عصر کرد

آخرين مطالب

اقتصاد دیجیتال در کردستان مورد توجه قرار گیرد سیاسی

اقتصاد دیجیتال در کردستان مورد توجه قرار گیرد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: در برنامه هفتم توسعه، مسئله اقتصاد دیجیتال مورد توجه قرار گرفته است که این مهم نیز باید در استان مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، ارسلان ازهاری، امروز _یکشنبه بیست‌وششم اسفند_ در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: ارتقای بهره‌وری نیروی کار امری بسیار مهم است که 2.
5 درصد از هشت درصد رشد اقتصادی مربوط به ارتقای بهره‌وری است و در استان باید این مسئله مورد توجه قرار گیرد. وی با اشاره به مسئله نمایشگاه بین‌المللی استان در شهر سنندج افزود: مکان فعلی نمایشگاه تخصصی نامناسب بوده و فاقد استاندارد لازم است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان ادامه داد: با وجود اینکه موافق برگزاری نمایشگاه بهاره نبودیم اما با نظر مساعد متولیان امر برگزار شد که از لحاظ کیفیت، بسیار در سطح پایینی بود و این آخرین نمایشگاهی است که در آن برگزار شد.
ازهاری از اتاق بازرگانی و نهادهای متولی این نمایشگاه خواست که نسبت به رفع مشکلات آن اقدام کنند.
وی تصریح کرد: در برنامه هفتم توسعه، مسئله اقتصاد دیجیتال مورد توجه قرار گرفته است که این مهم باید در دستور کار کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان نیز قرار گیرد.
معاون اقتصادی استاندار کردستان تاکید کرد: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های جدید، نباید از حوزه اقتصاد دیجیتال غافل باشیم و باید فعالان این حوزه در کارگروه حضور یافته و ظرفیت‌ها و مسائل خود را مطرح کنند.
ضرورت اجرایی شدن طرح اصلاح الگوی کشت در کردستان ازهاری مسئله مهم دیگر را اصلاح الگوی کشت دانست و گفت: طرح اصلاح الگوی کشت در سال 1401 ابلاغ شده اما دارای ایرادات اساسی است که سال آینده باید در دستور کار قرار گیرد.
وی اضافه کرد: طرحی که نوشته شده متناسب با شرایط استان نیست و باید ایرادات آن رفع و سپس اجرایی شود.
معاون اقتصادی استاندار کردستان با اشاره به بحث مشاغل خانگی خاطرنشان کرد: بانک‌های استان پرداخت‌های خود را تا پایان سال انجام دهند که تاکنون عملکرد 11 ماهه خوب بوده است.
ازهاری اضافه کرد: برخی بانک‌ها عملکرد خوبی را داشته‌اند و از عملکرد برخی دیگر ناراضی هستیم که برای سال آینده هیچ‌گونه توجیهی را قبول نمی‌کنیم و کوتاه نخواهیم آمد.
توجه به بانک‌هایی که عملکرد خوبی در پرداخت تسهیلات داشته‌اند وی تاکید کرد: بانک‌هایی که عملکرد خوبی را داشته‌اند، سال آینده در توزیع اعتبارات جز 3 و 4، منابع و تسهیلات لازم به آن‌ها اختصاص خواهد یافت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان به برگزاری جشن گل‌ریزان ویژه آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد نیز اشاره و تاکید کرد: از ادارات، بانک‌ها و خیران استان درخواست داریم که با توجه به منابع و ظرفیت‌های خود در این امر خداپسندانه شرکت کنند.
ازهاری با بیان اینکه مسئله اقتصادی و معیشت مردم اولویت ما است، گفت: اقدامات خوبی تاکنون انجام شده است، اما امیدواریم که به سمت آینده روشن‌تری حرکت کنیم.
کد خبر 849585

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/973445/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

بازیکنان گل‌محمدی، بدون پیراهن به خانه رفتند!

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

تکرار تجربه تلخ برجام، خسارتی بزرگ برای کشور است/ اقتصاد کشور را به مذاکره گره نزنید

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار/ گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به چه عددی می‌رسد!

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

«رژه مسکو» نمایش شکست انزوای روسیه

درخواست شلاق برای دو بازیگر زن سینما توسط یک تهیه‌کننده به جرم اشاعه فحشا

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

بیرانوند، شجاع و حالا علی علیپور؛ کافی است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی

علم نوری الهی است که انسان را به قنوت و بندگی خدا سوق می‌دهد

دختران در اسلام جایگاه ویژه‌ای دارند

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به شهدای بندر رجایی