمات با اجماع گرفته شده است. انتخاب وزیر در حال انجام است و گزینه‌ها در حال بررسی هستند. آقای طیب نیا هم مشاور اقتصادی رییس‌جمهور بوده و کماکان هستند و حضور دارند. دولت معتقد است که باید وضعیت اقتصادی بهبود یابد.
وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه رییس مجلس اعلام کرده کالابرگ الکترونیکی هر ماه اجرا می‌شود، اظهار داشت: هرچقدر بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم، انجام می‌دهیم و دولت تمهیدات لازم در این زمینه را انجام می‌دهد، امیدواریم این مساله محقق شود.
سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره افزایش قیمت ارز و سکه، گفت: بخشی از افزایش نرخ طلا به علت طلای جهانی بوده است. بخش زیادی از قیمت ارز به این علت است که وقتی مردم احساس می‌کنند، نگرانی وجود دارد شروع به خرید میکنند. تلاش می‌شود که پول‌های سرگردان به بورس برسد و تلاش می‌کنیم این تقاضا مدیریت شود.
مهاجرانی در پاسخ به سوالی درباره ادعای ترامپ برای به صفر رساندن صادرات نفت ایران، در خصوص تمهیدات در این زمینه عنوان کرد: اعلام می‌کنیم به هیچ عنوان به صفر رساندن صادرات نفت ایران وجود ندارد و هرگز رخ نخواهد داد. این مسیر بارها آزموده شده و خروجی آن را دیده‌اند. در این سال‌ها میدان دیپلماسی را آزموده‌ایم و کارآیی راه‌های عبور از تحریم‌ها بیشتر شده است.
وی درباره اینکه گفته می‌شود چین به‌عنوان میانجی وارد عرصه مذاکرات می‌شود؟ اظهار داشت: در نشست سه‌جانبه با چین و روسیه، هدف لغو تحریم‌ها اعلام شده و در دستگاه دیپلماسی موضوعات دنبال می‌شود که چه کسی می‌تواند کار کرده و کمک کنند.
سخنگوی دولت هم‌چنین در پاسخ به سوالی درخصوص ناترازی برق و تمهیدات دولت در این زمینه و موضوع تغییر ساعت رسمی، گفت: برخی تجارب کشورها شامل جابجایی ساعات مصرف در 6ماه اول سال است که می‌تواند مصرف برق را به طور قابل توجهی کاهش دهد. در نهایت، قانون مصوب مجلس باید اجرا شود و برای کاهش ناترازی که واقعاً همه مردم از آن رنج می‌برند، موضوعاتی در دستور کار دولت قرار دارد.
مهاجرانی اضافه کرد: شایسته نیست مردم در سرمای زمستان شاهد قطع برق باشند ولی به هر حال موقعیتی است که ما با آن روبرو هستیم. رئیس‌جمهور، وزیر نفت، وزیر نیرو و بنده رسما بابت قطعی برق عذرخواهی کردیم، ناترازی قصه امروز و دیروز نیست، ناترازی قصه‌ای است که سال‌ها بوده و الان صدایش درآمده است.
وی گفت: برای این موضوع وزارت نیرو چند ابرپروژه تعریف کرده و موضوعاتی نظیر بهبود عملکرد نیروگاه‌ها، توجه به تنوع سبد انرژی، توجه به انرژی‌های پاک و خورشیدی که 30 هزار مگاوات برای 4 سال تعریف شده از جمله اقدامات است و امیدوار هستیم ظرف مدت یک سال رقم قابل توجهی برق برای سال اول محقق بکنیم. یکی از موضوعات مهم نیز در بخش انتقال انرژی است که برای جلوگیری از افت و هدررفت انرژی باید صورت بگیرد و برنامه‌هایی در وزارت نیرو در این زمینه وجود دارد.
سخنگوی دولت درخصوص برنامه دولت برای مدیریت وضعیت بحران آب، بیان کرد: میزان میانگین بارش امسال کل کشور حدود 30 درصد از میانگین بارش نسبت به سنوات گذشته پایین‌تر بوده است. در برخی از استان‌ها ما حدود 75 درصد افت بارش داشتیم. این موضوع طبیعی است که افت بارش ها درمورد ذخایر پشت سدها یک موضوع جدی را ایجاد می‌کند.
مهاجرانی اضافه کرد: به‌طور طبیعی مدیریت میزان مصرف خانگی و کشاورزی لزوماً به معنای کم مصرف کردن نیست، بلکه مدیریت مصرف مهم است.استفاده از آب به جای جارو یکی از موارد مصرف نادرست و بی رویه است. صرفه‌جویی در مصرف آب کشاورزی و استفاده از شیوه‌های نوین، همچنین توجه به تنوعی که در این زمینه وجود دارد، جزو موضوعاتی است که در دستور کار دولت قرار دارد و در حال پیگیری است.
وی عنوان کرد: در سالی که گذشت به‌دلیل کاهش بارش‌ها به‌خصوص نسبت به سرمای بالایی که تجربه کردیم. لذا کمبود آب در کل کشور یکی از موضوعات جدی است و لازم است که همه ما نسبت به آن نگرانی داشته باشیم و سعی کنیم مدیریت کنیم. انتقال آب نیز یکی از موضوعاتی است که بحث‌های زیادی درمورد آن وجود دارد. به عنوان مثال، اگر بخواهیم آب را از یک منطقه دیگر، مانند خزر یا خلیج فارس، منتقل کنیم، با اما و اگرهای زیادی مواجه خواهیم شد. البته تجربه‌هایی از این دست در برخی حوزه‌ها داریم.
سخنگوی دولت در ادامه‌ی سخنان خود درباره جزییات موضوع افزایش اختیارات استانداران، گفت: اختیاراتی که به استانداران داده می‌شود، به شدت به حکمرانی یکپارچه در کشور مربوط می‌شود و این موضوع باید به دقت مورد توجه قرار گیرد. این اختیارات در حال نگارش است و ان‌شاءالله در اوایل سال آینده شاهد جمع‌بندی آن خواهیم بود. قرار بود دیروز مطرح شود، اما به دلیل برخی موانع به نتیجه نرسید. باید به استان‌ها اختیار داده شود و از سوی دیگر، یکپارچگی حکمرانی نیز باید مراقبت شود.
وزارت اقتصاد, یارانه کدخبر: 49607 تاریخ: 1403-12-27

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/974201/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی صحنه‌های جنجالی خیبر - پرسپولیس

کارشناسی دو تصمیم مهم داوری علیه سپاهان!

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

دقیقی: بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم!

رحمتی: می‌توانستیم بازنده نباشیم؛ بی‌ثبات‌ترین لیگ دنیا برای ایران است!

اعتراض خیبر به داوری دیدار با پرسپولیس: گل اورونوف خطا بود!

7200 پروژه آموزشی در دست اجرا است

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

رحمتی: بی‌ثبات‌ترین لیگ دنیا را داریم!

دقیقی: تیمم بی‌عرضه بود که پرسپولیس را نبرد

رحمتی: بی‌ثبات‌ترین لیگ فوتبال دنیا متعلق به ایران است/ از 3، 4 هفته قبل بازیکنان ما درگیر پبیشنهاداتی بودند

رحمتی: بی‌ثبات‌ترین لیگ فوتبال دنیا را داریم/ از 3، 4 هفته قبل بازیکنان ما درگیر پبیشنهاداتی بودند

علما در معرفی کردستان به عنوان استانی فرهنگی نقش موثری دارند

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

صحبت های مدیر رسانه ای خیبر خرم آباد در واکنش به اظهارات کارتال و مدیر رسانه ای پرسپولیس

ایمان عالمی، سرپرست استقلال:به اخباری بابت تیم خوبش تبریک می گویم

انتقاد پویا اسدیان مجری شبکه خبر از جهرمی وزیر اسبق ارتباطات

گندوز و رفیعی و امیری از ورزشگاه بدون مصاحبه خارج شدند

شلیک دیدنی؛ گل اول اتلتیک‌بیلبائو توسط میکل در دقیقه 31

محمدی، ریگی و دورسون بدون مصاحبه از ورزشگاه خارج شدند

اشرف، مدیر رسانه‌ای پرسپولیس:از لحظه ورود ما به ورزشگاه فحاشی و سنگ‌پرانی شروع شد

مالک نساجی: آقایان تاج و ممبینی از خواب بیدار شوید

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

صحبت‌های طاهرخانی درباره مصدومیتش در حادثه آتش‌سوزی

تنها مورد استفاده از VAR: کارت زرد!

رحمتی: بی‌ثبات‌ترین لیگ فوتبال دنیا را داریم

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"