عصر کرد

آخرين مطالب

مزه میکروب

دانشمندان راز کثیف یک فنجان چای بهتر را فاش کردند علمي

دانشمندان راز کثیف یک فنجان چای بهتر را فاش کردند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که طعم یک فنجان چای باکیفیت ممکن است به ریشه‌های گیاه به ویژه میکروب‌هایی که در آنجا زندگی می‌کنند نیز بستگی داشته باشد.

آیا راز یک فنجان چای عالی می تواند در زیر زمین پنهان شده باشد. طعم های پیچیده در یک فنجان چای با کیفیت اغلب به برگ های گیاه نسبت داده می شود. با این وجود، نتایج تحقیقات جدید نشان می ‌دهد که طعم یک فنجان باکیفیت ممکن است به ریشه های گیاه به ویژه میکروب هایی که در آنجا زندگی می کنند نیز بستگی داشته باشد.
به نقل از نیوزویک؛ پرورش دهندگان چای در چین قرن های متمادی وقت خود را صرف پرورش محتویات لازم برای یک فنجان چای کامل کرده اند. با این وجود، علیرغم فناوری ‌های اصلاحی مدرن بهبود طعم چای از طریق انتخاب ژنتیکی به تنهایی یک چالش است. با این وجود، نتیجه مطالعه ای تازه که در نشریه Current Biology منتشر شده نشان داده که DNA تنها چیزی نیست که بر طعم چای تاثیر می گذارد. "تونگا شو" محقق دانشگاه کشاورزی و جنگلداری فوجیان در چین یکی از نویسندگان مقاله ذکر شده می گوید:"تفاوت های قابل توجهی در جوامع میکروبی به ویژه میکروارگانیسم های مرتبط با متابولیسم نیتروژن در ریشه گیاهان چای با کیفیت های متفاوت از طریق میکروبیومی شناسایی شد".
مطالعات قبلی نشان داده اند که این میکروب ها می توانند بر توانایی گیاه در جذب مواد مغذی از خاک اطراف خود تاثیر بگذارند. به نظر می رسد این مواد مغذی می توانند بر تولید برخی از مواد شیمیایی توسط گیاه تاثیر بگذارند که ممکن است بر طعم آن تاثیرگذار باشد.
تیمی که تحقیق اخیر را انجام داده به طور خاص متوجه شد که گیاهان دارای میکروب‌ هایی که جذب آمونیاک را تشویق می ‌کنند ترکیب بیش تری به نام تیانین تولید می‌ کنند که تعیین ‌کننده کلیدی طعم چای است. آن تیم با علم به این موضوع یک جامعه میکروبی مصنوعی را بر اساس مواردی که در انواع چای با تیانین بالا یافت می شود به وجود آوردند. با استفاده از این کلونی های مصنوعی قرار رفته بر روی ریشه های سایر گیاهان چای محققان دریافتند که می ‌توانند سطح تیانین را در انواع با تیانین پایین نیز افزایش دهند. "ونشین تانگ" یکی دیگر از نویسندگان آن مقاله می گوید: "با این وجود، در کمال شگفتی ما کشف کردیم که جامعه میکروبی مصنوعی نه تنها کیفیت گیاهان چای با کیفیت پایین را افزایش می ‌دهد بلکه بر روی برخی از انواع چای با کیفیت بالا نیز اثر ارتقاء دهنده قابل توجهی دارد. علاوه بر این، این اثر به ویژه در شرایط خاک با نیتروژن کم مشخص است".
این یافته ها نشان می دهند که جوامع میکروبی تولید شده مصنوعی می توانند برای بهبود طعم و مزه گیاهان چای مورد استفاده قرار گیرند به ویژه زمانی که خاک اطراف آن ها فاقد مواد مغذی کلیدی گیاهی باشد. این کلونی ها هم چنین ممکن است از جذب مواد مغذی در سایر گونه‌ های گیاهی حمایت نمایند و به کشاورزان این امکان را می‌دهند که کمتر به کودهای مصنوعی تکیه کنند.
نویسندگان آن مقاله می افزایند: "مطالعه ما شواهد قانع کننده ای از استفاده از میکروارگانیسم های ریشه به عنوان کودهای میکروبی کاربردی برای افزایش کیفیت چای ارائه می دهد".

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/797125/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

به آرزو نرسیدیم و دیر دانستیم...

اولیایی: در زمان من و پورحیدری هم اختلاف نظر بود!

اولیایی: اول برنامه توسعه بعد تغییر!

هشدار کاظم اولیایی به رئیس فدراسیون فوتبال!

اولیایی: استقلال زمانی 61 شعبه داشت!

مصوبات جلسه پیشکسوتان استقلال از زبان کاظم اولیایی

غرور کاذب پی‌اس‌جی؛ برای فینال آماده شده بودند!

مومنی: گل بلانکو رویاهای خیلی ها را بر باد داد

گلزنی رونالدو برای النصر مقابل الاخدود

بازخوانی دیدار جنجالی چلسی و بارسلونا 2009

اولیایی: کسی که با این همه اختلافات، تیمش صدرنشین است...

کشتی‌گیر ایرانی آذربایجان المپیکی شد

سردار آزمون در مهم‌ترین بازی سال

کشف 700 میلیون ریال اسکناس جعلی در کنگاور

تحقق توسعه گردشگری بابرپایی نمایشگاه‌ صنایع‌دستی دربناهای تاریخی

فیلم| مشاهده یک قلاده پلنگ در سلین کردستان

سرمایه‌گذاری 150 میلیون یورویی در مجتمع فولاد بیجار کردستان در حال اجرا است

وجود نمایشگاه‌های صنایع‌دستی در بناهای تاریخی منجر به توسعه گردشگری می‌شود

فیلم| ماهیگیری پس از سرریز شدن دریاچه زریبار مریوان

226 زندانی کردستان از ارفاقات قانونی بهره‌مند شدند

انتقال مصدوم 53 ساله به کمک اورژانس هوایی به بیمارستان کوثر سنندج

تصویر پلنگ ایرانی در منطقه شاهو و کوسالان کردستان

عزم جدی دستگاه قضا برای حمایت از واحدهای تولیدی در کردستان

توسعه صنعتی کردستان تحسین برانگیز است

اقتصاد تولیدمحور تهدید‌ها را به فرصت تبدیل می‌کند

سازش 102 مورد اختلاف واحدهای تولیدی کردستان

حق همسایگی را به جا آورید

دعوت استاندار کرمانشاه از مردم برای شرکت در دور دوم انتخابات

دعوت امام جمعه کرمانشاه از مردم برای شرکت در دور دوم انتخابات

فعالیت 1400 نیروی کارشناسی و تخصصی حوزه سلامت در مراسم بازی دراز

پیش بینی کاهش نسبی دمای هوا/سامانه بارشی به کرمانشاه وارد می شود

عملیات وعده صادق بزرگترین شکست بازدارندگی برای رژیم صهیونیستی بود

اسکان 30 هزار زائر یادمان بازی‌دراز توسط هلال‌احمر کرمانشاه

اقدامات پنج‌گانه کرمانشاه برای سلامت انتخابات

نهر صفر مرزی بین ایران و عراق

بازدیدرئیس ستاد انتخابات کرمانشاه از آماده‌سازی دستگاه‌های اخذرای

عملیات طوفان الاقصی و وعده صادق شکست بزرگ اطلاعاتی برای صهیونیست ها بود

دعوت آیت الله نریمانی از مردم کرمانشاه برای شرکت در دور دوم انتخابات مجلس

پذیرش دومین طرح پروژه کرمانشاه در بورس

جریمه میلیاردی تبعه عراقی به دلیل قاچاق 20 هزار لیتر گازوئیل

شناخت مشی شهدا و ایثارگران موثرترین روش ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

برگزاری آئین تجلیل از دختران شاهد و ایثارگر سمنان به مناسبت روز دختر

ماهیگیری پس از سرریز شدن دریاچه زریبار مریوان

نقیضه‌سرایی با اشعار حافظ و سعدی

دکلمه خوانی زیبا با صدای حسین پناهی

این مربی به اینتر نمی‌رود چون هوادار میلان است

یکشنبه بازی تدارکاتی پرسپولیس با تیم ملی جوانان

اعتصاب در تمرین امروز ذوب آهن

تیلور تیمش را انتخاب کرد؛ گیلمان هم خداحافظی کرد؟

جلسه مهم پرز؛ سرنوشت دو ستاره رئال مشخص می‌شود