عصر کرد

آخرين مطالب

13 هزار هکتار از جنگل‌ها و مراتع کرمانشاه در آتش‌سوزی‌های سال جاری سوخت اقتصادی

13 هزار هکتار از جنگل‌ها و مراتع کرمانشاه در آتش‌سوزی‌های سال جاری سوخت
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت : 13 هزار هکتار از مراتع و جنگل‌های استان طعمه حریق شده که از این میزان، بین 8 تا 10 درصد پوشش جنگلی از بین رفته است. هرچند بخش قابل‌توجهی از فضای سبز حفظ شده، اما گونه‌های گیاهی ارزشمند منطقه در این آتش‌سوزی‌ها نابود شده‌اند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، افشین یگانه در نشست خبری با اشاره به تجربه سیل 1398 در راستای مدیریت سیلاب و اقدامات پیشگیرانه، اظهار کرد: سامانه بارشی امسال بسیار ضعیف‌تر از سال گذشته بود، اما دلیل اصلی جلوگیری از خسارات، برنامه‌ریزی و اقدامات پیشگیرانه قبل از ورود سامانه بود.
وی افزود: جلسات متعددی در ستاد مدیریت بحران برگزار شد و دستگاه‌های مربوطه مانند شرکت آب منطقه‌ای، منابع طبیعی و شهرداری کرمانشاه، اقدامات لازم را از جمله لایروبی رودخانه‌ها و اجرای سامانه‌های آبخیزداری انجام دادند.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به اجرای «قنات معکوس» در تنگه کنش عنوان کرد: با ایجاد 15 تا 16 بند در این منطقه، آب‌های سیلابی به لایه‌های زیرزمینی هدایت و این اقدام موجب حفظ منابع آبی شد، به نحوی که سال جاری چشمه طاق‌بستان برخلاف سال‌های قبل، دچار قطعی آب نشد.
یگانه یکی از اقدامات مهم را لایروبی رودخانه الوند در قصر شیرین دانست و تصریح کرد: این رودخانه طی 20 سال گذشته به‌درستی لایروبی نشده بود، اما با تلاش‌ها سال جاری 85 درصد آن از نیزارها پاک‌سازی و مانع از وقوع سیلاب و خسارت به زمین‌های کشاورزی شد.
وی از جمع‌آوری فاضلاب شهرک‌های شمالی کرمانشاه از رودخانه قره‌سو خبر داد و عنوان کرد: شرکت آبفا این پروژه را اجرا کرد، اما هنوز دو منشأ فاضلاب در شهرک کرناچی و بخش‌هایی از شهرک‌های جنوبی باقی مانده که با تکمیل مدول شماره 2 تصفیه‌خانه فاضلاب، این مشکل نیز حل خواهد شد.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: اجرای سامانه سردسیری قرار است از منطقه اورامانات به سمت رودخانه قرسو هدایت شود و در صورت تحقق این طرح، مشکل کم‌آبی رودخانه برطرف خواهد شد.
یگانه از امضای قرارداد بهره‌برداری از بستر رودخانه قرسو بین آب منطقه‌ای و شهرداری خبر داد و گفت: براساس این قرارداد، این محدوده از پل غربی تا پل شرقی رودخانه قره‌سو به شهرداری واگذار خواهد شد تا به یک تفرجگاه شهری تبدیل شود.
وی درباره رودخانه آبشوران، که یکی از چالش‌های قدیمی شهر کرمانشاه محسوب می‌شود، گفت: مسئولیت رودخانه‌های داخل و خارج از شهر بر عهده شرکت آب منطقه‌ای است.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه تصریح کرد: بخش‌هایی از رودخانه آبشوران که کمتر حادثه‌خیز بوده نیز بازسازی و با سازه‌های بتنی ایمن‌سازی شده است.
یگانه هدف اصلی آبشوران را جمع‌آوری و انتقال آب‌های سطحی و چشمه‌های جنوبی شهر به سمت رودخانه قره‌سو عنوان کرد و افزود: نباید این رودخانه محل عبور فاضلاب باشد، اما در برخی مناطق هنوز این مشکل وجود دارد.
وی تاکید کرد: در مناطقی که بازسازی انجام شده، شرکت آب و فاضلاب موظف شده است تا فاضلاب را جمع‌آوری کرده و به تصفیه‌خانه‌های مدول 1 و 2 انتقال دهد، اما هنوز در بخش‌هایی که بازسازی نشده‌اند، این مشکل وجود دارد.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه به موضوع آتش‌سوزی‌های گسترده در جنگل‌ها و مراتع استان پرداخت و تأکید کرد: بیش از 95 درصد این حوادث منشأ انسانی داشته‌اند.
یگانه گفت: بسیاری از این آتش‌سوزی‌ها ناشی از سهل‌انگاری گردشگران و برخی نیز عمدی و درگیری‌های قومی بوده است.
وی تصریح کرد: 13 هزار هکتار از مراتع و جنگل‌های استان طعمه حریق شده که از این میزان بین 8 تا 10 درصد پوشش جنگلی از بین رفته است، هرچند بخش قابل‌توجهی از فضای سبز حفظ شده است، اما گونه‌های گیاهی ارزشمند منطقه در این آتش‌سوزی‌ها نابود شده‌اند.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به اقدامات بی‌سابقه برای اطفای حریق از انجام 90 سورتی پرواز بالگردهای آبپاش و جابه‌جایی نیروها همراه با همکاری گسترده مردم، بسیج، سپاه، هلال‌احمر و NGOها خبر داد و تاکید کرد: استفاده از هواپیمای ایلوشن برای آبپاشی در مناطق بحرانی مانند بوزین و مرخیل پاوه و گیلانغرب امسال انجام شد.
یگانه با اشاره به بهره‌گیری از فناوری برای کنترل آتش‌سوزی‌ها، گفت: مدیریت بحران استان کرمانشاه برای نخستین بار در کشور، از سامانه GIS و پروفیل‌بندی علمی مناطق جهت کنترل مسیر آتش و هدایت نیروه‌ها استفاده کرد. این روش مؤثر سبب شد که عملکرد استان کرمانشاه در اطفای حریق مورد تقدیر ویژه وزیر وقت کشور قرار بگیرد.
برخورد قضائی با عاملان آتش‌سوزی وی از تشکیل 300 پرونده قضائی برای متخلفان آتش‌سوزی‌ها خبر داد و گفت: با حمایت دادستان استان، شعبه ویژه‌ای برای رسیدگی به این تخلفات تشکیل شده است.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه عنوان کرد: عاملان آتش‌سوزی‌ها با استفاده از آنتن‌های BTS موبایل و مطالعات ماهواره‌ای شناسایی و به دادگاه معرفی شده‌اند.
یگانه تصریح کرد: برای جلوگیری از تکرار این بحران‌ها برنامه‌هایی همچون آموزش و اطلاع‌رسانی به مردم درباره روش‌های صحیح روشن‌کردن و خاموش‌کردن آتش در طبیعت، ایجاد شبکه اطلاع‌رسانی سریع در بین دهیاری‌ها و بخشداری‌ها برای واکنش سریع به آتش‌سوزی‌ها، توزیع دستگاه‌های دمنده آتش در مناطق پرخطر در دستور کار قرار گرفت.
وی تأکید کرد: با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی، محیط‌زیست و جهاد کشاورزی، برنامه‌های پیشگیری به‌طور جدی دنبال خواهد شد تا میزان خسارات در سال‌های آینده کاهش یابد.
ایجاد دیده‌بان‌های محلی برای نظارت بر جنگل‌ها مدیرکل بحران استانداری کرمانشاه، در ادامه نشست خبری خود به اقدامات پیشگیرانه برای کاهش آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع استان در سال‌های آینده اشاره کرد و گفت: بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران، دو نهاد منابع طبیعی و محیط زیست موظف شده‌اند که از محل بند «م» ماده 28 قانون مدیریت بحران، دیده‌بان‌های محلی را از میان افراد بومی مناطق پرخطر جذب کنند.
یگانه تصریح کرد: این دیده‌بان‌ها از ابتدای تابستان تا پایان آن در مناطق مستقر خواهند شد تا در صورت مشاهده حریق عمدی یا غیرعمدی، بلافاصله اقدام به اطلاع‌رسانی و مهار آتش کنند. تأمین مالی این طرح از سوی دولت انجام شده است.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه به بحران فرونشست زمین در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: یکی از بلایای طبیعی که استان با آن روبه‌رو است، فرونشست زمین ناشی از برداشت بی‌رویه آب‌های زیرزمینی است و حفر چاه‌های غیرمجاز، مهم‌ترین عامل این پدیده محسوب می‌شود.
یگانه تأکید کرد: در راستای حفظ منابع آب زیرزمینی، مدیریت بحران استان اقدام به شناسایی و مسدودسازی چاه‌های غیرمجاز کرده است.
مسدودسازی بخش قابل‌توجهی از چاه‌های غیرمجاز در مناطق میان‌دربند، هرسین و صحنه، نصب کنتورهای هوشمند برای کنترل مصرف آب و جلوگیری از فروش غیرقانونی آب از چاه‌های دارای مجوز به اراضی دیم، نصب کنترل‌های هوشمند بر روی چاه‌های مجاز، تطبیق میزان دِبی آب برداشت‌شده از چاه‌ها با میزان مجوز داده‌شده از جمله اقدامات اجرایی در مناطق پرخطر در راستای فرونشست زمین است که مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه به آن‌ها اشاره کرد.
وی تأکید کرد: این برنامه به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت تا بتوان از برداشت بی‌رویه آب‌های زیرزمینی و افزایش فرونشست زمین جلوگیری کرد. وی از مردم و کشاورزان خواست در مصرف آب صرفه‌جویی کنند و از حفر چاه‌های غیرمجاز پرهیز کنند.
یگانه درباره بحران ناترازی انرژی در زمستان، گفت: در برخی استان‌های شمالی و شرقی کشور، مشکل ناترازی انرژی رخ داد که سبب کمبود گاز و برق شد.
وی افزود: استان کرمانشاه به‌صورت مستقل دچار مشکل ناترازی نشد، اما در راستای کمک به سایر استان‌ها، برخی محدودیت‌ها اعمال می‌شد.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه تصریح کرد: در بخش دولتی و آموزشی، برای کاهش مصرف انرژی، دورکاری و تعطیلی برخی ادارات و مدارس در نظر گرفته شد.
یگانه تاکید کرد: در حوزه صنایع، برخی کارخانه‌ها برای دو روز محدودیت مصرف گاز و برق داشتند، اما این مدیریت به‌گونه‌ای انجام شد که تولید دچار اختلال نشود.
مدیریت بحران در شرایط سرمای شدید و بارش‌ها وی درباره تصمیم‌گیری برای تعطیلی مدارس و ادارات در شرایط نامساعد جوی، اظهار کرد: تصمیم‌گیری بر اساس پیش‌بینی‌های هواشناسی و تحلیل نقشه‌های جوی انجام می‌شود.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه اضافه کرد: گاهی به دلیل تغییرات سریع سامانه‌های بارشی، امکان پیش‌بینی دقیق بارش برف در برخی شهرستان‌ها دشوار بوده است.
یگانه ادامه داد: در مواردی که هواشناسی اطمینان کافی از شدت بارش نداشت، تصمیم‌گیری تا ساعات پایانی شب به تعویق می‌افتاد.
وب گفت: برخی از انتقادات مردم به تأخیر در اعلام تعطیلی‌ها وارد بود، اما این تصمیمات با هدف کاهش اختلالات در روند عادی زندگی شهروندان گرفته می‌شد.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه به مردم اطمینان داد که مدیریت بحران استان، همواره مصلحت شهروندان، دانش‌آموزان و کسب‌وکارها را در نظر می‌گیرد و سعی دارد تصمیمات متناسب با شرایط اتخاذ شود.
یگانه درباره آبگرفتگی‌های شهری در هنگام بارش‌ها، گفت: در برخی نقاطی که در سال‌های گذشته دچار آب‌گرفتگی شدید شده بودند، با اجرای طرح‌های اصلاحی، مشکلات تا حد زیادی کاهش یافته است. با مصوبات ستاد مدیریت بحران و پیگیری‌های انجام‌شده، بخش قابل‌توجهی از مشکلات شهری برطرف شده، اما همچنان تا رسیدن به شرایط ایده‌آل فاصله وجود دارد.
اجرای مانور «ساعت صفر»؛ سنجش آمادگی دستگاه‌های اجرایی در شرایط بحران وی در ادامه نشست خبری خود از برگزاری دو رویداد بزرگ علمی در سال‌های 1402 و 1403 خبر داد و عنوان کرد: استان کرمانشاه توانسته چندین سکوی علمی برتر کشور را به خود اختصاص دهد.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: این موفقیت حاصل پژوهش‌های علمی و اقدامات نوآورانه در حوزه مدیریت بحران بوده و استان را در زمره برترین استان‌های کشور در زمینه تلاش‌های علمی و پژوهشی قرار داده است.
یکی از اقدامات پرخطر و مهم مدیریت بحران کرمانشاه، اجرای مانور «ساعت صفر» بدون اطلاع قبلی دستگاه‌های اجرایی بود؛ یگانه دراین‌باره گفت: این مانور چهار ماه پیش و در نیمه‌های شب اجرا شد، به نحوی که هیچ‌یک از دستگاه‌ها از پیش در جریان برگزاری آن نبودند. مختصات فرضی زلزله بدون ذکر نام منطقه به مدیران دستگاه‌های اجرایی ارسال شد، تا مشخص شود که در شرایط واقعی، مدیران چگونه محل حادثه را شناسایی و به آن واکنش نشان می‌دهند.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه افزود: نتایج این مانور نشان داد که تمامی دستگاه‌های اجرایی استان موفق به کسب نمره قبولی در سرعت واکنش، انتقال تجهیزات و حضور در محل شدند.
وی هدف از این اقدام را حفظ آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای ارائه خدمات سریع و مؤثر در زمان وقوع حوادث طبیعی‌عنوان کرد.
توسعه اقدامات پیشگیرانه برای کاهش خسارات بلایای طبیعی مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه تأکید کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه پیشگیری، هزینه‌های مدیریت بحران را تا 6.5 برابر کاهش می‌دهد که در همین راستا، اقدامات همچون ارسال هشدارهای پیشگیرانه و اطلاع‌رسانی عمومی، لایروبی رودخانه‌ها برای جلوگیری از سیلاب‌های احتمالی، نظارت بر ساخت‌وسازها در چارچوب قوانین و آئین‌نامه‌های مقاوم‌سازی در دستور کار قرار گرفت.
یگانه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های پیشگیری، شناسایی ساختمان‌های ناایمن ادارات در سطح استان عنوان کرد و گفت: در این طرح، تمامی دستگاه‌های دولتی در شهر کرمانشاه مورد ارزیابی قرار گرفتند.
وی افزود: در مرحله دوم، سازمان برنامه و بودجه کشور برآوردی برای تأمین منابع بازسازی ساختمان‌های غیرایمن انجام خواهد داد.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به نقش نظارتی مدیریت بحران در ایمنی شهری، اظهار کرد: اقدامات نظارتی و برخورد با تخلفات ساختمانی در سطح کرمانشاه شدت یافته است. این نظارت‌ها سبب افزایش ایمنی ساخت‌وسازها شده و از وقوع حوادثی نظیر ریزش ساختمان‌ها جلوگیری خواهد کرد.
یگانه تأکید کرد: مردم باید اقدامات مدیریت بحران را لمس کنند و اگر مشکلی در حوزه ایمنی مشاهده کردند، حق مطالبه‌گری داشته باشند.
وی، اظهار کرد: سرای برق بالا (روبروی مسجد آیت‌الله بروجردی، این منطقه با وجود مساحت کم (30 تا 40 متر)، یک چالش بزرگ عمرانی محسوب می‌شد که دلیل پیچیدگی کار، وجود کابل‌های برق فشار قوی، تأسیسات گاز و فیبرهای نوری در این محدوده بود.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران افزود: عملیات عمرانی زمان‌بر شد، اما در نهایت خطر ریزش و حادثه در این منطقه برطرف شد.
یگانه منطقه دوم را در قالب خیابان حداد عادل عنوان کرد و ادامه داد: این خیابان حدود 35 تا 40 سال پیش سرپوشیده شد و اکنون اکثر مغازه‌های عمده‌فروشی شهر در آن قرار دارند. بررسی‌های کارشناسی نشان داده که وضعیت این محدوده نامناسب است و نیاز به بازسازی اساسی دارد.
وی محدوده میدان آیت‌الله کاشان را به عنوان منطقه سوم پرخطر و حادثه‌خیز کرمانشاه معرفی و تاکید کرد: یکی دیگر از نقاط پرخطر شهری که نیازمند اقدامات فوری است.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه از برآورد مالی و پیگیری منابع برای ایمن‌سازی مناطق پرخطر خبر داد و اظهار کرد: سازمان مدیریت بحران کشور از نزدیک این مناطق را بررسی کرده و برآورد شده که برای ایمن‌سازی این نقاط حدود 340 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
یگانه اضافه کرد: تخصیص منابع مالی از سوی سازمان مدیریت بحران در حال پیگیری است و انتظار می‌رود این اعتبارات هرچه سریع‌تر تأمین شوند تا خطرات احتمالی کاهش یابد.
وی با بیان اینکه بیش از 97 درصد ساختمان‌های روستایی استان مقاوم‌سازی شده‌اند، اظهار کرد: بر اساس گزارش بنیاد مسکن استان کرمانشاه، تقریباً تمامی روستاهای استان یا مقاوم‌سازی شده‌اند یا تحت بازسازی قرار گرفته‌اند.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه افزود: در برخی موارد، روستاهایی که در مسیر رودخانه‌ها یا بر روی گسل‌های زلزله قرار داشتند، به مناطق امن‌تری منتقل شده‌اند که این جابه‌جایی‌ها با مطالعات بنیاد مسکن و تأمین هزینه از سوی این نهاد انجام شده است.
شناسایی 13 نقطه برای اسکان اضطراری وی افزود: 13 نقطه در سطح شهر کرمانشاه برای اسکان اضطراری شناسایی شده است. این نقاط بر اساس تراکم جمعیتی شهر و موقعیت‌های مناسب، توسط ستاد مدیریت بحران و شهرداری تعیین شده‌اند.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه تصریح کرد: قرار بر این بوده که این اماکن با تابلوهای مشخص علامت‌گذاری شوند، اما هنوز این اقدام انجام نشده است.
کد خبر 848557

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/972080/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

:::آفتاب نو::: کارشناسی داوری بازی نساجی

عزم جدی سرمایه‌گذاران برای ورود به عرصه تولید کشور/ اقتصاد کشور چشم انتظار سرمایه‌گذاران است

سخت‌ترین سال برای مردم به پایان رسید/ مهم‌ترین اتفاقات اقتصادی در سال 1403 کدامند؟

اقتصاد گردشگری؛ چشم‌انداز توسعه و فرصت‌های جدید

مارک کلاتنبرگ، کارشناس داوری انگلیسی برنامه فردوسی پور تکلیف 3 صحنه جنجالی بازی پرسپولیس و سپاهان با ملوان و نساجی را روشن کرد

آیا آبی که می‌نوشیم از بدن دایناسورها عبور کرده است؟

خلاصه بازی تیم عربستان مقابل چین + مقدماتی جام جهانی 2026

فریاد عجیب لوکیتا بر سر کیلین!

فتح ایتالیا توسط آلمان، فرار اسپانیا و شکست فرانسه و پرتغال

گل سوم اوکراین به بلژیک توسط ایلیا زابارنی در دقیقه 78

گل دوم اسپانیا به هلند توسط میکل مرینو در دقیقه 90+3

هلند 2-2 اسپانیا؛ دوئلی به رنگ تاریخ، بی‌برنده اما باشکوه

دانمارک 1-0 پرتغال؛ موج‌های والهالا، کشتی سرخ را به اعماق تاریکی برد

ایتالیا 1-2 آلمان؛ حملات هوایی آن‌ها هنوز هم ترسناک است

خلاصه بازی کرواسی 2 - فرانسه 0

گل اول اوکراین به بلژیک توسط هوتسولیاک در دقیقه 66

تیموریان: قطعی برق در حیطه وظایف من نیست

دو موقعیت عالی ایتالیا؛ ایتالیا 1-1 آلمان

تعویض ناگلزمان در یک دقیقه جواب داد!

رنار با برانکو دست به یقه شد

گل دوم آلمان به ایتالیا توسط لئون گورتسکا در دقیقه 76

گل اول دانمارک به پرتغال توسط راسموس هویلوند در دقیقه 78

عربستان 1-0 چین: سعودی‌ها در رویای صعود

بازار سرمایه در سال 1403؛ از ناامیدی تا امیدواری/ بورس در سال 1404 صعودی می‌شود؟

محبی: امیدوارم این فیفادی را با 6 امتیاز به اتمام برسانیم

گل اول بلژیک به اوکراین توسط روملو لوکاکو در دقیقه 40

گل اول کرواسی به فرانسه توسط آنته بودیمیر در دقیقه 26

گل دوم کرواسی به فرانسه توسط ایوان پریشیچ در دقیقه 45

مهدی طارمی: یک بار درباره دلار 90 تومانی صحبت کردم تمام رسانه های ورزشی من را زدند

با رئیس جمهور پس از پیروزی برابر امارات

گل دوم هلند به اسپانیا توسط تیانی ریندرز در دقیقه 46

توضیحات نبی درباره بازی‌های تدارکاتی ایران در راه جام جهانی

گل اول آلمان توسط کلین داینشت در دقیقه 49

اظهارات جنجالی مهدی طارمی درباره قطعی برق ورزشگاه آزادی

گل اول ایتالیا به آلمان توسط تونالی در دقیقه 9

گل اول اسپانیا به هلند توسط نیکو ویلیامز در دقیقه 9

گل اول هلند به اسپانیا توسط کودی خاکپو در دقیقه 28

واکنش قلعه نویی به حضور پزشکیان در ورزشگاه آزادی برای تماشای دیدار ایران و امارات

محمد محبی: بازیکنان امارات می گفتند شما در اینجا برق ندارید؟

قلعه نویی: با یک جلسه کار تاکتیکی به دیدار امارات رفتیم

پیروزی قطر، عربستان، اردن و توقف عراق

جهانبخش: باید هدف‌مان صعود به مرحله حذفی جام جهانی باشد

حرفهای جنجالی طارمی درباره ورزشگاه آزادی؛برای مسئولان متاسفم

مهدی طارمی: باید از لحاظ ساختار تیمی شرایط را بهتر کنیم

قلعه‌نویی: امارات فقط یک موقعیت داشت

عصبانیت شدید بیرانوند: حرف نزن میلاد!

برد تیم ملی مقابل امارات در طولانی‌ترین بازی سال در آزادی جنجالی

برد تیم ملی ایران مقابل امارات در طولانی‌ترین بازی سال

احیای 11 واحد تولیدی با اقدامات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری مازندران

اولین واکنش وزیر صمت به تعیین شعار سال 1404