عصر کرد

آخرين مطالب

یادواره شهدای جهاد کشاورزی در کردستان/تجلیل از خانواده ایثار اجتماعی

یادواره شهدای جهاد کشاورزی در کردستان/تجلیل از خانواده ایثار
  بزرگنمايي:

عصر کرد - یادواره شهدای جهاد کشاورزی استان کردستان با حضور مسئولان و خانواده‌های معظم شهدا برگزار شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، یادواره شهدای جهاد کشاورزی استان کردستان صبح امروز با حضور مسئولان کشوری و استانی، پیشکسوتان دفاع مقدس و همرزمان شهدا در مجتمع فجر این شهر برگزار شد.
پیمان اسکندری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تسلیت شهادت شهید حسن نصرالله اظهار داشت: جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کنیم.
وی هدف از برگزاری این جلسه را قدردانی از خانواده‌های معظم شهدا ذکر کرد و گفت: جهاد سازندگی پس از فرمان امام راحل(ره) به صورت شورایی تشکیل و اداره شد، از سال 59 و 60 فعالیت‌های توسعه روستایی و تولید در دستور کار قرار گرفت و در استان به خوبی این نقش ایفا شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان خاطر نشان کرد: جهاد کشاورزی استان 92 شهید، 70 نفر جانباز و بیش از 1700 رزمنده تقدیم انقلاب کرده که اکنون شکاف نسلی ایجاد شده و اکثر نیروهای امروزی از خدمات و رشادت‌های این عزیزان و پیشکسوتان دفاع مقدس مطلع نیستند.
وی انتقال فرهنگ و مکتب جهادی را بخشی از اهداف این مراسم عنوان کرد و افزود: باید جوانان امروزی با روش و منش شهدا آشنا شوند. نتیجه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت؛ اخلاق‌مداری و گسترش فرهنگ غنی در سازمان خواهد شد.
اسکندری بیان کرد: بسیاری از جوانان امروزی با مبانی و عقاید شهدا غریبه هستند که در طول سال این مهم در دستور کار است تا به سهم خود بتوانیم گوشه‌ای از خدمات و رشادت‌های شهدا را منعکس کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار کرد: زمانی جهاد سازندگی در بخش سازندگی فعالیت می‌کرد، اکنون بحث امنیت غذایی است که چیزی از امنیت ملی کمتر ندارد و برای تامین این نیاز مهم کشور، نیاز به ترویج فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی داریم.
نواب، فرمانده و پیشکسوت دوران دفاع مقدس در سازمان جهاد کشاورزی نیز در سخنانی به بازگویی گوشه‌ای از رشادت‌های شهدای والامقام و رزمندگان اسلام برای حفظ انقلاب اسلامی و پیروزی در دوران دفاع مقدس پرداخت.
وی گفت: نمی‌دانم از کجا بگویم، از بچه‌های بخش مهندسی که شرایط جنگ‌شان با همه بخش‌های دیگر فرق می‌کرد یا از عزیزانی که جانشان را تقدیم کردند و ستون‌های این انقلاب را مستحکم کردند.
نواب خاطر نشان کرد: جهاد کشاورزی از بدون شروع تاسیس با هدف جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی در همه استان‌ها از جمله کردستان شکل گرفت، اگر پشتیبانی مردم نبود، نیروهای جهاد در این استان موفق نمی‌شدند.سپاه نیز از بدو تاسیس درگیر مسائل و تحرکات گروهک‌ها و برقراری امنیت بوده و نقش بسیار مهمی در پیروزی انقلاب داشتند.
یادگار دوران دفاع مقدس بیان کرد: سئوال اینجاست چه فرهنگی باعث شده که در جنگ مقابل ابرقدرت‌ها بایستیم و اکنون نیز هیچ قدرتی نمی‌تواند بر ما تعدی کند، همان فرهنگ و روحیه ایثار و شهادت دفاع مقدس بود که همواره برای حفظ انقلاب و ادامه مسیر به آن نیاز داریم.
به گزارش تسنیم؛ پخش قرآن و سرود، دف‌نوازی و مولودی‌خوانی، پخش کلیپی از اقدامات جهاد کشاورزی، شهدا و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.
در این مراسم از خانواده شهید اسماعیل کریمی از نیروهای منابع‌طبیعی کامیاران تجلیل شد. در جریان وقوع آتش‌سوزی 20 هکتار از مراتع کامیاران، دوم مردادماه امسال اسماعیل کریمی از جنگلبانان و نیروهای دلسوز و فداکار منابع‌طبیعی در دام آتش گرفتار شد و با تقدیم جان خود برای حفاظت از عرصه‌های طبیعی برای همیشه به عنوان نماد ایثار و فداکاری در تاریخ ماندگار شد.
انتهای پیام/481/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/894817/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دلبستگی به مستکبران، سقوط در پرتگاه ذلت است/ عزت فقط از آنِ خدا، پیامبر و مؤمنان است

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

بازیکنان گل‌محمدی، بدون پیراهن به خانه رفتند!

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

تکرار تجربه تلخ برجام، خسارتی بزرگ برای کشور است/ اقتصاد کشور را به مذاکره گره نزنید

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار/ گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به چه عددی می‌رسد!

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

«رژه مسکو» نمایش شکست انزوای روسیه

درخواست شلاق برای دو بازیگر زن سینما توسط یک تهیه‌کننده به جرم اشاعه فحشا

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

بیرانوند، شجاع و حالا علی علیپور؛ کافی است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی

علم نوری الهی است که انسان را به قنوت و بندگی خدا سوق می‌دهد