عصر کرد

آخرين مطالب

نسخه پیچی نماینده وزارت اقتصاد برای افزایش دستمزد/ بحث‌های تکراری سال قبل مزد در جریان است اقتصادی

نسخه پیچی نماینده وزارت اقتصاد برای افزایش دستمزد/ بحث‌های تکراری سال قبل مزد در جریان است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نماینده وزارت اقتصاد در نشست شورای عالی کار گفت: افزایش دستمزد باید با در نظر گرفتن شرایط تولید باشد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیصد و سی و پنجمین نشست شورای عالی کار، به ریاست «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با حضور نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، عصر امروز شنبه 25 اسفند در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال برگزاری است.
در این نشست، نظر‌های فنی و تخصصی اعضای شورای عالی کار درباره حداقل دستمزد سال 1404 بررسی می‌شود.
شجاعی، معاون برنامه‌ریزی وزارت صمت در نشست شورای عالی کار گفت: ما دغدغه‌ای از سوی تولیدکنندگان داریم و با توجه به مباحث ناترازی، هزینه‌هایی عملاً خارج از برنامه‌ریزی آنها اعمال شده است. از سوی دیگر، وقتی کل زنجیره را در نظر می‌گیریم، در انتها قیمت‌گذاری‌هایی هم صورت می‌گیرد.
از این لحاظ، میزان افزایش را به اندازه تورم یعنی عدد 32 درصد یا هر نرخی که تا پایان اسفند اعلام شود، همراهی می‌کنیم.
نماینده کارفرمایان: در حوزه سبد معیشت، هماهنگی‌ها و همفکری‌های لازم انجام شده است مجید آهنگریان، نماینده کارفرمایان در حوزه سبد معیشت، هماهنگی‌ها و همفکری‌های لازم انجام شده در شورای عالی کار گفت: امسال حوزه روابط کار مطالعات و گزارش‌های تطبیقی متعددی درباره تعیین مزد در دیگر کشور‌ها ارائه کرده و نظرات خبرگان و نخبگان حوزه کارگری، کارفرمایی و اقتصادی نیز اخذ و جمع‌بندی شده است.
در حوزه سبد معیشت، هماهنگی‌ها و همفکری‌های لازم انجام شده و موضوعات جلسات قبلی به سمتی پیش رفته که احتمالاً امروز بتوانیم تصمیمات اجرایی‌تری مطابق ماده 41 قانون کار اتخاذ کنیم.
وی افزود: امیدواریم امسال با نگاهی جمعی و مبتنی بر اصول علمی و اقتصادی، به تصمیمی واحد و مطلوب برسیم که رضایت همه شرکای اجتماعی را جلب کند.
نماینده کارگران: روند مذاکرات مزدی امسال مثبت است علی خدایی، نماینده کارگران در شورای عالی کار گفت: روند مذاکرات مزدی امسال، به‌ویژه در تعیین سبد معیشت، مثبت بوده و امیدوارم این روند در ادامه نیز حفظ شود.
پیش‌بینی من این است که بتوانیم به توافقی خوب برسیم که مزد امسال با اجماع تصویب شود و نتیجه‌ای در بر داشته باشد که به نفع کارگران، کارفرمایان و در کل تولید کشور باشد.
وی افزود: نهایت تلاش خود را می‌کنیم تا بالاترین درصد از ضریب پوشش سبد معیشت را به دست آوریم تا قدرت خرید از دست‌رفته کارگران جبران شده و خلأ بین حداقل دستمزد و حداقل‌های زندگی کاهش یابد.
نماینده کارگران: افزایش دستمزد باید متناسب با حفظ قدرت خرید باشد احمدرضا معینی، نماینده کارگران در شورای عالی کار تأکید کرد: مطالبه اصلی کارگران، حفظ و افزایش قدرت خرید است، چراکه صرف تعیین درصد‌های افزایش دستمزد بدون در نظر گرفتن هزینه‌های واقعی زندگی، معیشت آنها را تأمین نمی‌کند.
در تعیین حداقل مزد، باید کاهش قدرت خرید کارگران در سال جاری و همچنین تورم انتظاری سال آینده لحاظ شود.
وی افزود: برخورداری از قدرت خرید کافی برای ادامه فعالیت شغلی ضروری است و این موضوع با تأکیدات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس‌جمهور در خصوص لزوم حفظ قدرت خرید کارگران همسو است.
تعیین دستمزد باید بر اساس تورم و شرایط واحد‌های تولیدی باشد آهنی‌ها، نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار تأکید کرد: یکی از پیشنهاد‌های کارفرمایان برای تعیین دستمزد، محاسبه آن بر اساس تورم است. به‌ویژه اینکه در بحث سبد معیشت، کارفرمایان سهم مشخصی در آنالیز ندارند و درخواست داریم که سهم ما نیز تعیین شود.
یکی از بهترین پیشنهادها، استفاده از کالابرگ است که دولت می‌تواند آن را توسعه دهد. علاوه بر این، مسکن و بن‌های غیرنقدی به‌عنوان راهکار‌هایی برای کاهش فشار‌ها و تقویت معیشت کارگران باید جدی‌تر پیگیری شوند.
پایه تورم باید در حقوق‌ها قرار گیرد تا فاصله دستمزد‌ها با سایر سطوح کاهش یابد و انگیزه نیروی کار حفظ شود.
برای حل مشکلات سبد معیشت و تأمین اجتماعی باید توافقات مشترک انجام شود آهنی‌ها، نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار تأکید کرد: در حوزه سبد معیشت باید ابتدا سهم کارفرما مشخص شود و سپس بر اساس آن توافق کنیم. بخشی از این مسئولیت می‌تواند توسط تأمین اجتماعی در خدمات درمانی تأمین شود و بخشی دیگر نیز باید در حوزه مسکن پیگیری شود. بدون چنین توافقی، مشکل حل نخواهد شد.
اگر موضوع بازنشستگی پیش از موعد حل نشود، تأمین اجتماعی هم نخواهد توانست خدمات لازم را ارائه دهد و در نتیجه، هیچ‌کس به جواب نخواهد رسید. این قوانین تنها مشکلات را تشدید خواهند کرد.
سبد معیشت به درستی آنالیز نشده است و باید در این خصوص بررسی‌های دقیق‌تری صورت گیرد. برخی دوستان برای سبد معیشت به یک عدد مشخص رسیده‌اند و آن را به‌عنوان ابزاری برای چانه‌زنی استفاده کرده‌اند.
نماینده وزارت اقتصاد: افزایش دستمزد باید با در نظر گرفتن شرایط تولید باشد نماینده وزارت اقتصاد در جلسه شورای عالی کار تأکید کرد: اقتصاد در شرایط تحریم است و بنگاه‌ها با مشکلاتی مواجه هستند، لذا باید مراقب اقتصاد تولیدی باشیم.
ماده 41 قانون کار را ببینیم که بر اساس نرخ تورم افزایش دستمزد باشد و ما این را قبول داریم.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/973209/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

ز دور باش حوادث دلم

آزادی بازی سپاهان را از دست داد

آقایی‌پور برای دیدار با استقلال آماده شد

بازی خیرخواهانه تیم ملی پیشکسوتان

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

بازگشت مهرداد محمدی بعد از 200 روز

ژابی به‌ درد رئال می‌خورد چون اداره مالیات را برد!

گتفگو با امیر قلعه نویی در حاشیه دیدار دوستانه

فرجی و دستور ویژه کارتال؛ 11 نفره تمام می‌کنیم

گروسیان علیه غول‌کشی دوباره شمس‌آذر

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند(عکس)

چه کسی وزیر پیشنهادی اقتصاد را به مجلس معرفی می‌کند؟

معماری نوین مالی، پیش‌نیاز بازآفرینی در اقتصاد هوانوردی است

ظرفیت‌های مغفول وزارت اقتصاد در توسعه تأمین مالی نوین کسب‌وکارها

تقوا، اقتصاد، جمعیت و سازندگی؛ مسیر تعالی جامعه

یکی از خواسته های کرمانشاهیان از رئیس جمهور رفع عقب افتادگی این استان است

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

درخشان و جنگنده؛ ستاره رئال خستگی نمی‌شناسد

فصل برای کاپیتان رم تمام شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

آرسنال مشتری ستاره پرطرفدار میلان شد

پرز نمی‌خواهد ال‌کلاسیکو را از نزدیک ببیند!

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند

تازه‌ترین واکنش به استوری جهرمی

انتقال تاریخی در بوندسلیگا؛ بایرن با ویرتز توافق کرد!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

شبنم مقدمی با این 5 نمایش در تئاتر شناخته شد

واکنش حزب «دموکراسی و برابری خلق‌ها» به احتمال انحلال «پ ک ک»

بزرگداشت باشکوه سردار نامی کردستان در زادگاهش نران

اعلام Binance Airdrop جدید؛ پنج صاحب Altcoin واجد شرایط دریافت توزیع Airdrop

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

هفته آینده تکلیف جانشین همتی مشخص می‌شود

زمان معرفی وزیر جدید اقتصاد به مجلس مشخص شد

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

واکنش مالک خیبر به حواشی جنجال بازی پرسپولیس

مک‌آلیستر و پریرا بهترین‌های ماه لیگ برتر

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ماموریت تارتار با موفقیت انجام شد!

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تودور: لطفاً درباره آینده از من سؤال نپرسید!

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

امام جمعه سنقر و کلیایی: امام رضا(ع) واسطه‌ی رحمت الهی است