عصر کرد

آخرين مطالب

برای مشارکت حداکثری در انتخابات باید جهاد تبیین کنیم اجتماعی و فرهنگی

برای مشارکت حداکثری در انتخابات باید جهاد تبیین کنیم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا/کرمانشاه فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه به تلاش‌های دشمنان برای دلسرد کردن مردم از حضور در انتخابات اشاره کرد و گفت: باید برای جلب مشارکت حداکثری مردم جهادتبیین داشته باشیم.
سردار بهمن ریحانی، امروز (22 خرداد) در نشست جهادتبیین و ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات، انقلاب اسلامی را مبداء تحولات بسیار بزرگی در مقیاس جهانی خواند و اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران با پیروزی خود این پیام را به همه دنیا صادر کرد که اندیشه شرق و غرب دیگر برای اداره جهان به پایان رسیده و مردم به اندیشه‌های جدیدی نیاز دارند.
وی با بیان اینکه بزرگترین دستاورد امام خمینی(ره) غلبه منطق اسلام بر منطق مستکبران بود، گفت: انقلاب ما تولد دوباره ارزش‌های فراموش شده بود، چرا که تا پیش از آن همه پذیرفته بودند هرکس زور و قدرت بیشتری دارد، حق با اوست و او می‌تواند بر جهان حکمرانی کند. 
فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه اضافه کرد: غربی‌ها می دانستند اگر ارزش‌های اسلامی همچون عدالت، امنیت، آزادی، کرامت انسانی و... گسترش پیدا کند، همه مردم به سوی آن جذب خواهند شد و این به معنای افول مکاتب شرق و غرب خواهد بود، لذا تلاش زیادی کردند تا این الگو پذیرفته نشود و به دنیا بگویند که اسلام قدرت حاکمیت و حکومت ندارد. 
وی در ادامه با اشاره به اقتدار امروز کشورمان و با بیان اینکه این قدرت برگرفته از اسلام است، عنوان کرد: در عملیات وعده صادق بدون اینکه از اصل غافلگیری استفاده کنیم، بزرگترین پایگاه شیطانی دنیا حمله کردیم. در این عملیات کشورهای زیادی با هم متحد شدند که هیچ اتفاقی برای این رژیم منحوس نیفتد، اما در نهایت ما توانستیم هیمنه و هیبت آمریکا و رژیم صهیونیستی را در دنیا بشکنیم و منزلت و جایگاه خود را ارتقاء دهیم. 
ریحانی به جایگاه کشورمان بین دیگر کشورها هم اشاره و تصریح کرد: زمانی که رئیس جمهور کشورمان آیت‌الله رئیسی به شهادت رسید، بسیاری از کشورهای دنیا به او احترام گذاشتند و مقامات زیادی به کشورمان آمدند که اینها جایگاه و قدرت ایران اسلامی را نشان می‌دهد. 
فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه دشمن جنگ همه جانبه‌ای را علیه ما طراحی کرده و ما نیز باید دفاع همه جانبه‌ای را از خود داشته باشیم و بتوانیم قدرت خود را روز بروز افزایش دهیم، تاکید کرد: هر چند در سالهای گذشته از نظر تجهیزات نظامی بسیار قدرتمند شده‌ایم، اما بستر اصلی اقتدار ملی ما مردم هستند. دشمنان نیز با آگاهی از این مسئله، به دنبال فضاسازی هستند تا مردم را از صحنه‌های مختلف همچون انتخابات دور کنند، لذا در این مسیر یکی از وظایف اصلی ما و همه مسئولین این است که بصیرت‌افزایی و روشنگری را به منظور آگاه‌سازی مردم در دستور کار قرار دهیم تا همچنان در صحنه بمانند.
ریحانی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی نیز که انتخابات را به عنوان بزرگترین رویداد سیاسی کشور در پیش داریم، دشمن راهبرد مشارکت حداقلی را با دلسرد کردن مردم از حضور در انتخابات در دستورکار قرار داده است، لذا باید روشنگری‌هایی را در این زمینه داشته باشیم تا آمار مشارکت بالا برود و قدرت چانه‌زنی ما در دنیا افزایش پیدا کند.
وی افزود: البته خداوند دشمنان را ما احمق آفریده و به این گمان که مردم گاها از مشکلات اقتصادی و برخی مسائل دیگر گلایه دارند، تصور می‌کنند که مردم دیگر پشتیبان کشور نیستند، در حالی که طی بیش از چهار دهه از عمر پربرکت انقلاب علیرغم همه تحریم‌ها و مشکلات مردم همواره پشتیبان نظام خود بوده‌اند. 
فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه خاطرنشان کرد: در شرایطی که دشمن امپراطوری رسانه‌ای خود را برای هجمه به انتخابات وارد میدان کرده، وظیفه داریم دستاوردهای انقلاب و اقدامات شهید رئیسی را تبیین کنیم و در کنار توجه به افزایش مشارکت مردم در انتخابات، بدون نام بردن از مصداقی، انتخاب یک فرد اصلح با ویژگیهای شهید رئیسی همچون ولایتمداری، مردم‌دار بودن، دشمن‌ستیزی، دفاع از دین، دفاع از جبهه مقاومت، امیدآفرینی، وحدت بخش بودن و... را مورد توجه قرار دهیم. 
انتهای پیام 

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/842554/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روزگار از من گرفت

تصویری از ساق‌بند خاص مهاجم استقلال

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند

مارک کاسادو: هانسی فلیک زندگی‌ام را تغییر داد

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

مومنی: بخش حقوقی باشگاه مس رفسنجان جوابیه محکمی به مالک نساجی می‌دهد

کنایه‌های پیمان یوسفی به برخی افراد سیاسی با کری‌خوانی‌های عجیب در فوتبال

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

یک نیمه‌ کلین شیت به نام گلر جوان پرسپولیس

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

«پایتخت» را امشب روی آنتن تلویزیون ببینید

پایتخت 7 امشب روی آنتن می‌رود

نظر کارشناسان داوری درباره گل اورونوف در بازی پرسپولیس - گل گهر: هند بود!؟ / یک اخراج هم سوخت!؟

قالیباف: اقتصاد کشور را باید به دست مردم بسپاریم نه مدیران ضعیف

هیچ‌کس مخالف ارتباط با دنیا نیست

عدم صدور مجوز فشارافزایی پارس جنوبی از سوی شورای اقتصاد تکذیب شد

اقتصاد ایران در برزخ مذاکرات؛ وقتی همه منتظرند/ کندی روند صادرات و واردات به دلیل ابهام در مذاکرات

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

سوپراستار والیبال دنیا هم‌تیمی جدید عبادی‌پور

6 تیم انگلیسی در لیگ قهرمانان اروپا!

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران

سریع‌ترین شناگر ایران: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید

صدی چند میسوزونی؟ شوخی جناب‌خان با حسن تفتیان

تولد گرفتن برای حسن تفتیان به سبک جناب‌خان

وقتی حسن تفتیان با سرعتی که داره به داد مهمون بد حالش میرسه

خاطره‌ای که حسن تفتیان از مسابقه ورودی المپیک فاش کرد

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز

پیاده‌روی 32 کیلومتری با لباس خواب پس از شکست سلتیکس!

بیستمین آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم در سنندج برگزار شد

روزی شلوغ البته نه برای همه!

کنایه روی کین به بکام: چرا ما را دعوت نکردی!

انتقاد از ریاست 50 ساله در هیئت فوتبال اراک

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

توصیه‌های سرمربی تیم ملی فوتسال زنان برای دیدار با هنگ‌کنگ

ریوالدو: اشتباهات دفاعی بارسلونا غیرقابل قبول است

عصبانیت پوستکوگلو: نتایج یونایتد چه ربطی به من دارد!

بزرگترین نگرانی بارسا در آستانه ال‌کلاسیکو

سعید دقیقی: کارتال نگاه مغرورانه و از بالا داشت!

اولین روزی که ژاوی به یامال 16ساله در ترکیب اصلی بارسا بازی داد

لحظاتی با مهدی طارمی بعد از صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا

مهاجرت در زمان؛ وقتی یک آرزو تبدیل به فیلم می‌شود

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

النصر اینگونه رونالدو را به مرز دیوانگی رساند!

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت

فینالیست شدن پی‌اس‌جی به کام قهرمان لیگ یونان!

برای نریمان جهان پوستر زدند!

چند بازیکن گرانقیمت در لیست فروش سپاهان

تعیین تکلیف تیم امید در جلسه مهم؛ اصرار عجیب یک سرمربی لیگ برتری

پرسپولیس محتاج استقلال شد!