عصر کرد

آخرين مطالب

از دبیر می‌خواهم محرومیتم بخشیده شود سیاسی

از دبیر می‌خواهم محرومیتم بخشیده شود
  بزرگنمايي:

عصر کرد - آفتاب‌‌نیوز :
سبحان یاری درباره محرومیت 2 ساله خود از سوی کمیته انضباطی فدراسیون کشتی به دلیل حمله به غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان در جریان برگزاری رقابت‌های کشتی آزاد جوانان ایران در کرمانشاه، اظهار کرد: مدتی پیش در جریان مسابقات قهرمانی کشور در گرگان، من در مبارزه با ابوالفضل حسینی در فاصله 35 ثانیه مانده به پایان مبارزه با نتیجه 6 بر 5 عقب بودم.
او مدام فرار می کرد و سعی داشت به همین شیوه مبارزه را تمام کند. قاضی به داور وسط گفت باید اخطار پوئن بدهی اما داور خودداری کرد. در ادامه وقتی این کار باز هم از سوی حریف تکرار شد، داور در نهایت اخطار پوئن داد و مبارزه 6 بر 6 شد که با این نتیجه من برنده مبارزه بودم. وی افزود: زمانیکه تایم مبارزه تمام شد آن‌ها چلنج کردند که اعتراضشان مورد قبول قرار گرفت و یک امتیاز من را گرفتند. پس از آن ما اعتراض کردیم که رد شد تا من کشتی را با نتیجه 7 بر 5 شکست بخورم.
سبحانی مدعی شد: پس از کشتی دوستانم به من گفتند که غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی جوانان در ثانیه‌های پایانی مبارزه تماس گرفت و خواستار این شد که امتیازی به من داده نشود.
دارنده مدال طلای جوانان جهان، ادامه داد: من با سختی‌های زیاد چه از نظر تمرین یا از نظر مالی کشتی را ادامه دادم و در حالیکه هیچ پشتیبانی نداشتم فقط تمرین کردم تا به موفقیت برسم. بعد از آنکه این حرف را از دوستانم شنیدم خیلی ناراحت شدم. این موضوع گذشت تا اینکه در جریان مسابقات قهرمانی کشور در کرمانشاه نزد آقای محمدی رفتم تا با او صحبت کنم اما در یک لحظه عصبانی شدم و با لگد به میز او زدم. هیچ برنامه قبلی برای این کار نداشتم و در یک لحظه این اتفاق رخ داد.
یاری درباره محرومیت 2 ساله خود از سوی کمیته انضباطی فدراسیون کشتی، گفت: پس از آنکه تعدادی از پیشکسوتان کشتی میانجیگری کردند و من هم در اینستاگرام عذرخواهی کردم، آقای محمدی من را بخشید و از شکایت خود صرفنظر کرد که از او تشکر می‌کنم اما فدراسیون کشتی من را با محرومیت 2 ساله روبرو کرد. واقعا 2 سال زمان خیلی زیادی است و باعث می‌شود من از کشتی دور شوم. از کمیته انضباطی فدراسیون کشتی و آقای دبیر می‌خواهم محرومیت من را کمتر کنند تا بتوانم به بازگشت به کشتی امیدوار باشم. من جوانی کردم و از آن‌ها می‌خواهم من را ببخشند.
وی در پایان با بیان اینکه اخیرا در شهرداری کرمانشاه استخدام شده است، گفت: آقای محمدرضا مرادی خیلی به من کمک کرد و این کار را پیگیری کرد تا استخدام شوم. همچنین نماینده کرمانشاه در مجلس و شهردار کرمانشاه نیز حمایت کردند تا این کار انجام شود که از همه آن‌ها تشکر می‌کنم. دوست دارم به کشتی هر چه زودتر بازگردم و به تیم ملی بزرگسالان برسم و برای کشورم افتخارآفرینی کنم. امیدوارم فدراسیون کشتی این فرصت را در اختیار من قرار دهد.
منبع: خبرگزاری ایسنا

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/974187/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

بازیکنان گل‌محمدی، بدون پیراهن به خانه رفتند!

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

تکرار تجربه تلخ برجام، خسارتی بزرگ برای کشور است/ اقتصاد کشور را به مذاکره گره نزنید

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار/ گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به چه عددی می‌رسد!

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

«رژه مسکو» نمایش شکست انزوای روسیه

درخواست شلاق برای دو بازیگر زن سینما توسط یک تهیه‌کننده به جرم اشاعه فحشا

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

بیرانوند، شجاع و حالا علی علیپور؛ کافی است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی

علم نوری الهی است که انسان را به قنوت و بندگی خدا سوق می‌دهد

دختران در اسلام جایگاه ویژه‌ای دارند

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به شهدای بندر رجایی